A közmédia épületében december 17-én törvényesen tartózkodtak parlamenti politikusok, ám mozgásukat fegyveres őrök akadályozták, akik többek között ki akarták vezetni az épületből Varju László DK-s országgyűlési képviselőt, ám az nem hagyta magát: a dulakodásban meg is sérült.

Brutális videó lett nyilvános: így nyomták le a fegyveresek az országgyűlési képviselőt az MTVA-ban

Most a 444 nyilvánosságra hozott egy olyan videót, amit az MTVA készített az épületen belül, de végül nem mutatták be. Ezen jól látszik, hogy a dulakodás során a fegyveresek nehezen bánnak el az ezek szerint jó erőben lévő országgyűlési képviselővel:

Az MTVA-ban ellenzéki pártok parlamenti képviselői a tüntetők öt pontját akarták beolvastatni, de erre nem voltak hajlandók a szerkesztők. Az öt pont egyike az, hogy a közmédiát ne a kormánypártok irányítsák, hanem legyen szabad és független.

(444.hu)

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Szívesen olvasnám ezügyben pintér és polpot hernyó elvtársak véleményét!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Szívesen olvasnám ezügyben pintér és polpot hernyó elvtársak véleményét!!!
nezelodo
Na a Sanya bá' magánhadserege közfeladatot lát el! Ha másként alakulnak egykor az ezroviszonyok, akkor lehet, ugyanezt a Tasnádi belugyer magánhadserege csinálná. Lehet, hogy a mini elnokot meg Zarandoknak hívnák. Mellékesen a Papa rendornyomozo élete is, és sok másé is másként alakul.
justhpeter
Pinocset és Polt Pot véleményére én is kíváncsi lennék. Aztán megnézetném Kövér házmesterrel is, hogy értékelje a mentelmi jog szempontjából a látottakat.
Utána pedig meghallgatnám O1G véleményét arról, hogy van.e itt diktatúra.
colibri
@Pálinkás Pál: @justhpeter: pintérnek és polpotnak nincs erről véleménye. orbán kiölte az agyukból. Mert az agymosás nem csak a csóró emberéknél hatásos. A különbség csak annyi, hogy az eccerű szürke emberek ingyen válnak agymosottakká, míg az előzőek pokoli sokba kerülnek mindnyájunknak!
Lepényleső
A jobbiknak nem lehetett fegyvertelen szervezete. A bán ezt meg úgy tehette,hogy
pribékjeit fel is fegyverezte? Így lett neki törvénytelen fegyveres erőszakszervezete,
a tek.-et nem is említve?
Csizmás Kond
Milyen képviselő az aki úgy képzeli,hogy önkényesen azt olvas be egy közmédiába amit akar és amikor akar ?
Ha ne adj Isten ok lennének a vezetők , akkor is bárki bemehetne egy tévészékházba amikor akar és azt olvas be amit neki tetszik ?
...Aki nem képes betartani a törvényt az nem képes betartatni sem. Az ilyen viselkedésért le kéne süljön arról a sunyi pofájáról a bőr nemhogy még ezzel dicsekedjen...remélem megbüntetik.
sokanvagyunk
Az MTVA-nak végre sikerült egy saját gyártású, sokak által nézett műsort felvennie.
Varjún nem csodálkozok hogy nem sikerült kezelnie ezt a helyzetet, szemben politikus kollégájával, aki ugyebár állatorvos is.
mackoka46
A szarospelenkás hatalom újabb akciója.
Jozefina
Ezt a videót az EU parlamentben kellene bemutatni!!!
Rokakoma001
@Csizmás Kond: no akkor vezesd már elő, hogy is volt az a bizonyos kordonbontás..
Jah én fogyatékos.. hát azt az o1g csinálta...
Ő a törvények felett ál...
Csizmás Kond
@Rokakoma001: ...miben hasonlít a kettő ?
namihami
@Pálinkás Pál: Neked nem elég lehangoló az idekommentelő jobbosok véleménye? Szerintem már ez is elég szánalmas, nem kéne ezeket még a Fidesznégyek Bandájával fűszerezni. A szellemi nyomor ezen kommentekből is fényesen napvilágra ragyog.
Csizmás Kond
@Horizont: Kordon...gondolom nem kell sokadszorra is elmagyaráznom, hogy mi a kordon, mi a szerepe és miért szükséges...
zzszalai
[#-Itt találsz meztelen_lányok a városodban : My.Su/Lanyok
Pálinkás Pál
@namihami: az idekommentelő agyhalottak véleménye kissé sem érdekel...de kíváncsi lennék a "hivatalos" véleményre a fentebb említett két állami seggnyalótól!!!
papa.49
Mindenesetre aljas módon jártak el a ,,,biztonsági verőlegények,, akiknek mellesleg egyetlen ujjal se let volna szabad egyetlen képviselőhöz se érni !!!
Nincs mit szépíteni ezt benyaltátok gecik !!!
Elad0tt 0rszág
@Pálinkás Pál: A te véleményed sem érdekel ám senkit, csak szólok, te sem itt más csak egy kis senki.
