A kunszentmiklósi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja szerelem ígéretével csalt ki pénzt egy sértettől.

Politikusnak adta ki magát a floridai jóléttel kecsegtető házasságszédelgő

Egy helyi nő tett feljelentést a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon 2018. június 7-én ismeretlen tettes ellen csalás miatt. Az asszony az egyik társkereső oldalon ismerkedett meg egy férfivel, aki kihasználva azt, hogy a neve teljes egészében megegyezik egy ismert személy nevével, politikusnak adta ki magát. Miután személyesen is találkoztak, a férfi elhitette a sértettel, hogy beleszeretett, és vele képzeli el az életét Floridában. A közös jövő megvalósításához – amerikai vízum beszerzése érdekében – a csaló pénzt kért a nőtől, aki át is adott neki 150 000 forintot. A Pest megyei gyanúsított ezután elérhetetlenné vált.

A feljelentés adatai alapján a nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták a csalás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves férfit, aki az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nem tudom sajnálni, ennyire hülye nem lehet egy nő sem...ez az IQ light.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.