Nem győzték hangsúlyozni, hogy milyen puritán körülmények között dolgozik majd a miniszterelnök a Várban. Most mégis egy nagy nevű étteremmel szerződtek. 

A Gundel kapta megbízást, hogy a Budai Várba költöző Miniszterelnökség menzáját üzemeltesse – tudta meg a hvg.hu. Az exkluzív étterem megerősítette információnkat, de további részletet nem árulnak el, így azt sem, mibe kerül mindez. A megbízását pályázaton nyerték el, és magában foglalja a teljes catering tevékenységet a kormány új székhelyén.

A Gundel étterem főz majd Orbánra a puritánnak ígért irodájában

Fotó: Miniszterelnökség

Az információt az étterem kommunikációs igazgatója, Angelus Barbara megerősítette, ahogy azt is, hogy tenderen nyerték el a megbízást. A szolgáltatás ellenértékéről és más részletekről viszont nem kívánt nyilatkozni.

A Gundel exkluzív étteremnek számít, a honlapjukon elérhető menüben a legolcsóbb főétel közel 6000 forint, míg a legdrágább 16 500 forint. Természetesen ebből nem következik, hogy a Miniszterelnökség menzájának üzemeltetését is ilyen árszinten vállalták, de az biztos, hogy a színvonalat tekintve magasra tették a lécet az új kormányzati munkahelyen.

Orbán Viktornak már volt alkalma tesztelni leendő menzájának konyháját, ezen a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen például Ana Brnabic szerb miniszterelnök társaságában vacsorázott a Gundelben 2018 februárjában.

Egy névtelenséget kérő, szakmabeli forrás a hvg.hu-nak jó döntésnek nevezte a Gundel kiválasztását, leginkább  az étterem nemzetközi hírneve miatt, hiszen az Orbán Viktorhoz érkező, legmagasabb szintű delegációk előtt is bátran lehet majd dicsekedni azzal, hogy a Gundel remekeit szolgálják fel nekik.

A miniszterelnökség Várba költözését leginkább a költségek miatt támadták, de a kormány igyekezett hangsúlyozni, hogy puritán körülmények között dolgozik majd Orbán Viktor. A hétvégén meg is áldották az irodát. 

(HVG)