Elad0tt 0rszág
@Csizmás Kond: Kiprovokálta magának, örüljön hogy ennyivel megúszta.
Rockxy
Így jár, aki nem ért a szép szóból.
Ha nekem jogom van bemenni valahová, és valaki megakadályoz ebben, akkor tudomásul veszem és megyek, feljelentem a csávót.
szaboria1
@Pegero: Előbb neked tisztába kell lenni a képviselők jogaival. A másik ezek a biztonsági őrök súlyosan megsértették a biztonsági őrökre vonatkozó eljárást. Ők csak rendőrt hívhatnak azért mert fegyvert viselnek az nem jelenti, hogy akár egy ujjal is hozzá érhetnek a képviselőhöz.
Ancrilinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
szép új világ
@Rockxy: Na persze, mégy és feljelented Poltnál. Na ne röhögtess!
menekült
@Csizmás Kond: " ...miben hasonlít a kettő ? "
Ha a képviselőnek nincs joga bemenni a köztévébe (rosszul tudod, mert van!), akkor abban, hogy 0rbánnak sem volt joga a Parlament védelmére felállított kordont elbontani. Csak gondolj bele. mit művelt volna a nádfedelesbajszú Kövér, ha körbekordonozza az ország házát, és valamelyik ellenzéki képviselő nekiállt volna elbontani.

De a hasonlóságnál a különbség sokkal nagyobb. Az ugyanis, hogy a Parlamentet őrzők nem kaptak utasítást, hogy teperjék le 0rbánt, és dobják ki.
desiro
@szaboria1: ILYEN nekik nincs.Csak okádnak amit viktor beleszart a szájukba.
Csizmás Kond
@menekült: ...szerintem nem tudod miről van szó...elmagyarázom...kezdjük a kordonnal ...szóval az a kordon nem a parlamentet védte hanem a kommunista hatalom utódainak a gátlástalan műveleteit. Olyan megemlékezést akartak zárt körűvé tenni amit ők folytottak vérbe...ha akarod akár bővebben is tudok róla mesélni.
és itt van a köztévé meg az állat orvos...berobog egy olyan közintézményben ahová ugyan bemenni elsődleges bejelentés szerint van joga de a program, a műsor és egyéb megváltoztatásához nincs...és ő azt követelte...nem ellenőrizni, nem munkalátogatni nem kötelességtudásból met ahová még sose járt ilyen ügyben hanem erőszakoskodni, törvényt sértve , nemzetközi jogot sértve követelt direkt adást úgy hogy ahhoz nem volt joga...
szaboria1
@Pegero: Család tagom igen az és ebből kifolyólag láttam a vizsga anyagát, ráadásul egy békés nyugdíjas vagyok.
Csizmás Kond
@szaboria1: Igazad van nem ujjal kellett volna hozzányúlni...mert ha igazi őrök lettek volna most szopránt énekelne a doktorúr...
SystemError
@Csizmás Kond: Làtom megtalàltad a videót, amivel lógtàl...:) Keményen erôszakoskodtak a képviselôk... Hogy is mondtad, ne hordj össze fût fàt !:)
szaboria1
@Csizmás Kond: Csak egy kérdésem van ha a kordonbontó Orbánnal ezt tették volna akkor is így nyilatkoznál?
csak úgy....
hü de sok szarházi,pénzért vett magyar, löki itt a rizsát! , dógozni büdös nekik de össze is pisálnák magukat ha az orbánnak sikerülnel a kurva nagy magyarországi terve...
Sámannus
Az oroszok védik a közmédiát. A poloskák is egyből putyin irodájába vannak bekötve.
Oda még orbányi is legfeljebb hébe-hóba mehet. Neki a kisvasutazáshoz és a Pancsó arénába van belépője, max.
Csizmás Kond
@szaboria1: A kordonbontás sem nem mentség sem nem hasonlat. Az akkor abban a körülményekben és azokból az okokból történtek...szóval azért mert Orbánék kordont bontottak még senkinek nincs joga egy tévét eltéríteni. Amit ez elművelt az bűncselekmény...mert ha nem akkor bárki bármikor azt olvashat be egy tévébe amit akar és akkor amikor akar.
...megkérlek válaszolj.
csak úgy....
