A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján – mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Kocsis Máté: Soros hadrendbe állította embereit

Kocsis Máté szerint a szombati tüntetés már a májusi európai parlamenti választási kampány része. A fideszes politikus rámutatott: az EP-választáson az emberek eldönthetik, hogy az Európai Parlamentben megerősödjenek vagy gyengüljenek a bevándorlásellenes erők.

A tüntetésen azok a pártok vettek részt, amelyek támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt, látszik tehát, hogy

Soros György hadrendbe állította magyarországi embereit

- jelentette ki a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Kocsis Máté szerint az ellenzéki pártok ötlete, hogy közös listán indulnak az EP-választáson, azt jelenti: lesz egy bevándorlásellenes lista, amelyen a Fidesz-KDNP-re lehet majd szavazni, és egy "Soros-lista" azokkal, akik támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt. A frakcióvezető azt is mondta, hogy Európa számos olyan országában zajlanak kormányellenes tüntetések, amelyeknek kormányai bevándorlásellenesek.

Kocsis Máté az ellenzéki pártok viselkedését a túlóratörvény elfogadásakor a parlamentben vagy a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) épületében zavarkeltésnek, figyelemfelhívásnak, hergelésnek és hisztériakeltésnek minősítette, és szerinte mindez a kampány része.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aztán hol hallott egyetlen szót is a "bevándorlásról"? Itt a "kivándorlásról" beszéltek. Azért a kettő közt van egy hangyafülnyi különbség! Vagy az már meghaladja szellemi képességeit?
Hol a lista, és hol a pontos cím, ahol a "Soros pénzért" lehet jelentkezni?
tudode
Hogy jön ahhoz, hogy ez a KOCSIS beleszóljon a HONVÉDELMI miniszter territóriumába!
.
Majd ha Benkő Tibor HONVÉDELMI MINISZTER "is" kijelenti ezt a SOROS dilit, akkor lesz hiteles, különben nyalakodás egy kis BÁRSONY HOKEDLIÉRT:
.
www.youtube.com/watch?v=6opcusQwGk0
.
Ponyemáj!
desiro
máté te sem tudsz meg lenni egy kis sorosozás nélkül...A következő soros TE VAGY KIS NÁCI KÖCSÖG, REMÉLEM EGYSZER TALÁLKOZOL A FA TESTÁPOLÓMMAL...
kokopelli
@tudode: polihisztorok a csicskák!Mindenkinek hozzá kell szólni,hamár Fidesz!
Az időzés,a téma,az IQ,az ismétlések ezrei,a nívó nem számít!! Valaki adminisztrálja.
a pontokat?Az első három személy life beszélhet Vitéz Kőbányai Horthy Miklós bá'-val?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.