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Én részemről a Szent János kórházból a normál beteg menüt szolgálnám föl nekik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
A "plebejus" kormány, plebejus miniszterelnöke-meg "luxusbaloldal", ugy fideszesek???
balos
Remélem lesz vállalkozó aki "szarul" tálalja!
CsipkeRózsa
Az egyszerű berendezés nagyon szép, a kaja az más! Az legyen inkább ínyencnek való, már aki azt szereti, ill., aki már születésekor az anyatejjel is ahhoz szokott!
CsipkeRózsa
@balos: Nem lesz, a Gundel Étterem nyerte a pályázatot.
RonaGyuri
Neeem a Zsidai Zoltán Roy??? Mi van ott??? =))
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: te valamit nagyon átaludtál!!! Orbán és az ínyenc anyatej??? =))
Nem is beszélve Rezsi Sziszi moslékjáról! =))
Nessy
Én részemről a Szent János kórházból a normál beteg menüt szolgálnám föl nekik!
sokanvagyunk
Kritikának is felfogható a választás - Ráhel éttermével szemben.
RonaGyuri
@Shikari: te most még ócskább hazug vagy a szokásosnál is; mit tudsz te a fogadások és a protokoll dolgairól, na meg Gundel színvonaláról??? =))
csak úgy....
@Shikari: mondja ezt,egy tapasztalt tányér és seggnyaló szakember...
kinek a seggibe nem vót még a nyelved a rendszer váltás óta ,tibim ?
csak úgy....
@Shikari: éjszakánként arra riadok föl,hogy te haverkodni akarsz velem...,horror !
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Nem aludtam át, csak az anyatejnél nem tettem ki az idézőjelet.
Eladott Ország
Orbán Viktor dolgozószobáját puritán, fehér falak, egyszerű, sötét hajópadló, egyszerű kialakítású, letisztult vonalvezetésű fabútorok jellemzik. – ha olyan puritán, akkor miért került 4 milliárd forintba? Azt hiszem megnézem a puritán fogalmát, mert eddig rosszul tudtam. Szerintem ezt is átírták. Orbán Viktor várba költözését Nagy Imre unokája is minősítette, aki a következőket írta a miniszterek elnökének vadiúj munkahelyével összefüggésben: "Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint “legrosszabbfajta kommunistát”) a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget… Mikor halálra ítélték, teljes vagyonelkobzás is sújtotta – csakhogy a bútorán, lemezein, könyvein, ruháin kívül nem volt semmiféle ingatlana, palotái, yachtjai, bankszámlái, külföldi ingatlanai, földjei, birtoka. Annyija volt, mint mikor munkába állt… soha semmije. Úgy hogy kérdem én – KI ITT A LEGROSSZABB FAJTA?" Orbán Viktor a várba költözött, vagy oda menekült? Úgy tűnik, az elégedetlenek tömege egyre csak növekszik még annak ellenére is, hogy a szent ünnepek idejére leálltak a teljes országot behálózó tüntetések.
RonaGyuri
@Shikari: s ki nem sz.. le, hogy egy ilyen retardált barom, mint te mit hisz! =))
csak úgy....
@Shikari: rázd már össze a maradék agyad ! ,tibim, csak reagálok a baromságaidra és ebben nincs semmi haverkodási szándék,még csak az köne! ...persze szívesen kiállítanálak egy forgalmas helyen, ketrecbe ...
elrettentö példának!
ila51
annyira a topon vannak , hogy még egymást sem dícsérik ...de Ásós Géza lenyomta őket a töltött káposztájával ...
csak úgy....
@Shikari: nem tudsz megfüzni, te kis elmebeteg buzeráns! az én micsodámat nem kapod be,
hozass magadnak a gundelböl maradékot...
dr. prédikátor
@Shikari: Na takarodj a sunyi picsába te abberált köcsög!Életedben nem jártál a Gundel közelébe se!!!Képzeld én viszont voltam a Gundelbe!!!De ilyen homo buzikantuszt be se engednek!!!
csak úgy....
@dr. prédikátor: Mint mosogatót sem a hátsó bejáraton? Igazad lehet...
csipetke
@3dwhite: 13:33 Már most is gurul.Nem láttad,hogy állnak rajta a göncök?Pár hónap,és már csak a négyszemélyes katonai sátor fog rámenni.
nusika
@Nessy: ...az egészségügyi dolgozóknak is ugyan azt a kaját adják 8-900 ftért. Nekik miért külömb a gyomruk, mint a miénk!!??
kokopelli
@csak úgy...: Már tiltakozott a Gundel család németországi ága Barthelmesaurach-ból,
mert ők nem egyeznek bele! Beszennyezik Bp.-en az 1602 óta üzemelő és1887-ben
a család nevét felvevő sörgyár hírnevét,ahonnan (Ansbach) a dédpapa is elvándorolt
szerencsét próbálni!!(Ansbach körzetből) (;-)))
csipetke