@szaboria1: román a szentem...ö is csak nyalizik a magyar adófizetök kárára...,
SystemError
@Csizmás Kond: 13:13 Látom még mindig ezen a jogi propagandán mantrázol... :) Azóta ugyan a történeted már csak 90%-ban részhajló, amit dicséretnek szántam :) Nem lennél jó ügyvéd, ahogy a fideszben senki nem a jog ismerete miatt lett az, aki. Szóval akkor idáig eljutottunk, hogy bent lehet a képviselő. Már nem nyomtatod, hogy erőszakos volt, csak, hogy nincs joga beolvastatni a követelést. Akkot tisztázzünk két dolgot, hogy az erőszakkal kényszerítés, nem ugyanaz, mint a követelés, aminek nem kell eleget tenni. Ebből nem következik, hogy az objektumból, ahol jogosan tartózkodik erőszakkal eltávolítható, hiszen ott jogosan tartózkodik, amíg bűncselekményt nem követ el. Bár akkor sem intézkedhetne ellene azonnal a kis Kubatov pudli. Tudod mentelmi jog is van, de ez mellékes. Ez az egyik írány, ahonnal kétszer is borul a propagandád. A másik az arányosság elve, ha egyáltalán beszélhetünk ilyenről mentelmi joggal rendelkező országyülési képviselő és kopasz gecik között? Szóval mi is az arányosság elve. Ezt a rendőr nem alkalmazza, mert ott elég hogy nem működsz együtt és ő már intézkedhet, de egy senkiházi Kubatov/Pintér volt szórakozóhelyes portás viszont nem...! Neki az arányosság elvét kell alkalmazni, tehát te nem vagy erőszakos, akkor hozzád sem érhet, nem hogy úgy, hogy képviselőről beszélünk aki joggal tartózkodik és ott. Minden hazudozásod ellenére semmilyen erőszak nem volt. Kérlek üss fel egy értelmező kéziszótárt és néz meg mi a különbség a követelés és a fenyegetés és a tettlegesség között jó! Amúgy nyomathatod ezt, mint a szánmkókkal, amivel kapcs könnyesre hazudta magát minden fideszes féreg, hogy a karácsonyi ajándék(vissza kaptak többet), közben meg ott voltak még dec 27-én is. Mind ilyenek vagytok csipőből vágjátok rá a hazugságokat, de ebből elege lett a népnek. Mondtam, hogy tiszavirág életű lesz az agyatlanok beképzelt parádézása! Az a rossz hírem van, hogy Lölő mehet vissza a szerelvényboltba és minden senkiházi, akit csak odaraktak, de szakmája sincs kb.
Csizmás Kond
@SystemError: dehogy látod...te csak belekapaszkodtál egy fűszálba amit addig rágsz amig el nem fogy...
Csizmás Kond
@SystemError: ..és még ez is...szóval egy képviselő besunnyog egy leadóhoz valamiféle ürüggyel, mert ugye arra joga van bemenni és amikor bent van akkor tovább azt csinál amit akar...szerintem téged fejre ejtettek születésedkor.
SystemError
@Csizmás Kond: Te meg egy fűszálat sem olvasol, csak végzed te is a munkádat(a semmit és a hazudozás), mint shikaka, de már nem sokáig...:)
csak úgy....
@Csizmás Kond: neked ,akkor faxa lesz ha magyarországon a csau hoz hasonlítható idök jönnek?
csak úgy....
@Pegero: @Csizmás Kond: a kretének gyöngyei...,pénzért a kedves mamát is magukévá tennék...
menekült
@Csizmás Kond: Nem sikerült megmagyaráznod. A kommunista hatalom utódpártja: néhányan, mint te is, szeretik azt a látszatot kelteni, mintha az MSZP egyenes folytatása lenne az MSZMP-nek, de mégis a Fideszben vannak többségben a volt KISZ-esek és kommunisták. Az MSZP, én úgy tudtam, a hugyos-szaros őrjöngők ellen védte kordonnal a Kossuth teret, akik már 2006 ősze óta wécének használták ezt a különleges tiszteletet és védelmet érdemlő teret.
Hadházyról és Varjúról összehordhatsz itt bármi sületlenséget, parlamenti képviselőhöz 8 általánost végzett agyatlan biztonsági verőgép hozzá nem nyúlhat! Én nagyon reménykedek abban, hogy azok a szemetek megkapják a megérdemelt büntetésüket. És ha valamelyik ki meri ejteni a száján, hogy "parancsra tettem", akkor még egy jó se@@berúgás is kijár neki.
SystemError
@Csizmás Kond: Olcsó vagy és olcsók az úgynevezett érveid is... Àtmennek az emberek internetre, ezekbôl màr nem fottok megéllni. Most mi lesz, internetcenzúra, hogy ne boruljon a kàrtyavàr...:)
Csizmás Kond
@SystemError: ...most magyarázkodnom kéne ?...amúgy mindenki a maga helyzetéből indul ki
...és mindenki mehet ahová akar de ne feledd ha élni akarsz dolgoznod kell, mert lehet most némi semmiségért is adnak zsebpénzt de az hamarább véget ér mint gondolnád...és majd ha lesz alkalom akkor is beszélgetünk hogy kinek hogy sikerült
SystemError
@Csizmás Kond: Hát ez szívszorító volt, csak az emberek csaknem 90%-a nem így gondolja, még a fideszesek kétharmada is! innen is tudom, hogy te most dolgozól, mert nettó pártpropaganda, amit itt előadtok páran. Már mondtam párotoknak, hogy, ha most van egy kis eszetek, akkor még időben kommunikációtechnikát vált Habony/Kubatov, de kokain függőtől nem várom, hogy visszavegyen a böszmeségből:) Szóval az a helyzet, hogy támogatlak, csináld csak, mondj ilyeneket még! :) Sorosozzátok le a le hétköznapi munkásembert, gyerünk, gyerünk! :)
Csizmás Kond
@menekült: ..nem tudom el tudod-e képzelni...de semmi közöm sem a emeszpéhez sem a fideszhez sem egyetlen párthoz sem. Megadatott nekem az a lehetőség, hogy soha egyetlen pártnak sem kellett a tagja legyek...szóval a megítélésem saját látószög ami a negyvenvalahányévi ledolgozott munka utáni kialakult látásmód.
csak úgy....
