A magyar kormánynak fontos feladata, hogy a nemzeti összetartozás érzését erősítse minden magyar között, éljenek a Kárpát-medencében, vagy a világ bármely táján. A kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy aki meg akarja tartani magyar identitását, az megtehesse, és mindenki meg tudjon maradni magyarnak.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Apoca: Nem! Azok hazaárulók,Soros bérencek, bevándorlást támogatók, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Kivéve a "gyevi birót", meg azokat akiket a nemzethy aranyszáj ,tolmácsolva orbán véleményét kitagad magyarságukból, mert nem a fideszre szavaztak,és ellenzik orbán fasiszta politikáját.
Csizmás Kond
Aki ezt nem érzi magáénak az nem a nemzet tagja.
Csizmás Kond
@Shikari: Ma már ennek szedett-vedett társaságnak nem csak a nemzet üres légtér hanem a saját családja is...nézd meg hányan nem törődnek idős felmenőikkel...vagy hányan nem ismerik még a nagyszüleiket sem...
Hellcat
Hehehe...mondja pont a fidesz...ők osztották meg a legjobban a nemzetet...magyar uszítanak magyar ellen.
creativehun
Nem kell mellébeszélni! A kormány legfontosabb feladatának a lopást tartotta és tartja ma is! Ezt leplezendő találnak ki hangzatos lózungokat...amikre aztán a balga fidesz rajongók rácuppannak mint kacsa a nokedlire! valójában a fene sem kívánja vissza gyurcsányt mint ahogy migránsokkkal sem akar senki egy fedél alatt élni...azonban ez nem lehet magyarázat azokra a pofátlan lopásokra amiket most már egyre nyíltabban művelnek!
Jozefina
A kormány meg is tett mindent. Végre felébredt a magyarság világszerte és tüntet az orbán diktatúra ellen!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.