Sallai Róbert Benedek - aki elfelejtette volna, Ő volt az LMP országos elnökségi titkára - néhány hónap után újra hallatta a hangját, más lehetősége nem lévén, közösségi oldalán. Versenyfetrengők címmel írta ki magából, ami benne volt. Nekiment Szélnek, Hadházynak, amúgy "pártalapon", de nem hagyta ki Varju Lászlót és Márki-Zay Pétert sem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A "versenyfetrengők" bementek a tv-be, "hadd műtsek már" felszólítással.
kereső
Valami nagy xar van a palacsintában, hamár ezt a bukott tajparasztot is hadrendbe kellett állitani, hátha még valaki elhiszi neki-és volnernek is-,hogy "ellenzéki".Az, az ellenzék ellenzéké-jé.Azaz fideszes.
Eladott Ország
Azért örülök, hogy így 29 évvel a "rendszerváltás" után a magyar politikai kommunikáció színvonala elérte a bivalybasznád-alsói késdobáló törzsközönségének színvonalát, még ha zárt csoportban is. Az egy dolog, hogy a zokniszandállal egy lapon emlegethető bocskait húzzon valaki, na de hogy parlamenti képviselő létére ne ismerje a borotvát és úgy nézzen ki, mint egy két lábon járó pónibaszó neckbeardklisé...m.blog.hu/ko/kotoszo/srb2.jpg
Sámannus
Ki kötschög arra használjad a szádat amire való.
Nessy
Ez már az intelligencia "csúcsa", amikor valaki a volt kollegáiról így nyilatkozik. Vagy meg kell hálálni az uniós milliókat?
Eladott Ország
@verőce21: tegnap, 11:06; 1990. évi LV. törvény az országgyűlési képviselők jogállásáról.
9. § (1) Az állami szervek kötelesek az országgyűlési képviselőket megbízatásuk ellátásában támogatni, és részükre a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni.
(2) A képviselői igazolvány az államigazgatás valamennyi szervéhez, továbbá a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő - a hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon - jogosult a fegyveres erők, a nemzetbiztonsági szolgálatok, a rendőrség és a rendészeti szervek működésére szolgáló területre is belépni.
mkogy.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99000055.TV
verőce21
@Eladott Ország: De ott nem mondhatja: "hadd műtsek már" !
verőce21
A közelmúlt láncolatos tüntetései ellenére a közvélemény kutatások alapján a Fidesz–KDNP toronymagasan vezeti a népszerűségi listákat, a szétesett ellenzék pedig válságban van. A választók immunisak voltak az ellenzéki bohóckodásra, Hadházy Ákos földön fetrengése és Kunhalmi Ágnes ajtónak futása ugyan arra jó volt, hogy felhívják magukra a figyelmet, de ezzel nem tudtak új választókat megszólítani.
szaboria1
@verőce21: Te még mindig nem akarsz felébredni mély álmodból. Küldsz pénzt VIKTORKÁNAK? PEDIG MÁR SOK PÉNZ LENYÚLT 1990 óta az eladott pártszékházakból.
Sámannus
@verőce21: Óriási tévedés! Műthet is ha ezzel életet ment. Pontosan úgy ahogyan kordont bontottak.
verőce21
@Sámannus: Az esetek 99,99%-ban nincsenek meg a "műtésnek" a tárgyi feltételei. Ne hasonlítsd kordonbontáshoz.
verőce21
@Sámannus: Kordont bontani még az olyan "szaxeszű"-ek is tudnak mint te vagy. :)
Sámannus
@verőce21: Jó van te is csak egy ország szétveréséhez értesz.
verőce21
@Sámannus: Honnan veszed ezt az ökörséget? A Szovjetunióban és a Foxi-Maxin így tanították?
Sámannus
@verőce21: Jaj ne játszd a csendes hülyét, mert nem áll jól neked.
verőce21
@Sámannus: (23:06) Újabb ökörséggel állsz elő lankadatlan?
Én visszatérek az eredetihez, hogy ne kalandozz el, mert öregségedre megárthat a vérnyomásodnak és a cukrodnak,
Nem mondhatja a képviselő aki nem szakirányú: "hadd műtsek már"!
Sámannus
Az sem aki nem járta ki a zsernyák sulit, mert nincsen róla papírja. Ez vezetett ugyanis először az önkényeskedéshez. Szar lehet neked setétben lenni, kár hogy késő szóltam neked
Yoda69
sallai, szanalmasan ostoba vagy.
Miattad lett 2/3-a fideSSnek. Ez nem nyomja a lelkedet. Ja nem, mert az nincs is neked, te aljadek hazaarulo.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.