Politikai oka lehet, hogy egy csecsemő hat évvel ezelőtti halála miatt indult perben a sajtó egy része a felesége felelősségét sugallja – ez állítja azRTL Klub híradója szerint Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@papa.49: Segíteni kell nem csak szurkolni.
papa.49
@Sámannus: Magamhoz mérten amit tudok megteszem ...
GeoCravker
Az ügy előszedésének időzítése nyilván nem véletlenszerű. Ennek ellenére MZP-nek is érdeke lehet az ügy korrekt-lezárása.
- Ha a neje nem hibázott, akkor még mindig mondhatja, hogy keresték rajta a fogást, de nem találták;
- Ha viszont a neje bábaként bénázott, akkor a politikai maszatolás többet árt, mint használ; Amellett, hogy szerintem marhaság azt mondani, hogy amikor a bába elcseszik valamit, és kiderül akkor az a politikai üldözés miatt van. A másik otthonszülős profétina (gerébági) hibái sem a politikai üldözés miatt voltak. Azt viszont egy ismerős otthonszülős becsípődése okán tudom, hogy annyi papírt kell aláírni, hogy mi mindent vesz tudomásul, hogy szinte biztos megkapták a T. szülők az okítást. Csak sz..rtak rá, mert az a magyar virtus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.