@SystemError: ´...és ebbe az "értelmiségbe" tossza a viktor a lét! meg a fociba! :)
sok hülye politikust tapasztaltam életemben de orbán ,az mindent visz!
Csizmás Kond
@SystemError: ..én eddig sem más adakozásából éltem...de ezt te nem mondhatod el aki minden tüntetésen részt vesz.
SystemError
@Csizmás Mondtam már, hogy olcsó a szöveged! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: plojesti? csak tudnám,hogy mennyit áldoz / hülye a kormány...
Csizmás Kond
@SystemError: ...na ne mond...és a tied ???
SystemError
@csak úgy...: Gondolom a jogi fejtegetésre nem válaszolsz akkor mi. lehet visszaszökni erre is, hogy ha nép meg fogja kérdezni, hogy hol a pénz, akkor nem a csirkék szaporodásáról fogtok beszélni...:)
csak úgy....
@SystemError: herélt macska,mondaná durbincs az agyilag lágyult ploiestiböl...
Csizmás Kond
@SystemError: ... " ha nép meg fogja kérdezni, "...meg tudnád határozni mit jelent a nép ?
SystemError
@Csizmás Kond: Most mondjam azt, hogy ez is olcsó volt. Na szerintem tartalmilag végeztünk vagy te soha el se kezdted...:) Mindegy is, ezt meg tudom hallgatni az M1-en is 5 percenként, de ki hallgatja már. helyette mindenki a facebook-on csüng a valódi hírekért. Tudod mi a vicc ebben az egészben, hogy a még a fideszes is megnézi, még ha idegesití is, mert tudja, hogy az M1-en semmi nem lesz. Én figyelmeztettelek benneteket, így a saját agymosottaitok is szépen lassan besokalnak, ha mindig a facebook-ot kell nézniük..:így is közhely már minden fideszes között, hogy loptok, szerintem már nem kell sok nekik..:) Azt tudod, hogy innentől vége a habzsidőzsinek számotokra, akárhogyan is, innentől nincs tovább arcban nektek..:)
SystemError
@Csizmás Kond: 20:07 Elővetted akkor a szótárat, de ez nem volt benne?
Csizmás Kond
@SystemError: ...a te kedvedért idézem ...
" Magyar. Főnév. nép. Egy nemzetállamhoz tartozó nők és férfiak összessége. "
...de bármibe fogadok, hogy most sem érted.
csak úgy....
@SystemError: nyugi-nyugi! még a póri nép is csak ideig óráig hülye...
Nem akarok jósolni de ,szerintem nem minden magyar hülye. Ok, a tibink és a dúúrrr bincs,meg a cici...,de átlagosan semmi problema! :)
csak úgy....
@SystemError: Különben le a kalappal! :) Téged nagyon csípnek ,ezek a "zsenik"...
SystemError
@csak úgy...: Nem hülyék. A fideszes is tudja, hogy lopnak. Hàny fideszes ismerõsöm, mondta, hogy màr csak az alternatíva hiànya miatt szavazott oda. Az alternatívàk meg szàndékosan lettek szétosztva, kicsinàlva. Csak arra nem gondold a gyógyszerfüggô geci, hogy addig osztja szét az ellenzéket, amig màr nem értelme màshogy, csak ha összeàllnak. Orbànt a sajàt túlterjeszkedô, veteg elméje fogja letérdeltetni. Még a cellàban is parancsolgatni fog, mint hitler remegô kézzel..
SystemError
@Csizmás Kond: Én csak azt értem, hogy félrebeszélsz folyamatosan. Érvekre nem vàlaszolsz, igazàból el sem olvasod. Tudom, hogy Kubatov ezt külön tanítja, hogz ne foglalkozz vele, csak dobd rà a propagandàt. Szóval vàlaszolsz a jogi fejtegetésre vagy nem, mert ez a közmédia rizsa nem érdekel. Ahogy ismerlek titeket nem fogsz évelni..
Csizmás Kond
@SystemError: ...ismersz...hát ez meglep...akkor mesélj rólam.
...és mire nem válaszoltam ???
Rockxy
@szép új világ: Dehogy poltnál!
Netannyahúnál, mert ő a főnök.
csak úgy....
@SystemError: Nekem írod,hogy nem hülyék,közben a cirminek az ellenkezöt!? :( Azért jó volna ha nem hagynád a faxit, kétes reménység között! Szerintem hülyék,nagyon hülyék...,még annál is nagyobb hülyék!
