A kormány megint nem győz hangsúlyozni mennyire puritán a miniszterelnök új irodája. A menzáról szóló hírre is azonnal reagáltak.

Füstölt csülkös bableves 300 forint, burgonyafőzelék 300 forint, sertéssült 800 forint – ilyen nyomott árakon főz a Gundel a Budai Várba költözött Miniszterelnökségre. 

Az ebédelő Orbán fotójával válaszolt a Miniszterelnökség, miután kiderült, hogy luxusétterem szállítja nekik az ételt

Fotó: Miniszterelnökség 

A HVG írta meg, hogy luxusétterem, a Gundel szállítja mostantól Orbán Viktor ebédjét. A portálnál nem sokkal később jelentkezett Orbán Viktor egyik kommunikációért felelős embere, Kaminski Fanny, akitől két friss fotót kaptak annak alátámasztására, hogy bár valóban a luxusétterem főz rájuk a felújított új helyen, a Miniszterelnökség menzája is csak egy sima menza, hagyományos ételekkel és szolid árakkal.

Az ebédelő Orbán fotójával válaszolt a Miniszterelnökség, miután kiderült, hogy luxusétterem szállítja nekik az ételt

Fotó: Miniszterelnökség

A portál hozzáteszi, hogy a pályázat részleteit, amelyen a Gundelt kiválasztották, egyelőre nem nyilvános. Ezért közérdekű adatkikéréssel fordultak a várgondnoksághoz.

(HVG)