@CsipkeRózsa: 13:48 Egyszerű berendezés?4 milliárdért?Nyilván mindenből a legdrágábbat építették be.Ez minden,csak nem puritán.De van egy olyan érzésem,hogy orbán max.a következő választásig fogja élvezni a várat,úgy tűnik,ébrednek a birkák.
dr. prédikátor
@Shikari: Menj te az anyádba te nyomorult lustknabe!!! Hányan kurták szét a seggedet te abberált barom!De megnyugtatlak Én EBÉDELNI voltam a Gundelba. De ismét kérdezem te fasz:tudod hogy hol van a Gundel étterem???
CsipkeRózsa
@csipetke: Nehéz ez az ébredés, még nem az igazi ébrenlét.
Edmond Dantes
Most legalább a Gundel is megtanulja azt,hogy az asztali damaszt szalvétát a nyakba kell kötni (mintha hajat vágatna a vezér),az uborkát kézzel enni,a pörköltet kanállal,hogy ne pocsékoljon a villa,az úri huncutságok helyett pedig jófajta fokhagymás kolbász katonákat betolni,a fagylaltot bicskával enni,a Dom Perignon pezsgőt pedig dunsztos üvegből inni.Ez így lesz csődörösen nemzeti,még Németh Szilárd töpörtyűvel rakott pacalja is szégyenkezni fog .Az étkezéshez a dressz kódexet pedig Ráhel fogja előírni.
magyarbakancs
@Shikari: Cigány pecsenyét én is felszolgálnák O1G nek.
dr. prédikátor
@Shikari: Te baromagyú szétkurtseggű köcsög!!! Fogalmad sincs hogy hol van a Gundel étterem ,mert nem tudsz a kérdésre válaszolni!!!De nézd meg a Google ban, ha tudod hogy mi az,bár kétlem mert a román bozgoroknak nem tanítják!!!
magyarbakancs
@Shikari: Természetesen egyen ahonnan akar kinek mi köze hozzá.
Urizálni nem kellene.
Legyen saját szakácsa ki főz neki, ez is belefér.
dr. prédikátor
@Shikari: Úgy e hogy nem tudsz válaszolni te homo primitivicus???Geci!!!
Nessy
Uraim! Egyiküket sem engednék még egy jobb csehóba sem ebédelni, ezzel a szöveggel! A neveletlenséget csak kormánytagok engedhetik meg maguknak!
magyarbakancs
@Nessy: János KH-ba jól főznek.
Minden kórházban jól főznek
Egy régi vicc jut eszembe : Bemegy a hentes üzletbe a vásárló kérek 1 kiló disznó combot.Nincs.
Akkor 1 Kiló oldalast.Nincs
Akkor 1 Kiló tarját.Nincs.
Kiszól a mészár székből a hentesméter Józsi kiválogat ennyire.?
dr. prédikátor
@Shikari: Egyébként meg az anyád picsájába voltál te nem a Gundelba! Ilyen köcsögöt be se engednek. Neked még a moslékból se engedtek volna zabálni!!!
Nessy
@magyarbakancs: Már biztos szerződtettek fő étekmestert, fő pohárnokot, előkóstolót.
Tényleg, ki mondja az asztali áldást?
magyarbakancs
@Nessy: Meg hajolok nagyságod előtt.
Biróm a fanyar humorod.
dr. prédikátor
@Nessy: Én szeretném mondani, a ministráns meg AK 47.
csak úgy....
@dr. prédikátor: Azért nyugodjunk le csöppöt! , ...az úgy volt,hogy a shikari tibi anyukájának volt egy gavallér pasija és az rendelhetett a kölöknek egy gundel palacsintát a restibe...
csak úgy....
@Shikari: tibike! a Zsolnay ypszilonnyal van írva mint a tyúkszar, még Pécsett is...
dr. prédikátor
@csak úgy...: De ezt az alfabéta kis köcsög, honnan is tudná, hisz csak egy román bozgor!!!
Nessy
A képet nézve, eszembe jutott a Krasznahorkai vár ebédlője, ahol is az ebédlóasztalból az asztalfőn, ahol a vár ura ült, ki volt vágva egy körív, hogy oda férjen a pocakja!
Nessy
@magyarbakancs: Kösz! Szeretem Ráth Végh könyveit. :-))
kokopelli
@dr. prédikátor: ..."cseh-országi" kommentelő! Kétszer-háromszor vétett az írásában!
Valaki innen a fórumból hívta fel a figyelmemet ! ...és tényleg úgy volt ahogy írta!
dr. prédikátor
@Shikari: Szopóágon vagy szétkurtseggű homo buzikusz!!!Ma megint szoptál rendesen. Töröld le a szádról a maradék szart és gecit!!!
csak úgy....
@Shikari: te szellemi és fizikai elhagyatott...,tán ha nem lettél vóna ,napi 24 órát magadban,talán nem is zakkantál vóna meg ,teljesen...
csak úgy....
@dr. prédikátor: nézd...és Hiányzol neki! :) Hogy ezt mivel érdemelted ki!? :)
dr. prédikátor
@csak úgy...: Hát nem is tudom, talán azért mert mindig szopatom itt a propelleren!!!
csak úgy....
@kokopelli: Nem hiszem, sött biztos vagyok benne,hogy a @Shikari: ,egy tösgyökeres bugris!
division
Messze nem ez a legnagyobb probléma hogy egy ország miniszterelnökének a Gundelben főznek.
r2d2
A BÉCSI TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET AJÁNLATA 1.

