Panaszbejelentés érkezett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH)) az egyes MTVA munkavállalókról készült képfelvételek legnagyobb közösségi oldalon történő, „negatív értékítéletet közvetítő, feltehetően fenyegetési céllal történő közzétételével kapcsolatban”. Az ügyben NAIH eljárást indított. Az érintett személyek (adatalanyok) személyes adatainak védelméhez fűződő joga érvényesülésének érdekében az a NAIH az alábbiakra hívja fel a figyelmet:A feltételezett jogsértést megvalósító, „ellenségnek“ tartott személyekről készült képfelvételek nyilvánosságra hozatala, továbbítása, adatbázisba rendezése nem egyeztethető össze a GDPR és az Infotörvény rendelkezéseivel. Az ilyen képfelvételek közzététele csak abban az esetben nem sért alapvető adatvédelmi követelményeket, amennyiben a felvételeken szereplő személyeket felismerhetetlenné teszik („kikockázzák“) és teljes nevüket sem említik. Ezek olyan intézkedések, amelyek megfelelnek a célhoz kötöttség és...

Forrás: jogaszvilag.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hát persze...az oldalukon pisztoly, a gumibot, a bilincs és a gázspray...
Nos orbanisztánban ezeket a pribékeket kell védeni, és nem a Nép
által megválasztott országgyűlési képviselőket . DIKTA-TÚR(H)A !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Jogsértő és sértő volt ott minden, kár lenne kiemelni onnan bármit is.
Madácsi Pali
Ez a tipikus fideSS reagálás ha lebuknak! Nem az a baj, hogy a pribékek lábbal tiporják a törvényeket, hanem, hogy kiderült és már nem tudnak hazudni.
volvós
Hát persze...az oldalukon pisztoly, a gumibot, a bilincs és a gázspray...
Nos orbanisztánban ezeket a pribékeket kell védeni, és nem a Nép
által megválasztott országgyűlési képviselőket . DIKTA-TÚR(H)A !!!
csak úgy....
@Shikari: ma megint jól keresel,te kis ganaj ! :)
RonaGyuri
csak rend kedvéért, szó sincs határozatról, egyelőre csak egy idétlen és pofátlan ócska párt-csinovnyik bepróbálkozok ezzel a baromsággal.
Attika bár alapvetően pártkatona, de azért ennyire nyilvánvaló baromságot csak ritkán támogat! =))
papa.49
Amit a pribékek műveltek az meg ,,törvényes,, volt mi faszkalapok ???
dr. prédikátor
Na elmentek ti a kurva anyátokba!!!Az nem volt jogsértő ahogy a megválasztott és mentelmi jogot élvező képviselőkkel viselkedtek és intézkedtek az SA keretlegények???Mocskos geci buzi csürhe! O1G!!!
papa.49
Még tegyük ehhez hozzá, ha jól tudom már a rendőr képét se kell kikockázni, akkor ezeknek az elfuserált senkiknek miért kéne ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.