SystemError
@Csizmás Kond: De unalmasan csinálod a melódat, csak nem tudom mi értelme. Itt nem győztök meg senkit, aki erre téved és végigolvassa az meg látja, hogy mit csináltok itt.. Ennek mi értelme, ha pénzért csinálod, ha agyatlanságból. Ha látszatot is szeretnél kelteni ezzel a felszínes, félrebeszéléssel, most komolyan úgy érzed, ha végigolvassa valaki, akkor jól jöttél ki? Most tényleg ne arcoskodjunk, szóval most nem a menősködést vágd rá. Esküszöm érdekel, hogy egy ilyen minőségű beszélgetést szerinted egy külső személő aztán, hogyan fog értékelni. ?
csak úgy....
@Pegero: mibe kerül anyád,ha te ezt így gondolod? olcsó emberke lehetsz,ha csak a propelleren futtatnak...
SystemError
@csak úgy...: Én fideszről beszéltem, nem pedig bértrollokról, akiknek fasz mindegy, hogy most a fideszről vagy az mszpról ugyanazt vagy az ellenkezőjét... A fideszes nem olvassa fel a propagandát, ezek igen, egytől egyig, ami hogy is mondjam nem hozza a számok természetes eloszlásának elvét. Érdekes, hoyg itt 3-4 ilyen van és következetesen ugyanazt csinálják és mindenre ugyanaz a féreg, elvtelen, érvek és bizonyítékok nélküli hazudozás megy. Érdekes, ha a munkahelyemen beszélgetek mondjuk egy fideszessel, akkor ő magától teszi, hozzá, hogy ezzel én sem értek egyet... Érdekes, hoyg ezek vakon olvassák fel a MTV1 híradót, amit amúgy 50e ember néz, de a kétharmada a felét nem hiszi el...:)
Csizmás Kond
@SystemError: ...az itt leírtaka nem regénynek szántam, hanem minden első beírásom egy vélemény a többi pedig válasz az azokra írt értetlenkedésekre...és nem érdekel ki miként fogja fel mert azt el sem tudnám képzelni, hogy mint pl te ne okvetlenkedj...szóval a magad írásait tőlem úgy cizellálod ahogy akarod de én megmaradok a szokásaimnál...szóval ha te válaszokat vársz akkor te is válaszolj...és ne azzal törődj, hogy ki akarja-e adni valaki a csevegésedet vagy nem...tehát mire vagy kíváncsi...???
SystemError
Engem a 19:24-es posztomra adott vàlaszod érdekel, amiben tényszerûen kérdezek rà az eredeti àllítàsaidra. Ōszintén a többi mellébeszélés nem érdekel. Nem tudom, te tényszerûen mire vàrsz vàlaszd, de ha meg tidod fogalmazni vitàra alkalmas módon(igazolhatóan), akkor nagyon szívesen vàlaszok!
Elad0tt 0rszág
@csak úgy...: "hü de sok szarházi,pénzért vett magyar, löki itt a rizsát!"
Nem, akik pénzt kapnak vagy nem is dolgoznak azok a tüntetők meg a hozzád hasonlók. Szerinted kik vannak ott? Szakszervezetek, nyugdíjasok, fiatalok akik még életükben nem dolgoztak. Te tényleg azt hiszed hogy majd kimegy az átlag dolgozó kockáztatva a munkahelyét?
Nem sok eszet adott neked az úr.
csak úgy....
@Pegero: anyádtól semmit,-te magadról beszélsz, gyönge vagy mint a harmatos libafos...
ha nem lennék allergiás a cicka szörre,akkor a haveroddal ,ki bírnám törülni az seggem!
oszt van e még kérdés bugris?
Elad0tt 0rszág
@Horizont: Mivel ebben az országban megy el a legtöbb pénz italra nem is csodálkozom hogy egy Pálinkás nevezetű egyént tartasz valakinek. Te is szoktál inni? Sokszor jön ez le téged olvasva:-)
csak úgy....
@Elad0tt 0rszág: ne erölködj tibim,föleg nem már megint másik fedö név alatt... ,beszéltünk róla? te csak egy szarul fizetett senki a sok közül...
csak úgy....
@Pegero: ki is nyalhatod az üres poharam, picinyem...
SystemError
@Csizmás Kond: Na mi van, elvérzett a tényszerű vita project? :)
SystemError
@csak úgy...: Látod, látod még neked is összejöhet, ami nekem Ericsson-al. El van tűnve azóta, mi lehet a baj? :)
csak úgy....
@Pegero: ..gondolom,hogy a tömérdek észt egy székej kapu alatt,záróra után szívtad magadba...
SystemError
@Pegero: Biztos csak elírtad..., hogy "hogy a 4! által közzé tett megvágott anyagon sok EU parlamenti képviselő is csámcsog! " Képzeld éppen fordítva történt, ez egy belő biztonsági kamerának a felvétele volt. A köztévénél volt a teljes anyag, amiből csak azt vágták be, hogy Varju "egyedűl" fetreng a földön. Eljutott a felvétel a 444-hez és így lett az amit írtál csak fordítva. Biztos csak véletlen elírás volt igaz? :) Látom te is az irodában ülsz a többivel, mert valahogy ők is ugyanígy félreértik a tényekkel igazolt valóságot!
csak úgy....