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ilyen áron??? Gundelt??? Na elmegy ám a jó kurva anyjába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Miért is kell ennek a bandának bizonygatniuk a várbeli iroda puritánságát,vagy egy étlappal,hogy mit esznek,és mennyiért?Az irodával elcseszték a renoméjukat,mert ha egy iroda 4 milliárdba kerül,az minden,csak nem puritán.Innentől az már a kutyát se érdekli,hogy mit zabálnak.
papa.49
Lemaradt a képről az ELŐKÓSTOLÓ FASZI !!!
Hellcat
Ilyen áron??? Gundelt??? Na elmegy ám a jó kurva anyjába.
rokker33
Várjatok majd ha Orbán király megunja a rabszolga menüt lesz még a várban sült borjú meg sült lazac párolt zöldséggel meg az egész disznó sem maradhat ki almával a szájában a 300 forintos menüből!! Kaviár homárral polippal és drága borok.Csak idő kérdése!!
papa.49
Oszt. mi van ha karambolozik az otó ami szállítja, vagy kicsit megsózzák valamivel ???
Veleda
Megpróbálom kitalálni, hogy mit ebédel a Felsőházi Felcsúti Vitéz Gömböc Viktor. : Tojással töltött vagdalt , egy adag salátával, és aztán egy kávé. Ki a franc hiszi ezt el, no és hol van az abrosz? Ne hogy már egy lepukkant falusi iskola menzáján étkezzen a nagys, úr.
papa.49
Lehetőleg maradjon is benne a kaja végleg !!!
magyarbakancs
@Shikari: Nem feltűnő ,hogy az étlapon a 1980 évek árai vannak fel tüntetve?
Most a Gundel ráfizet vagy máshonnan pótolja a veszteséget, mert az alap anyag is drágább mint az itt feltüntetett ár.
papa.49
@Veleda: Ez a KÉP volt a PIÁR A BIRKÁKNAK !!!
ila51
Kinizsi Pál megetetné őket egymással
Qqberci
@Shikari: Mit is mondhatnék erre:
- Akadjon a torkán
- Ott jöjjön ki, ahol bement...
Ludmilla
miért téma ez,hogy hol zabál ez a mocskos disznó?Így is,úgy is a néppel fizetteti ki... majd a börtönkosztot is fizetjük... de kis lábaskával hordhatná otthonról is,hiszen a felesége hirhedt szakácskönyvíró
magyarbakancs
@Shikari: Az utcáról bemennék nekem is ennyiért adnák.?
A Volt Lenin körúton az Erzsébet sörözőben ettem ennyiért a 80 években.
Veleda
@papa.49: 15.56 Tudod ki veszi ezt be??? Én egy egyszerű hétköznapi nyugdíjas vagyok, de vagyok annyira igényes, hogy nem étkezünk abrosz és szalvéta nélkül. Méghogy őfenesége kis tálcával sorba áll a kiosztásnál? Nagyon be akarnak bizonyítani egy hamis képet, de éppen ezzel járatják le magukat!
papa.49
@Veleda: Láthatod én se veszem ezt be csináltak egy lépet a birkáknak, hogy boldogok legyenek a csutipatkány is úgy kajál mint ők az ,,üzemi konyhán,, !!!
RonaGyuri
@magyarbakancs: persze, mint tudjuk a Gulyás nem ott dolgozik, így igazából utcáról bejött! =))
adrenalink
Ha az uborka saláta 390 Ft, mekkora csésze füstölt csülkös bablevest adnak 300 Ft-ért? Árarányosan nagy jóindulattal max. kávéscsészényit... :-)
adrenalink
Jó, hogy van a Gulyás gyereken nyakkendő, mert a puritán ebédhez nem jár szalvéta... :-)
Havanagi
50 ember megfagyott az országban,ez meg luxus kaját eszik?Fulladjon meg,amikor a legjobb falatokat eszi.Nem ismer mértéket semmiben,ilyen aljas emberrel még nem találkoztam.
kokopelli
@Hellcat: Ezt úgy mondják,hogy a karzatnak szól az étlap,és nem a vendégeknek!
Lehet hogyvan valahol egy Róbert bácsi-konyha,ahonnan ezt hozzák? Orbán puri-
tánsága ismert az Óperencián túl is,de az Üveghegyen innen is dito!!
lampa laz
Ja, ez a személyzet étlapja. A o1g-nek másik étlapról szállítanak.
Eladott Ország
Hasonló az árazás a Parlamentben is állítólag...szegényeknek a képviselői fizetésekből nem telik ennél drágább ételre...csak azt nem értem, hogy akkor miért nem az útszéli Gyros-nál esznek ezeken az árakon? Jaaaaj...hát mert a jó kaja az kell, de fizetni nem akarnak érte...Simán kiírhatták volna a táblára az árak dupláját is, mert a városban bármelyik irodanegyedben elkérnek a kifőzdékben annyit egy ebédért. Persze ugye nem a tanult, diplomás irodistát kell megvezetni ezzel, hanem azokat a szögegyszerű melósokat, akik vendéglátóhelyet akkor látnak belülről, mikor leugranak a kínaiba illatosomlós csirkét enni 850 Ft-os menü áron kis kólával. Ők még el is hiszik, hogy Orbán Viktor közéjük száll le ebédelni és pont leszarják, hogy egyébként milyen finanszírozási formában sikerült elérni, hogy ezeket az árakat lehessen a táblára írni. Tescoban egy dobozos leves 450 Ft. Gundel meg 300-ért tálal neked. Aham. És anyádat, hogy hívták?!