Alapszabály: cukor, zsír, alkohol TILOS! Kevés olaj és só használata ajánlott. Ital: víz, ásványvíz.
A diéta egy hétig tart, utána azonnal meg kell ismételni. Ha pontosan betartja, akkor 2 hét alatt garantáltan 6-7 kilót lehet leadni!

AZ EBÉDET ÉS A VACSORÁT NEM SZABAD FELCSERÉLNI!

Ez alatt a szervezet egy anyagcsere változást vesz fel, és 3 hétig nem áll be hízás. A diétát HÉTFŐN vagy SZERDÁN kell elkezdeni. A kúrát fél éven belül nem szabad megismételni.

HÉTFŐ 1. reggeli: 2 kockasajt, 5 dkg párizsi, 2 dl tej
2. ebéd: 1 zsemle, 1 főt virsli, 2 alma
3. vacsora: 2 szelet pirítós, 1 banán

KEDD 1. reggeli: 3 db abonett kenyér, 5 dkg trappista sajt, 3 dl tea cukor nélkül
2. ebéd: 20 dkg hal roston, saláta
3. vacsora: 1 zsemle, 1 dl kefir, 1 főtt tojás

SZERDA 1. reggeli: 2 tükörtojás, 2 db pirítós, 1 paradicsom
2. ebéd: 20 dkg zöldségköret, 5 dkg reszelt sajt
3. vacsora: 5 dkg pulykamell sonka, 1 alma, 3 dl tea

CSÜTÖRTÖK 1. reggeli: 2 főtt virsli, 2 db pirítós, 2 dl tej
2. ebéd: 20 dkg párolt csirke, 1 adag gyorsrizs
3. vacsora: 2 alma

PÉNTEK 1. reggeli: 2 kockasajt, 5 dkg gépsonka, 3 dl tea
2. ebéd: rántotta 3 tojásból, 1 paradicsom
3. vacsora: 1 zsemle, 1 kefir, 1 alma

SZOMBAT 1. reggeli: 1 főtt tojás, 5 dkg párizsi, 2 pirítós
2. ebéd: 22 dkg főtt marha, burgonyasaláta
3. vacsora: 3 dl tej, 1 alma

VASÁRNAP 1. reggeli: 2 főtt virsli, 1 zsemle, 1 paprika
2. ebéd: húsleves üresen, 20 dkg csirke roston
3. vacsora: A hetiből bármelyik.

