Varju azt állította: verik A felvételt közzétette a 444.hu hírportál is. Azon is látszik, hogy Varju László az őt kivezetni próbáló őr lába elé teszi a sajátját, majd összekulcsolja, amitől a biztonsági őr szinte átesik rajta. Végül egy másik őrnek kell lefejtenie Varju László lábát a kollégájáról. Varju ezután azt mondta, nem akar felállni. Hosszú perceken keresztül próbálta megakadályozni, hogy kivigyék. Közben azt állította, hogy éppen verik. Varju László állítása ellenére azonban minden felvételen egyértelmű, hogy a DK-s képviselőt senki sem verte. A jelenetnek végül úgy lett vége, hogy Varju László maga ígérte meg, betartja a szabályokat, majd fölállt és elsétált. A lépcsőfordulóban már nem is sántított. Varju Lászlóhoz ezután mégis mentő jött, és a korábban még sétáló képviselő hordágyon távozott. Jogszerű intézkedés történt Jogszerűen jártak el az üzemet védő biztonsági őrök, amikor megakadályozták, hogy az országgyűlési képviselők zárt területekre lépjenek...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat persze... Ket hetbe tellett, amig ossze tudtak vagni kockankent valami szemet videot a sziturol...
Mert ebben IS pancserok: nincs egyetlen profi sem koztuk.
Az alapmuveltseg szinten nuku: a hirolvaso januar elsejen a tuzijatekot kozvetitve kepes volt azt mondani, hogy Auckland Uj-Zeland fovarosa... Mert BARMIT felolvas, nem gondolkodik, nincs egyetlen onallo gondolata sem, - hat ez lesz az eredmenye...:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat persze... Ket hetbe tellett, amig ossze tudtak vagni kockankent valami szemet videot a sziturol...
Mert ebben IS pancserok: nincs egyetlen profi sem koztuk.
Az alapmuveltseg szinten nuku: a hirolvaso januar elsejen a tuzijatekot kozvetitve kepes volt azt mondani, hogy Auckland Uj-Zeland fovarosa... Mert BARMIT felolvas, nem gondolkodik, nincs egyetlen onallo gondolata sem, - hat ez lesz az eredmenye...:(
Elad0tt 0rszág
@Csizmás Kond: De meg ám, főleg ezt a videót látva. Remélem nem kerüli el legközelebb a valódi verést:-)
Eladott Ország
A köztelevízió nem a fidesz magáncége, ezeknek a remek embereknek a kedvéért szívesen megismétlem: az adófizetők pénzéből és verítékéből fenntartott MTVA nem csak hogy nem a fidesz magáncége, de pláne nem Bagi Iván és Nacsa Olivér otthona. Hanem mi? Közintézmény, köztulajdon. Bár tény és való, hogy ennek ellenére bárki nem sétálhat be oda követelni, hogy olvassák már be a szerelmének írt könnyesbús levélkét, amelyben elnézést kér, amiért merevrészegen ért haza egész héten. A választott képviselők viszont, akikről még Dózsa Hazug Lászlónak is joga van azt gondolni, amit akar. De, hivatalos személyek/országgyűlési képviselők, akiknek joguk van oda bemenni és azt követelni, amit az MTVA-nak kutyakötelessége volna tenni, de kilencedik éve baszik rá. Tudniillik tájékoztatni. Kiegyensúlyozottan, elfogultság nélkül, objektíven és arányosan. Mert a köztelevíziót azok is fenntartják, akik sem Bagi és Nacsa humorát és magaskultúráját nem fogyasztják, sem a fidesz gusztustalan propagandájára nem kíváncsiak, de immár nyolc éve kötelezően lenyomják a torkukon. Amikor azon forgatják a szemüket, hogy atyaúristen, országgyűlési képviselők rohangálnak egy közintézmény folyosóján (ami továbbra sem Bagi-Nacsa otthona, hanem a köz televíziója), akkor nem ártana azzal is tisztában lenni, hogy az MTVA folyosóján nem csak a fideszes elvtársaknak van joguk hereverézni.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: @Csizmás Kond: 1990. évi LV. törvény az országgyűlési képviselők jogállásáról.
9. § (1) Az állami szervek kötelesek az országgyűlési képviselőket megbízatásuk ellátásában támogatni, és részükre a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni.