Gauntlet
van várgondnok? várőrség? strázsamester? katapult-állító- esetleg !!! ???
division
Tényleg ez a legnagyobb probléma hogy Orbán mennyiért és honnan hozatja az ebédet? Bármekkora utálatnak is örvend, ő az ország Miniszterelnöke még, nem fog egy sarki kiskocsmában ebédelni.
3dwhite
@division: De reggelizni kisközértben is lehet. Vagy talponàllò büfé?
Eladott Ország
Neked az nem elég plebejus, hogy a Miniszterelnök Úr a damaszt szalvétát nem a térdére teszi, hanem az ingnyakba gyömöszöli be, a villát jobb kézzel fogja mert a balban uborka van amit nem mer letenni, mert a gyerekkorában beleivódott, hogy az ételt amit nem fog erősen, azt ellopják tőle?
division
@3dwhite: Én sem ennék kisközértben, talponállóban, ahogyan a menüt is hanyagolom. Tényleg ez a legnagyobb probléma Orbánnal? Látja az ember az igazán komoly bajokat, és ez nem az.
csak úgy....
@Shikari: tudjuk tibim , te ha letörölted és fözabáltad a morzsákat,
akkor jön a nyalás .
kereső
Megnéztem a képet egy másik portálon, ahol látszik az asztal lába.Fémcső X lábakon/valamelyik iskolai mmenzáról kölcsönözve/,tehát összecsukható az asztalka. Na most akkor ki hiszi azt el, hogy ez a tényleges berendezés tartozéka a bőr/plüss??? ülő páholy mellett? Beállitották a képet, a hülyék megnyugtatására-és meggyőzésére? A prosztó plebejus má'csak nem étkezik luxus körülmények között?
cikicakk55
@division: ma 17:09
nagyon jól tudjuk,hogy nem az a legnagyobb gond Gorbánnal,hogy mit eszik és mennyiért. nem kellett volna reagálniuk egy ilyen hírre. Úgy is tudják,hogy a nép nem hiszi el,miért csinálják még hozzá a feszültséget? Talán egy óvodás aki nem ért még az árakhoz,az elhiszi,hogy egy Elit étteremben ennyiért lehet ebédelni.Az ilyen dolgokkal csak maguk alatt vágják a fát,mert még egy hazugság az eddigiekhez. Még is meddig tehetik ezt szerinted? A többi disznóságához és mocskos dolgaikhoz képest ez tényleg molyfing,de tudod a sok apró kis cseppből előbb-utóbb tenger lesz.
RonaGyuri
@Horizont: Csodálkozol??? Te tényleg azt hitted, hogy ez műveletlen paraszt-bunkót sikerült megtanítani késsel villával enni???
Pedig az MSZMP-KB és a Soros rengeteg pénzt költött erre! =))
simmering73
850ft egy menű? Mikori árlap ez? A legutolsó melegkonyhás csehóban is 1000ft. A kép azt sugallja: Nézzétek, mi már tudunk késsel villával fotózkodni.
division
@Horizont: Dehogynem, akkor meg az lenne a baj hogy 10 ezer forintért ebédel naponta, mert az adófizetők pénzéből teszi:-)
human
Csak politikusok ehetnek ott? Mert ezek szerintem rekord alacsony az ár. Nálunk itt a poros vidéken 1000 Ft egy menü! Jobb helyen ebédelnék, mint egy Gundel?
kereső
@division: 18:07, nem lenne azzal már nagyobb baj- a 4 milliárdos iroda mellett, a múzeumokból kihozott műkincsek szőnyegek között ,már igazán belefért volna. A nagyobb probléma ezzel a hazugság, a hülyének nézés.Mert azért ne mondja senki, hogy egy ilyen "étkezde"- egy iskolai menzával vetekszik- asztal, műanyag tálca...etc+ a beépitett ülő páholy/ami vagy bőr,vagy plüss.
Miért kell ez? Ez ugyanaz mint a Falco7X repüéő, meg airbus-ok. Nem kormánygép- honvédségi csapatszállitó luxus belsőkkel. Hazugság felsőfokon!
lusta
Egyszerűen a Gundel kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
division
@kereső: Mondjuk ebben igazat adok nektek Horizonttal, úgyis tudja mindenki hogy nem szorul rá üzemi kosztra, de abban akkor is biztos vagyok hogy úgyis kikezdték volna ha csak az derül ki hogy a Gundelből hozatja az ebédjét. Az a baj szerintem hogy elhitte azt hogy más is elhiszi hogy ott ennyi egy menü, ennek valójában semmi értelme nem volt. Nálunk is van három étterem helyben vidéken ahol 1000 ft egy menü, ez ma már alapnak számít.
division
@Horizont: Nem vagyok annyira felkészült a témában, de itt arról szól a hír hogy azután került fel az étlap miután kiderült honnan hozatja Orbán az ebédjét. Azt kérdezném tőled mint igazán tájékozott és naprakész hölgytársunktól, hogy hogyan látott ez napvilágot? Mert arról lemaradtam, éppen a Gundelben ettem szerintem amikor ez megjelenhetett:-))))
Lepényleső
Olyannyira nem lehet olcsó az a menza,hogy az fizesse a kosztot aki azt elfogyasztja.
Egyébiránt az egész egy bla-bla,annak főleg akinek a Gundelben egyszer is volt dolga.
CsipkeRózsa
A pályázat kiírásában :