Kefirből egy pohárral ehet (2 dl), a marhát cserélheti csirkére, egy zacskó gyorsrizsnek a fele egy adag. 1 hét alatt már 5 kg ment le nekem - persze mozgással: reggel úszás, kerékpározás, és esti séta…
csak úgy....
@dr. prédikátor: Ezekre épül orbán birodalma , semmi változás ! Akik anyagi elönyökböl szopni tudnak és ha a párt úgy kívánja,akkor ingyen is...
division
@Horizont: Persze, vannak gondok, azok is amiket felsoroltál, de személy szerint az ebéden nem fogok kiakadni és szemét Orbánozni, mert akkor lassan már azért is lehetne hogy miért nem csak kétszer megy ki wc - re egy nap mondjuk három alkalom helyett:-)
csak úgy....
@division: @Horizont: A korábbi, orbán és a fidesz által megvetett és elítélt MSZP "úrizálás "?
orbán azt csinál amit akar? és ha zátonyra akarja futtatni ,szándékosan az országot?
Magyarság kutató intézet? Honnan akar a szentem, föltételezett magyarokat telepíteni a kárpát medencébe? Valaki mondja már ki végre,hogy meg van zakkanva a pasi!
csak úgy....
@division: Ha már itt tartunk,hogy ebben is van valami, Te mint sikeres vállalkozó,mit jósolsz a miniszterelnök hobbijábó létesült sportos dolgokra? Üres stagionok , közpénzekböl föntartott foci csapatok és a külföldre csinált izélményeikröl nem is beszéltem! Nem tudom eldönteni,hogy orbán viktor ,egy sportminiszterelnök vagy mi a csoda? Mi lesz utánna magyarországgal!? Ki füti és kinyírja majd azt a sok fölösleges gyöpöt?
division
@csak úgy...: Nehéz kérdés, főleg hogy a TAO pénzeket is lecsökkentették több mint a felére.
division
@Horizont: Nem az hogy bedőlök, de hidd el nekem senkit nem érdekelne Orbán honnan és mennyiért eszik ha más baj nem lenne az országban.
csak úgy....
@division: Nem nekem intézted ,azért a kíváncsiságtól vezérelve, ugyan már,mik lehetnek azok a más bajok!? Mit nem adnék egy konkrét véleményért ,egy értö és érzö szakeber tollából.
csak úgy....
@division: Az bezzeg érdekelte a közvéleményt,hogy a Hadházy Ákos röpül , a Juhász Peti válik
és,hogy a Vona Gabi,föltehetöleg buzi! Mások lejáratása nélkül a fidesz létezni sem tudna , ki tudja,ki mikor és miért kerül sorra...! A volt komcsik hülyék de tisztességesebbek voltak a kapitalizmus a szakadék széllén áll ,szöveggel...
division
@csak úgy...: Olvasgatom a gyerekek tankönyveit, hibáktól hemzsegnek, van olyan tanár a suliban aki nem úgy tanítja ahogy le van írva (joggal). Szegényebb (beteg) emberek számára az egészségügy katasztrófa az esetek zömében, milliárdosok nőnek ki a földből pár év alatt a semmiből és senkikből...Hirtelen ennyi, de van még.
division
@Horizont: Ennek ellenére most sem látom azt hogy lenne bárki a helyükre a jelenlegi ellenzékből. Aztán majd meglátjuk.
csak úgy....
@division: Te jó ember és gondolkodó ...
csak úgy....
@division: Egy szakértö kormányt ,eselleg ? akik fényt derítenek a ...,OK! álmodozni szabad
csak úgy....
@division: Mit gondolsz,ha ez a társulat szaporodik,mert egyre több a jól fizetett államtitkár és a fideszböl élök létszáma,produktív munka nélkül ? 2-3 év múlva,mikor orbán viktor egy baráti országba távozott és a magyar sajtó hozza,hogy holnaptól...,nincs nyugdíj és a volt fidesz trollok gondoskodjanak maguknak téli tüzelöröl és betevö falatról? Össze omlik a magyar foci és minden az országban... Venezuela .
Midmirinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
division
@csak úgy...: Attól függ kik lennének azok a "szakértők".
csak úgy....
@division: Nem igaz ,hogy magyarország nem tudna találni, kiállítani 10-20 okos embert a butaság és a focializmus ellen!? Amit orbánék csinálnak,arra elöbb-utóbb rá megy az ország!
cirip
És ki lesz az előkóstoló?..Biztos, ami biztos,...
division
@csak úgy...: Amikor hatalomra akar kerülni egy párt nagyon okos, szakértő tud lenni, de amikor odakerül mégis megváltozik valami. Nincs arra garancia hogy bárki másként csinálná.
csak úgy....
@division: Ez így igaz de Isten lássa lelkem,hogy én nem pártban vagy pártokban gondolkodok!
Okos ,böcsületes , tettre kész emberek és nem pártoktól vezérelt paprika jancsik!
Pont az orbán kormány bizonyította be,hogy nincs szükség pártokra ,a sok politikus csak teher a népnek de ez a focialista ,agyament ,mindenkinél mindent jobban tudó ,családját és a haveri kört a mennyekig emelö,közben mindenki le van zarva, azért álljunk már meg ettöl egy szóra!
ez a szarházi egy lopós esküszegö , a többi legyen az ügyvédek dolga!
division
@csak úgy...: Igen, a saját körük nem titkolt gyors gazdagodása minden jó érzésű emberben kiveri a biztosítékot előbb-utóbb. Reméljük, ha már nem ők lesznek másként fogják valakik csinálni. Rám viszont ne számíts, politikus soha nem lennék még milliárdokért sem:-)
csak úgy....
@division: Már régóta olvasgatlak ,igazad van nagyon sok mindenben ,ennek ellenére sokszor "kekeckedek" veled,mert nem tudom megérteni,hogy ha minden igaz abból,mit magadról mondtál,hogy miért nem nyílik ki a bicska a zsebedben!? Veszélybe került az amit alkottál a gyerekeid az unokáid egy félnótás áldozatai lesznek,focialisztánba !?
Talán már megtervezted a menekülö útvonalat,magadnak és családodnak ? Igazad van,jól tetted,ennél többet én sem tudtam tenni,csak így utólag nagy az embör szája!
division
@csak úgy...: Amióta csak az eszemet tudom úgy építettem fel a saját és a családom életét hogy abba senki ne tudjon belerondítani ha akarna sem. Ne gondold hogy bennem sosem voltak ellenérzések amikor azt láttam, hogy pár év alatt így meg lehet gazdagodni a nagy semmiből. Pontosítok: Meg lehet gazdagodni ha valaki nagy tudással bír, el tudja adni azt amit létrehoz, stb., de egy csóró gázszerelőből nem lesz milliárdos, egy Habony szintű emberből sem lenne max. közmunkás egy olyan országban amely a tudásra alapoz. Voltak, vannak jó döntéseik a Fidesznek, csak belerondítanak többszörösen. Sajnos. A 2/3 2010 - ben egy hatalmas lehetőség volt számukra, de azt kell mondjam mára inkább visszaéltek vele. Adnak, segítenek, de végül duplán vesznek el.
verőce21
@division: (23:08) Tökéletes kulcsmondat a végszó: "Adnak, segítenek, de végül duplán vesznek el." -
De ki az, aki nem azért fektet be, hogy utána abból duplán, triplán, vagy tízszeresen vegyen ki. Aki nem így tesz, az ostoba, de legalábbis balek, szolga, kiszolgáló. Mert a gyári munkás, a tanár, a pedagógus, az ápoló, csak egyszeresen veszi ki a befektetett munkája bérét.