(2) A képviselői igazolvány az államigazgatás valamennyi szervéhez, továbbá a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő - a hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon - jogosult a fegyveres erők, a nemzetbiztonsági szolgálatok, a rendőrség és a rendészeti szervek működésére szolgáló területre is belépni.
mkogy.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99000055.TV
tudode
Elvonatkoztatva, hogy hol, mikor, ki, mik voltak ennek a SZÉGYENLETES jelenetnek a szereplői, azért azt el kell ismerni, hogy VARJU László képiselőt valamelyik IZOMAGYÚ széknek tekintette, húzták vonták, mint FLOKI A LÁBTÖRLŐT, alkatához képest VÁGÁSRA érett IZOMAGYÚ pitbullok!
.
Ez igen, vagy nem
.
www.youtube.com/watch?time_continue=433&v=qJL2M9EHCPw
.
Szégyen, hogy ez ELŐFORDULHAT nem csak az MTV-ben!
.
Aki nyilvánosságra hozta ezt a TELJES VIDEÓT, bennfentes lehetett, de az INGERKÜSZÖBÉT számára is meghaladta!
namihami
A gondola nevű "" akármi"" írta?
Akkor biztos hiteles és igaz. Hiszen a világ nagy hírcsatornái is tőle kapják a 110%-ban valós híreket. Tévedés, ne adjisten hazugság? Még a feltételezés, a gondolat is elképzelhetetlen.
desiro
@Elad0tt 0rszág: Indultál a hülyék versenyén???
desiro
Jaj megnéztem honnan a cikk a többi nem is érdekes.
1 agyhalott álmai.
desiro
@Eladott Ország: Ne írj nekik nem értik.
Commenter
@karma1: Miért? Hiszen a magyarok is sokan úgy gondolják hogy Sydney Ausztrália fővárosa, pedig nem...
desiro
2006-ban a dugovics máriuszt, kipiccsantották a rendőrök (sajnos nem eléggé) mekkora ordibálás volt a fitymaSSZoposok között.
desiro
@durbincs: köcsög, nekem ne írogass többet, nem elég a szellemi színvonalad!!!
Menny vissza ploestibe úgy is sokat emlegeted..
Commenter
@durbincs: Ma is megszólal magából az értelem.Teljesen racionális amit ír, hiszen sebésznek képzeli magát. Kérem ne vágja le a kezét, főleg ne baltával, mert akkor csak protézises térddel-lábbal tudná írni a hozzászólásait.
Ludmilla
@Commenter: ez nem is emberi lény,egy durbincs... valami halféle... vagy se hal,se hús?
kissé felnőttem
kávézást én nem láttam kekszet sem, de 6-an azért szerencsétlenek ám. meg parancsra pénzért jogtalanságot? ennyire vagyunk a demokráciánktól ( bár a politikai gazdaságtan úgy fogalmaz : a demokrácia a diktatúra egyik formája ) ezt elértük tul is szárnyalt formációban. egyszemélyes lett. olyan XXI. századi.
a Himnusz összes versét gondoltam ide utószónak Vagy
A HUSZT c. verset " Bús düledékiden Husztnak rom vára megállék... na igen.
Hass, alkoss, gyarapíts a Haza fényre derül "
Commenter
@durbincs: nagy szerencse, hogy magát már nem lehet gömbakváriumban tartani. Ott nem írhatna ilyen építő jellegű hozzászólást.
Commenter
@durbincs: bányató, bányatahó, vagy bányatapló...a maga felvetései...a diaszpórába valók.
papa.49
@desiro: a 12.01. re SŐT MEG IS NYERTE )))))))))))
relatív
Jellemző az agyilag beszorultakra, hiszen már az interneten IS látható az a - vágatlan - videó, ahol a tényt lehet látni, mégis van az a szégyenérzet nélküliség, hogy ezt a hazugságot IS pofátlanul ki merik jelenteni.A nyaloncok aztán nyomják IS ezerrel...
Madácsi Pali
@durbincs: az már egy cseppet se zavar a a fideSS propaganda hazugsággal kapcsolatban, hogy a vágatlan videó is nyilvánosságra került? Agyhalott fasiszta propogandista birka.
Madácsi Pali
" Jogszerü intézkedés"-t nem lehet végrehajtani egy törvényi felhatalmazásával élő országgyűlési képviselővel szemben, @durbincs te fityf@sz bunkó! Az MTVA jelenlegi jogrendünk, bocs fideSS törvények alapján is közintézmény, amelynek területén az országgyűlési képviselők jogszerüen tartőzkodhatnak. Nincs mentség a fogdmegyek viselkedésére. Még Polt, a legfőbb mentegető is kussol.
Nessy
Nos, azért érdekelne, ha a delikvenseknek a hátára ülne egy olyan mázsás hapsi, mi lenne a véleményük.
Elad0tt 0rszág
@desiro: Persze, nem emlékszel? Mögötted végeztem vagy százzal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.