"A pályázatban minimum havi nettó 1,5 millió forintos bérleti díjat kérnek, továbbá a közüzemi díjak megfizetését, és azt, hogy a felhasznált alapanyagok legalább 60 százaléka magyar, illetve Magyarországon előállított legyen. A nyertesnek három havi bérletidíjnak megfelelő kauciót kell letennie, és a Várgondnokság 5 éves határozott idejű bérleti szerződést köt vele. A tervek szerint a konyha üzemeltetését november 20-án kezdik meg."

www.startlap.hu/kiemelt-hirek/uj-szakacsot-keresnek-orban-viktornak-a-budai-varba/

Jó volna tudni hány főre főznek, mert az étlap szerint nagy a választék.
Klubtag
@lusta: ..."Egyszerűen a Gundel kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot..."
Amit majd sok más zsíros megrendelés fog követni, amiről a pórnépnek persze fogalma sem lesz, na ott lesz majd kompenzálva ez a szerény menü-ár.
bencemacska
@division: ma, 17:00
168ora.hu/itthon/a-kes-tompa-felevel-esett-a-vagdaltnak-a-kis-moho-orban-viktor-161731
Nem érted, vagy nem akarod?
Nem a Gundel a probléma, hanem csülkös bableves ára!
verőce21
Ez a kormányzati reakció balul sült el, be kell látni.
Van éppen elég más téma etetni a lipsi trollokat. :)
desiro
jó ez a fotó a két kéjesen kielégült köcsögről.
desiro
@verőce21: anyádat már megetettem, most te következel...
Midmirinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
csak úgy....
@verőce21: sokallod a számlát ,vergödszke!?
csak koronázátok meg a nemzetes urat ,akkor majd a szátok is tátva marad!
human
@division: 18:29-el teljesen egyetértek. Mikor Gyurcsányék voltak kormányon akkor meg jobb oldalról bírálták, hogy X Ft volt valami vacsora ára. (Ehhez képest persze már szintet léptünk. Hódmezővásárhelyen 40 Millió forint volt az éttermi számlája egy év alatt az önkormányzatnak fideszes vezetés alatt.)
Nyilvánvaló, hogy ilyen különleges helyen ilyen különleges kiszolgálás mellett ezek az árak több mint gyanúsak. Valahol ezt az alacsony árat (amivel vidéken sem tud dolgozni egy konyha) kompenzálnia kell Orbán hivatalának.
Ez az egész történet persze csak porszem a sivatagban.
csak úgy....
fogadok,hogy a gergöt is mán megizélta a király...
görbetükör
Adjatok már neki valami rendes ételt! A képen látszik, hogy csak csipeget, mint egy kismadár, teljesen elfogy, ha így megy tovább!
verőce21
@csak húgy...: Az meg mit jelent, hogy " koronázátok" ?
tudode
A SOROS ösztöndíjasának felszívódott a nyaka!
.
------ Orbán Viktor vagyok ...jelen pillanatban pedig a Soros Alapítvány ösztöndíjasa vagyok"
www.youtube.com/watch?v=To07SKwpHIQ
.
Mintha nem is lennének ROKONOK!
csak úgy....
@verőce21: azt, mikor a buta hívek tesznek ,egy még butább fejére valamit ...
almosd
A hazugság propaganda megint kitesz magáért ,biztos van akit lehet még mindég kábítani ,az egész egy vicc ,vagy tán azt gondolják hogy senki sem jár vásárolni vagy nem jár menzára.
csipetke
@papa.49: 15:47 Hámé maradt volna le az előkóstoló?Rebbenőszemű gulyás másra úgyse jó.Legalább tudjuk,hogy miért kajálnak együtt...:)
kokopelli
@csak úgy...: ez az amit Ő soha nem fog megérteni! A kevés néha több! Mi a
faroknak hagyja magát rábeszélni az ilyen szereplésre,ill. miért nincs valaki, aki
normálisan ketyeg a schleppben!! Annyira önkritikátlan lett,vagy mindig is az volt?
csak úgy....
Nö ügyekkel nem foglalkozva,reggeli kicsimmel...,undorító!
csak úgy....
Gondolni sem merek arra, ha a soros gyuribácsi , aki a szálakat mozgatja a háttérben és már fölvásárolta az egész világot orbán & társai ellen, hogy nem tud a gundelhoz bécsempészni egy kis arsen lüppent ...
volvós
Csak egy sor a Gundel Itallapjáról:

Chateau Haut-Brion 2007 0,75 liter
Pessac-Leognan, 1th Growth 458 900 HUF
Meg a qrwaanyjukat !!!
volvós
@Shikari: ma 15:47
Lemaradtál a képről, ahogy a vezéred büfögve ül az asztalnál és te az asztal alatt előtte guggolsz a letolt alsógatyájánál és cumikázod a túró rudit. Ja és desszertnek telefingj@ a bűzlő, mocskos pofádat...Megdögölhetnél már...:-))))) Kár válaszolnod, a tényekkel harcolsz, lesz@rl@k !!
adrenalink
@volvós: 21:08-ra Ez itt a Gundel menza! Miként a képen is láthatod, csak egy kancsó víz a felhozatal, az meg ingyért van... :-)
csak úgy....
@Pegero: na mi van észlény!? anyád fözött rád ,oszt most melózni ment, te meg unalmadban vendéget hívsz? te paprikás krumplival pasizol ?
Borsodi
Az árakat a fizetéshez kalkulálták,aki sosem volt vagyonos és nem is lesz a megtakarítása pár száz ezer forint,attól ne sajnáljuk.Az árakat nézve a hajléktalanoknak is főzhetnének.
verőce21
@csak húgy...: (19:58) Ezt akkor úgy kell érteni, hogy te mint egy buta, a még butább fejedre borítod a bilit?
csak úgy....
@verőce21: már megszoktam,hogy tik mindent úgy értetek,ahogy akartok...,ezt is rád bízom!
@Pegero: nál van paprikás krumpli és ippeg olyanokat keres mint te...@verőce21:
verőce21
@csak húgy...: (23:22) Ha rám bízod, akkor te egy gyagyás Bilikoronás vagy!
Desischado
Aki ezt beveszi, az hülye! Ez már arcpirító, ilyen szinten hülyének nézni az embereket!
@Horizont: drágám, mit vársz te egy ilyen tahótól? Az intelligencia és a kultúra ismeretlen fogalom neki!
Yoda69
Bassza meg ez olcsobb mint a Lehel ize etterem ahol a nyugdijasok ebedelnek. Ott az A menu 990 forint es meg viz sem jar hozza.
RonaGyuri
én már régen mondom hogy hiába

Íme a bizonyíték, hogy nem fog rajta

Mottó:
inkább igyon, mert az látszik rajta,
nem úgy mint az oktatás


(m.blog.hu/b1/b1/image/orban_eszik_kes.jpg)
Mint ismert Őfeneségére időt, pénzt és energiát költöttek doszt, legismertebbek az MSZMP-KB és a Soros-alapítványok, hogy megtanítsák ezt a műveletlen paraszt-suttyót késsel villával enni.
NEM SIKERÜLT, még szó szerint sem!!! =))
Eladott Ország
@Pegero: Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ esek voltak nem, a fenét érdekelné. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje, a régiek sem voltak okosak, de ezek mindent alulmúlnak, csak a rablási ösztönük az mindent felülmúl.
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
emerencia
@rokker33: tegnap 15:51 Tévedsz, ezekért a kajákért nincs oda. Orbán azokat az ételeket szereti amin felnőtt Felcsúton.
RonaGyuri
Azt hiszem megfejtettem a dolgot

