Főpolgármesteri terveiről és az előválasztásról adott interjút Karácsony Gergely. Beszólt Tarlós Istvánnak és odacsípett Puzsér Róbertnek is.

Állásfoglalást akar kikényszeríteni Tarlós Istvánból a túlóratörvény miatt Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke A zuglói polgármester pénteken jelentette be, hogy elindul a főpolgármesterségért, de már is beszólt a regnáló városvezetőnek: 

"Tarlós olyan, mint a Monty Python Fekete Lovagja: a kormány levágta mindkét kezét és lábát, most azt mondja, kiegyeztek döntetlenben."

Karácsony azt mondta: bosszantja, hogy Botka Lászlónak jutott előbb eszébe a túlóratörvény alkalmazását tiltó önkormányzati határozat, de a következő testületi ülésre ő is beterjeszt egy ilyen javaslatot.

Karácsony: a Momentum jelöltjét is várjuk az előválasztáson

Fotó: Facebook

A politikus beszélt az előválasztásról is, szerinte a koncepció valódi versenyt eredményez majd, ami erősíti majd az ellenzék jelöltjét Tarlós Istvánnal szemben. Arra a kérdésre, hogy nem minden párt vesz részt egyelőre az előfermérőn azt mondta: 

 "Szeretettel várjuk a júniusi előválasztáson a Momentum jelöltjét is"

Hozzátette: ahhoz, hogy a 23 kerületben jó jelölt legyen, minden pártra szükség van.

Karácsony Gergely kitért Puzsér Róbertre is, akit bár nem kritizált, szerinte a főváros összetettebb programot érdemel, mint a publicista, autókat a belvárosból kitiltó Sétáló Budapest Programja.

"Én ennél összetettebbnek, sokszínűbbnek, izgalmasabbnak látom a fővárost és a teendőket is, szóval, ilyen felületes szlogenekkel nem fogok hülyét csinálni magamból."

(HVG)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hát igen. Neki már van tapasztalata az önkormányzati teendőkről. Puzsér egy szélhámos és az LMP-is ha támogatja!!!
Eriksson
Ez a Karácsony Gergely Szilveszter egy exhibicionista majom, akinek mindegy, hogy melyik párt tagja, mindegy, hogy miről beszél, mindegy, hogy mit mondanak róla, csak ott legyen a hatalomért ágaskodó csomó senkiházi között.
Örökös jelölt minden posztra.
Eriksson
@Jozefina: Ha a tapasztalatot vesszük figyelembe, akkor a mostani a legalkalmasabb.
Tarlós István 1990 és 2006 között Budapest III. kerületének (Óbuda-Békásmegyer) polgármestere, 2010 óta Budapest főpolgármestere.
Hol van ettől a tapasztalattól a többi?
Puzsér szerintem adja továbbra is a polgárpukkasztó énjét, kifigurázza az egész brancsot. Eszébe sincs főpolginak lenni.
Eriksson
Ha Karácsony indul főpolgármesterként, akkor nem indulhat a zuglói tisztségért. S mivel főpolgi nem lesz, utána mi lesz?
Érdekes lesz.
Midmirinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.