@SystemError: Na nem akarom buzizni az általad említettet :) ,...shikari is csöndes, talán egymásba passzoltak?
SystemError
@csak úgy...: Tudod, hogy van ez, minden házasságnak végül jót tesz a kikacsintás, ha nem megy rá a kapcsolat. Ilyenkor fellángolnak az elfelejtett régi érzések, de még is vadabb minden.
Lehet ínhüvely gyulladást kapott Ercsson a nagy turbékolásban. Shikáka meg nélküle nem megy sehová. ápolgatja a lelkemet!
csak úgy....
@SystemError: a hülyegyerek @Pegero: az 1 párt rendszerre hajt...,kettöig nem bírt sosem számóni,oszt erdélybü neki mindegy csak csurogjon a lé...,adakozzon az idióta magyar.
SystemError
@csak úgy...: Akkor nézzük el neki, ha egyig tud számolni, akkor a többpártrendzser is csak sok egypártrendszer neki. Akárhogyan is, szerintem el kéne énekelnünk "Last christmas" című dalt :)
csak úgy....
@SystemError: Mink szeressük a tétova bugrisokat! :) Lehet,hogy a sikarink 31.én éjjel a rakétázás közben kódorgott el? ha van csipsze,akkor nem veszett el ! :)
SystemError
@csak úgy...: Szerinted ők már 400 órában vannak, vagy ez csak a fehér gazdaságra vonatkozik mi? :)
SystemError
@Pegero: Szóval bizonyára véletlenűl valótlanságot állítottál a videóval kapcsolat. Biztos csak figyelmetlenség. Lehet azért, mert pont fordítva volt nem és így könnyű összekeverni, hogy most A vagy B volt. Gondolom kimondhatjuk, hogy akkor hogy volt igazából, hiszen ti is az igazság miatt vagytok itt nem? :)
csak úgy....
@Pegero: neked szándékosan "J" vel írtam..., csillagom! :)
van még valami,ami nyomja a szervezeted?
SystemError
@csak úgy...: Olyan fáradtak már szegénykéim, hogy már összefolynak a hírek és biztos összekeverik. Biztos nem azért mert elvtelen, hirhamíitó, gerinctelen népét megvezető fidesz kurva mindegyik. Nem! Ezt azért nem szabad feltételezni, biztos csak véletlen ismét. Csizmás úr is ilyen szétszórt pont ma, a tüntetés napján, amikor pedig azért fontos lenne a hiteles tájékoztatás. Lárifári! :)
csak úgy....
@SystemError: Oszt kend is ,bír ám tentát pazarolni az idiótákra,...gondolom ember baráti szeretetbü..., tartson inkább harapós kutyát! :)
SystemError
@csak úgy...: Csak az utókor számára...:)
csak úgy....
@Pegero: 22:05 re..., eszem az ovodás stílusodat! neked mondták,hogy mindenre válaszolnod köll vagy csak kommunista szombatozol!? hozod a tervet?
Elad0tt 0rszág
@csak úgy...: Ne játszd itt a nem létező eszedet te munkanélküli senki. Azt hiszed ha leírsz itt bármit is az úgy is van? Itt mindenki azt ír amit akar, és aki csak a fideszt képes szapulni a nap 24 órájában naponta az biztosan marha sokra vitte...
csak úgy....
@Pegero: 22:07 ezzel azt akartad mondani,hogy én verjem ki neked...,helyetted !?
ott a durbincs...,pénzért szopik és nyal meg gombot varr...
csak úgy....
@Elad0tt 0rszág: kopj le rólam tibi a hülye szövegeddel...lassan kérdésesebb leszel mint a volt szeretöd,a durbincs...
colibri
@Csizmás Kond: 18:58 Egy hasonszőrű fideszes még azt hinné rólad, hogy nagyon vágod a témát, magasan kvalifikált, egyetemet végzett, diplomás valaki vagy, de a helyesírásod és a fideszes mentalitásod, az erőszakosságod elárulja rólad, amit itt a Propelleren a kommentelők 99%-a tud. Nem kellene ekkora vehemenciával kioktatni itt mindenkit.
csak úgy....
@Pegero: már alig vártalak,te kis bugris ,hogy ma estére elbúcsuzzak illendöen töled ...
kanada? meg vagy te zavarodva? kezdenek a dedós dolgaid az agyamra menni, túl sok volt neked az kormány média az ünnepek alatt!
mit mekegsz,hogy én nem eszek gyesznóhúst? neked végleg elvitte a bakondi elvtárs a maradék eszed?
Yoda69
Minden tiszteletem Varjú Lászlóe. Bátor tett volt a hazáért.
Ezeket a mocskos fideSS patkanyokat még sittre kell vágni orbannal együtt.
