A Fidesz szerint a szombati ellenzéki tüntetés már Soros György európai parlamenti (EP-)választási kampányának a része.

A Fidesz a túlóra elleni tüntetéseket egyszerűen Soros György kampányának nevezte

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton, Budapesten újságíróknak azt mondta, idén májusban tartják az EP-voksolást, ahol az emberek véleményt mondhatnak a migrációról.

"Soros pedig a bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat"

- fejtette ki.

A kormánypárti politikus megjegyezte, az EP-választási kampány további részében is lehet hasonló megmozdulásokra számítani, mivel a voksolásnak nagy a tétje és Soros György módszereinek része a zavarkeltés, az utcai erőszak, valamint intézmények megtámadása, megfélemlítése.

A tüntetéseken egyébként egyáltalán nem szokott szó esni a bevándorlásról, a demonstrálók között pedig a Sorossal való együttműködéssel nem vádolható Jobbik is rendszeresen ott van.

(MTI nyomán)

(Fotó: Soros György/Instagram)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@tudode: Ezek már nem ifjú titánok, hanem öregedő fasiszták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Meg szeretném ÉLNI 84. évesen azt, hogy EZEK az ifjú titánok 86 évesen mire lesznek képeSSek, ha már annyi képzelőerővel nem rendelkeznek, hogy a tiszteletreméltó Soros György, aki előtt ILLENE meghajtani a vólogatójukat, hogy 86. évesen úgyanazokat TÁMOGATJA, mint amikor rövid gatyában ugri bugrizott a LÓVÉJÁÉRT a P É L D AK É P Ü K, oly annyira, hogy 1993-ban a Soros lóvéjából még futotta 63 milliós kulipintyóra is!
.
Ha ezek az IFJÚ TITÁNOK nem tudják MI A DÖRGÉS, akkor GÁZ van a vonójukban!
.
De tudják, csak u.a. csinálják a Soros ösztöndíjassal, mint anno ŐFENESÉGE Soros Györggyel, csak KÖZLÓVÉBÓL, nem annak a lóvéjából, aki NEM VÁLTOZOTT tiszteletre méltó korára sem!
Macskaszem
@tudode: Ezek már nem ifjú titánok, hanem öregedő fasiszták.
tudode
@Macskaszem: .
Írhattam volna azt is, amit gondolok, de nem teszem, mert EZEK normális államigazgatásban még PORTÁSOK sem lehetnének azok után, hogy évtizedekig köztisztviselő voltam!
.
A GAZDÁJUKKAL együtt, mivel írott, és iratlan FŐ FELADATUK a KÖZ SZOLGÁLATA, és a KÖZNYUGALOM fenntartása!
.
Egyetlen egy feladatához értő "lett" ebben a gyülekezetben, Benkő Tibor honvédelmi miniszter, akitől ma tudtam meg az InfoRádió nyilatkozatában, hogy KRÍMET kibertámadással vette be Vlagyimir, amit elképzelni sem tudok, azzal együtt, hogy megéltem a II. világháborút!
justhpeter
Hollik, vagy Hídvéghy, mindegy. Fiatal, vagy kivénhedt náci, egyre megy. Mind O1G seggéből bújt elő és oda is tér vissza.
1magyar
Azért mindent nem lehet a népnek eladni Sorossal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.