A magyar kormánynak fontos feladata, hogy a nemzeti összetartozás érzését erősítse minden magyar között, éljenek a Kárpát-medencében, vagy a világ bármely táján. A kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy aki meg akarja tartani magyar identitását, az megtehesse, és mindenki meg tudjon maradni magyarnak.

(Forrás: prokontra.hu, PV által)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Apoca: Nem! Azok hazaárulók,Soros bérencek, bevándorlást támogatók, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apoca
Sajnos az az érzésem, hogy ezzel a kormány megint csak kampányol (most a nemzeti összetartozásra hivatkozva, a külhoniakat kihasználva) az Eu választásra. Ha nem így van,akkor bocs.
Csizmás Kond
@Shikari: Ma már ennek szedett-vedett társaságnak nem csak a nemzet üres légtér hanem a saját családja is...nézd meg hányan nem törődnek idős felmenőikkel...vagy hányan nem ismerik még a nagyszüleiket sem...
Hellcat
Hehehe...mondja pont a fidesz...ők osztották meg a legjobban a nemzetet...magyar uszítanak magyar ellen.
Shikari
@Csizmás Kond: Nem is zavar engem a saját nyomoruk, de addig hazudoznak, hogy már a magyarsággal akarják a külhoni magyarokat megtagadtatni. A devianciát, aberrációt próbálják meg normalitásként a közbeszédbe hozni. A buzeranciát, a bűnt és a gyökértelenséget támogatják és persze hangosan akasztásokat hörögnek. Ideje lenne ezt a csürhét a helyére tenni és a börtönbe vágni őket, aztán kiutasítani Magyarországról!
creativehun
Nem kell mellébeszélni! A kormány legfontosabb feladatának a lopást tartotta és tartja ma is! Ezt leplezendő találnak ki hangzatos lózungokat...amikre aztán a balga fidesz rajongók rácuppannak mint kacsa a nokedlire! valójában a fene sem kívánja vissza gyurcsányt mint ahogy migránsokkkal sem akar senki egy fedél alatt élni...azonban ez nem lehet magyarázat azokra a pofátlan lopásokra amiket most már egyre nyíltabban művelnek!
Jozefina
A kormány meg is tett mindent. Végre felébredt a magyarság világszerte és tüntet az orbán diktatúra ellen!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.