A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki félmillió forintot lopott egy parkoló autóból Budapest VIII. kerületében.

A BRFK közleménye szerint a rendőrségre 2019. január 4-én 11 óra 7 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest VIII. kerületében, a Magdolna utca és a Lujza utca kereszteződésében egy parkoló autóból félmillió forint készpénzt, gyűrűt, valamint két fülbevalót loptak el.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével egy órán belül azonosították és elfogták a budapesti 25 éves H. Renátót, akinél megtalálták az autóból lopott ékszereket és készpénzt. A férfi megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, de nem jutott messzire, a helyszíntől nem messze fogták el. Elfogását követően előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságára.

H. Renátót lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
... egy parkoló autóból félmillió forint készpénzt, gyűrűt, valamint két fülbevalót loptak el. "
Ilyen az, amikor a tolvajt meglopják ! Az is mese, hogy egy autóban ekkora értéket lopnak el.Viszont érthető, a " H.Renato " nevű köcsög kisebbségi nyóckeres strici tuti be volt avatva.Mehetnek egy cellába, az ov(r)álisba ...
maci0427
Normális ember ennyi pénzt ,de még kevesebbet sem hagy az autóban őrizetlenül semelyik kerületben és sehol sem! Ez ma már köztudott ! Különben A nyócker az maradt ami volt, link, xar, cigó kerület. Azért mert a Korvin negyedet megcsinálták, nagyjából elzárták, körülzárták,figyelik, vagy a Teleki térre tettek egy Lidl üzletet, vagy a Köztársaság tér már valamilyen pápa tér, attól még semmi nem változott, hiszen ez csak egy kis elkülönített része a kerületnek ! Soha nem szerettem , nem is laknák ott, legalább annyira xar mint Pesterzsébet ! De Pestlőrinc, Pestimre és Csepel is lehetne jobb, de Kispesten is kezd szarabb lenni a helyzet a sok színes egyéniségtől, ez viszont kár ! Lassan a többségi társadalom fejére nőnek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.