Azt állította Szijjártó Péter külügyminiszter (az Európai Bizottság elnökének egy interjújára reagálva), hogy még szilveszteri tréfának is rossz, hogy Jean-Claude Juncker akarja megmondani, mi a kereszténydemokrácia. Ő ugyanis már rég nem kereszténydemokrata, hanem bevándorláspárti liberális politikus, aki megkoszorúzta Marx szobrát, és megemlékezett Fidel Castróról.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Én meg azt állítom Szíjrágóról, hogy ha volna a fején egy szökőkút, teljesértékű f@sz volna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Pont ez a szopógép hadovál aki végig koszorúzta az összes diktátor síremlékét, talán még a Condukátor sírját is felkereste titokban. Petya te má szarban vagy. Jobb ha meg sem szólalsz.
namihami
Szijjártó? Kell ehhez bármit hozzátenni? Ő maga egy vicc. Bár annak elég sz@r.
csipetke
Gáspár Győző egyszer azt mondta,hogy a lánya diplomataképzőbe jár.Ezt a pattogó idegbeteg majmot is be kéne íratni,hátha a retken kívül ragadna rá valami.Leginkább némi jómodor nem ártana.
csipetke
@Qqberci: 21:00 Ahhoz elég lenne,ha egy kotont húzna a fejére.De mindenki jobban járt volna,ha Szíjjártó papa használta volna idejekorán...
papa.49
@csipetke: Vagy a budi falára )))))))))))))
RonaGyuri
Ni csak ki karja megmondani!

A derék külgarázda Szájjártató esete a szilveszteri mókával

Sokak kapták fel a fejüket a még tőle is szokatlanul durva és ostoba hangnemre, ahogy ez retardált barom reagált Juncker, EU-commission president tény-megállapítására. Aki a welt.de igencsak beszédes „We shouldn’t agree with the populists, but confront them instead” című cikkében úgy fogalmazott, hogy „In my opinion, the Christian Democratic values on which the EPP is based are no longer compatible with the politics of Fidesz.”!
Amire a mi derék külgarázdánk a tőle megszokott otrombasággal reagált: az MTI szerint azt mondta, hogy „még szilveszteri tréfának is rossz, hogy Jean-Claude Juncker akarja megmondani, mi a kereszténydemokrácia”, mert szerinte Jean-Claude Juncker már régen nem kereszténydemokrata.
Nos a kijelentés – legalább is itthon - nagy vihart kavart. Sokan sokféle szemszögből értékelték, azonban egy – legalább is nem igazán artikulálva – nem látszik. Ha jól belegondolok ez nem is egy, hanem kettő:
egyfelől a definíció joga, ami már 2010-es indulásnál is kisajátított, hisz azóta egy sor fogalom nyert unortodox értelmezést,
másfelől az a jól-ismert komcsi logika, hogy azzal vádolják a többi ideológiát, hogy azok akarják megmondani a frankót! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.