De a paraszt azért vet, hogy duplán arasson, a regényíró azért ír, hogy eladja és hosszú távon jogdíjakat szedjen. Te mint gyáralapító, ma már azért tervezel egy kemencét, hogy eladd a társadnak, és még szabadalmi jogokat is bejegyeztess a hőkezelési eljárásokra, stb. Duplán, sokszorosan visszakapod a tudásra alapozott szellemi terméked értékét.
A társad azért veszi meg tőled a szabadalmat, mert sokszorosan visszakapja a gyártmányból a befektetett tőkéje értékét...(mellesleg még ott vagy ellenőrizni a folyamatokat.)

Érthetetlen és furcsa, hogy éppen tőled hangzik el ez a fals értékrend elmélet. A kormány azért segít, támogat, hogy minimum duplán arasson belőle, mert el kell neki tartani hasznot nem termelő ágazatokat. Éppen azokat, akiknek csak egyszeres az aratása.
division
@verőce21: Igen, csak attól még hogy valakinek egyszeres az aratása lehet nagyon értékes ember, akiknek szintén meg kell élni úgy, hogy a családja ne nélkülözzön, a gyerekei rendben nőhessenek fel. Egy pedagógus pl. megtanítja a későbbi sikeres embert az alapokra, egy ápolónő meg életet menthet, gyári munkás nélkül meg megáll a termelés, stb. Szóval lényegében igazad van, az ember a haszonért termel, de közben megfizeti az embereit is tisztességesen, hogy utána ugyanolyan elánnal dolgozzanak tovább. A kormányok az esetek zömében maguk között osztják szét a milliárdokat, pedig abból lehetne a közszférában dolgozóknak is többet adni hogy mindenki elégedett lehessen. Természetes hogy nem egyforma bérezésre gondolok azért, egy pedagógus, ápoló, stb. bére lényegesen magasabb kell hogy legyen mint mondjuk egy keveset tanult segédmunkásé, de az lenne a jó ha bérek terén nem lennének ekkora különbségek mint most, mert minden munkára szükség van. Te is tisztában vagy szerintem azzal hogy nem lehet mindenkiből igazgató, feltaláló, de ez nem is volna jó semmilyen téren.
verőce21
@division: (16:38) Egyetértek azzal amit írsz. De be kell látnod, hogy a néha kisstílű irigykedő, lekicsinylő vállalkozói magatartás és szemlélet mások iránt nem lehet a tiéd.
Ettől kicsit eltérően nyilatkoztál most, de általában érthetetlenül felmagasztalod magad a tevékenységedben, pedig Te is csak egy fogaskerék - egy értékes fogaskerék - vagy a nagy gépezetben. És tegyük hozzá, ha az állam nem veszi vissza tőled a dupláját amit ad részedre, nem tudja megfizetni az általad is nagyra értékelt ápolói, óvónői, stb, munkát.
division
@verőce21: Jogos, sok esetben túllőttem a célon, de ezen már egy ideje változtattam, más lett némileg a szemléletem sok minden iránt, de van amiből azért továbbra sem engedek. Azért te sem vagy itt a legnagyobb kedvence a többségnek:-))
Fradigege
Francia urak is azt hitték, hogy puritánok, de aztán jött a nyaktiló.
evacica
Felkapaszkodott az uborkafára, nem tudja hol a határ! Ettől nem lesz úriember!
1magyar
800.-ft-os menüt nem mindegy hol főzik? Ezen mit rugóznak?
Eladott Ország
@1magyar: Többe kerül a menü 800 ft.-nál, csak áttételesen fizetjük meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.