Csizmás Kond
@SystemError: ...a fejemre olvasod az értetlenkedést de nem érted meg a válaszomat...mert válaszoltam arra a kérdésedre is csak te nem érzékeltd.
...szóval azzal, hogy bement az intézménybe nincs semmi baj, de amikor olyan dolgokat kezdett kérni amit nem teljesíthettek akkor azzal egyidőben megszűnt az ott tartózkodási joga is, ugyanis a viselkedésével már levetkőzte a képviselői jogait, tehát a kidobása jogszerű és a tettét büntetni kell.
..ha nem elég vagy nem érhető csak kérdezz.
Csizmás Kond
@colibri: ...és akkor ezután a hozzád hasonló madárkáktól kell megkérdezni, hogy ki mit írhat ide ?...gondolom valami nagyobb madárnak képzeled magad, hogy oktatásba kezdtél...
papa.49
Az országgyűlési képviselőtől csupán az országgyűlés mentelmi bizottsága vonhatja meg a mentelmi jogát, MÉG SZEMÉLYESEN SE MONDHAT LE RÓLA !!!
Innentől miről is vitatkozunk???
A rendőrök 2006. nem nyúltak a fideszesekhez, mikor szétszedték a kerítést, MERT NEM VOLT HOZZÁ JOGUK, EZEKNEK SE LETT VOLNA JOGUK, MÉG HOZZÁÉRNI SE A KÉPVISELŐKHÖZ !!!
kereső
Itt már minden elveszitette "köz jellegét": az adó-mert befizeted,de közöd nincs hozzá,hogy orbán mire költi, az mnb alapitványok pénze,a közvilágitás, a köztévé,...etc. Te csak fizess, de közöd semmihez!
SystemError
@Csizmás Kond: 09:20:

"szóval azzal, hogy bement az intézménybe nincs semmi baj, de amikor olyan dolgokat kezdett kérni amit nem teljesíthettek akkor azzal egyidőben megszűnt az ott tartózkodási joga is, ugyanis a viselkedésével már levetkőzte a képviselői jogait,"

Hát ezt fejtettem ki, hogy ez nem így van! Láttam, hogy volt itt téma és persze te abban egészen más igazságbajnok vagy persze..:) Szóval csak a példakedvéért, szerinted, ha kérem, hogy bontsák le a kordont vagy én lebontom, akkor ebből ebből ami után felelősség is jár..?

Sajnálom, ha alap fogalmakkal nem vagy tisztában, ami ráadásul nem is jogászkodás, hanem a nyelvi értelmezés része. Azért, ha a szent Orbán Viktor baszták volna most így ki az ajtón, akkor biztos nem is fröcsögnél, hozzá teszem joggal! imádom a igazságérzéketek. Mindegy mi az igazság, az is, hogy mi történt és az is hogy más esetben egészen az ellenkezőjét mondanád róla, de most éppen ez szolgálja a holnapot..:) Csak akkor nem beszéljünk törvényekről. Simán beszéljünk arról, hogy van egy csomó maffia patkány és lesznek emberek, akik kirángatják őket a parlamentből és majd erősebb, több nyer. A te demokráciád így működik, csak aztán ne legyen siránkozás, hha ugyanennek a jogi fa...sznak a másik oldalán találjátok magatokat és nem fog tetszeni...
Elad0tt 0rszág
@Horizont: Te meg egy nagy nulla két 00 - val.
Csizmás Kond
@SystemError: ...ha neked egy kordonbontás egyenlő egy stúdió direkt adáskötelezésére nincs mit tovább mondjak...ez már annyira morbid hogy orvosi beavatkozást igényel.
...az az ember aki nem tud kivetkőzni a kommunista lepel alatti diktatórikus neveltetésből folton erőszakot vizionál...ez te vagy.
Csizmás Kond
@Horizont: ebben az évben is lemondom, hogy nem vagyok kettős állampolgár, soha nem is voltam és ha rajtam múlik soha nem is leszek...az ilyen beteges képzelgés pedig ártalmas, és ezt csupa jó-szándékkal mondom.
Már nem tudom kiknek magyaráztam el, hogy a kordonbontás nem hasonlít még atomjaiban sem agy direkt adáshoz...nem akarok senkire semmit rábeszélni de elvárom, hogy másnak se legyenek ilyen akaratai velem szemben.
Egy tévé adás megszakítása amit akár egy fél világ is láthat nagyon nagy felelősséget hordoz magában. Aki azt hiszi, hogy egy képviselői igazolvánnyal azt megteheti, attól el kell venni az ilyen jogokat mert ennyire felelőtlen ember nem szabad képviseljen senkit.
Elhomályosulásról meg az ne beszéljen aki nem ismeri a saját országa, a saját személye, és környezete jogait, felelősségeit hanem az erőszakban, a forradalmi felfordulásban hisz. Ma aki demokráciát vall az egyben tagadja az erőszakot, Te épp azt imádod, azt pártolod...most akkor mi vagy ? Az elfogultság tényleg betegség, és épp az nem veszi soha észre aki benne szenved.
Ami meg a mentelmi jogot illeti az ismét ahogy látom számodra ismeretlen fogalom, fújod mint a szél a havat de nem fogod fel mi az. A mentelmi jog az illető személyét hivatott megvédeni külső behatásoktól és zaklatásoktól, és nem az ő buta cselekedetei felett szemet hunyni a törvénynek vagy bárki másnak.
Tanulj, mert tanulni sosem késő.
SystemError
@Csizmás Kond: Ne összehasonlítsd össze, mert a jog nem így működik. Az erkölcs sem! Elhiszem, hogy ez a fideszes erkölcs, hogy ha a másik is lopott, akkor nekem már szinte jár az reflex nálatok, de nem indok. Bizonyára ezen az óvodás tézisen már túl vagy te is. Csak szeretünk számító, manipulatív naivak lenni igaz?..:) Amúgy katonai és rendvédelmi oldalról még az is lehet , hogy a parlament nyílvánvalóan rendvédelmi céllal felállított kordonját Orbán Viktor "mások" számára lebontja önkezüleg az nagyobb gáz... Ezzel igen egyszer megvalósította az önhatalmúságot, aminek viszont egyértelmű célja van és az nem egy "beolvasás" Majd az így nyert területet átadta jogtalan felhasználásra "illetékteleneknek". számára, tehát eleve ezzel a cállal indult Szóval akár össze is hasonlíthatjuk, de ezzel sem jársz jól, hiszen senki nem bontotta el a közmédia stúdiójának ajtaját majd hívta be az 5000 tüntetőt, hogy mehet a stúdió szétverése... Valószínüleg a parlament sokkal inkább kiemelt intézmány nemzetbiztonsági oldalról, mint az MTVA . Engem kommunistázól le..? :) le a Káder Viktorral és az utópiamédiával és azzal, hoyg minden állításod vagy nettó hazugság vagy szándékos torzítás, manipuláció. De mind ezt csináljátok és mind el is véreztetek itt már ebben, elhiszem, hogy elhiszed. Kell az önbizalom, de én hadd ne rátok jelzőt most jó...::)
Csizmás Kond
@SystemError: ...hogy a másik is lopott és neked is jogod van az te hajtogatod a kordonnal meg a hasonló sültelenségekkel...és nekem hánytorgatod..:)))...szerintem meghasonultál...:)))))
SystemError
@Csizmás Kond: Kár, hogy a jelzőid mögött a szubjektív látásmód egy nagy gerinctelen nulla! :) Szerinted ezzel a Tarlósi vénkommunista tematizálással igazad lesz...?:) Nem, hoyg a joghoz nincs fingod, de szavak szintjén nem tudsz értelmezni egy mondatot. Ez elég fontos kérdés a jogban..:)
Csizmás Kond
@SystemError: ...jog...te is csak annyit értesz belőle hogy jártathatod a szád, mert arra jogod van...A jog kötelesség de épp az hiányzik belőletek. Téged csak az erőszak hajt amit a múltból megörökítettél...és még te kommunistázol...mondom te nem tudod megkülönböztetni a saját énedet a másétól...ez már betegség.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerinted ahogy az ellenzék elindult a rabszolgaszlogennel majd átcsapott különböző fordulatokkal elért oda, hogy álljon le az ország, ez hová akar vezetni vagy kinek akar jobbat teremteni ?
..valami építő jellegű ötletekre volnék kíváncsi nem arra amit most hangoztattok, hogy le kell cserélni a kormányt a semmire...mert hőbörgés az van de fogalmatok sincs ki lenne megfelelő...
Commenter
@papa.49: ahogy a Liget balhénál ezek is Valtonosok voltak. Igazat mondott Gyurcsány: "aki képviselőt ver, az a népet veri. Így igaz, Varjú László a DK szavazóit, az ellenzék szavazóit képviseli.
SystemError
@Csizmás Kond: Na tovàbbi jó "munkàt" ! :)
SystemError
@Commenter: Ezek nem Valtonosak voltak vagy, de? Amúgy ez rémísztõ, ha belegondoltok, hogy w vàlasztàsi irodàs kopaszok is Kubatov odaküldött kutyàk voltak.. Arról, hogy meddig ér a demokràcia leget vitatkozni, de arról nem, hogy mi egy būnszervezet és ez az..!
Commenter
@SystemError: ha nem a Valtonosok voltak, akkor rosszul emlékszem. De a Liget botránynál valóban ők ütöttek meg egy aktivistát, ráadásul nőt, olyan erősen, hogy a földre esett és megsérült az állkapcsa.De az biztos, hogy a MTVA-t épületet őrző biztonsági cég kormányközeli lehet.Amit itt tettek, az testi sértés, kórházba is vitték a képviselőt. Képviselőtársai szolidarításból vetették magukat a földre tarkóra tett kézzel, így védekezve az erőszak ellen.
Elad0tt 0rszág
@Horizont: Attól még hogy ugyanaz a neved lehetsz hülye:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.