azaz rájöttem miért ilyen olcsó a menza Őfeneségééknél

Nagy vihart kavartak a különféle közlemények Őfenesége új várbéli irodája menzája kapcsán. Hangsúlyozom – szerintem – nem ptt a gond, hogy a regnáló ?E étkezését hogyan oldják meg, hanem azzal ahogy a sameszokról gondoskodnak és amilyen propagandát szerencsétlenkedtek róla.
No de hagyjuk a komolykodást, csapjunk a lecsóba. Nézegetvén a gundel.hu honlapot rájöttem az árak okára.
A portál szerint az un. Spakling Sunday egységárai
4.900 HUF
a 12 év alatti gyermekeknek: 6.900 HUF
és a 4 év alattiaknak ingyenes!
Nos akárhogy vizsgálják; centire vagy szellemi képességre jogos a csökkentett ár!!! =))
RonaGyuri
@Shikari: kösz a hírt; hogy buzi is vagy azt eddig nem tudtuk! =))
emerencia
@magyarbakancs: tegnap 15:56 Több éve (már az orbán érában) mondta nekem valaki, hogy egyszer volt szerencséje ott enni. Akkor nekem kb. nyolcvanas évek eleji árakat mondott. Még azzal is eldicsekedett, hogy megtudta, a tulaj állítólag megnyert pályázatok útján közpénzből bőven nyereséges. Sosem szerettem orbánt, mégis ezt a pofátlanságot akkor még kissé kétkedve fogadtam. Ma már belátom, hogy az ismeretlen ember nem hazudott. Őt is nagyon felháborították ezek az árak ezért mesélte el mindenkinek.
emerencia
@emerencia: kiegészítés. Az említett étterem csak a parlamenti képviselők számára volt elérhető.
Yoda69
Most nem azert, de nezzetek meg jol a kepet.
What's wrong with the picture?
1. orban forditva fogja a kest
2. gukyas egy sarga nelkuli tukortojast eszik - na ne! Mellesleg az etlapon sincs rajta.
3. orban kajaja beazonosithatatlan. Mintha ket szelet kenyer lenne vizzel (ez borton koszt, keszul valahova orban?)
4. Es vegezetul orban vigyora. Ez feler egy nemzet arcul csapasaval. Leri a pofazmanyarol az undor amit erez sajat nepe irant.
RonaGyuri
@Shikari: sohasem voltam liberális, aki az az a te imádott dagadt retardált törpéd! S nem kell sakkozni az identitásotokat ez a téma is jól példázza! =))
volvós
@Shikari: 7:57
A kérdőjelet elcserélted felkiáltójelre kisköcsög !!
A választ magad írtad le idegességedbe. Reméljük
mihamarabb elvisz egy infarktus...Változatlanul lesz@rlak !!
tulipan
@Yoda69: Nagyon jól éaszzrevewtted! Mindig ilyen sunyi pofátlansággal kezeli le a népet!!!
qxy
Haza megyek és el megyek a Gundelbe szakácsnak. Adok én enni ennek a csülök fejű baromnak.Lapáttal.
kereső
Nem értem az itt tobzódó fideszes hithúeket. Ez egy beállitott kép.Pr. fogásnak indult, bemutatni a "közülünk való" eccerű kis embert. A habonyrogán propaganda minisztérium most mellé lőtt-és lett belőle orbán újabb pofátlan hazugságának bizonyitéka. Nem a tükör a hibás!
RonaGyuri
Fordított déjà vu,

pontosabban a Gundel témáról ugrott be

Majd 40 éve történt hogy az akkor közel három és féléves fiammal az állatkertben voltunk és utána beültünk a Gundel -ba ebédelni. Nem sokan voltak, az egyik szomszéd asztalnál ült egy osztrák társaság és még néhány asztalnál voltak. Egy idő után odajött az egyik osztrák nő és megkérdezte, hogy mennyi idős a fiatalember, mert nagyszerű hogyan bánik a késsel és villával (persze a húst én szeleteltem fel neki, de az evőeszközöket megfelelően fogta és használta.)!
A napokban bejárta az internetet ártunk és qurmányunk saját elővezetésében a felvétel, ahol fenesége tanúságát tette annak a ténynek, hogy neki még nem sikerült elsajátítania ezt ez elemi illemet sem! =))
volvós
@RonaGyuri: 17:55
Mit várhatunk egy falusi tahótól ???
tudode
Ez a KAJÁLÁS nem más, mint POLGÁR pukkasztás, a FATERNÁL BEVÁLT piti hadicsellel!
RonaGyuri
Karcsi bátyánk meg forog a sírjában

Jól van na a Soma megetette, de a Gundel???

A kedvenc publicistám is foglakozik a témával „Őszödi cvekedli” címen. Ennek olvasása hívta fel rá a figyelmemet.
Igen Orbán Gundel-menzájának érlapján a káposztás tészta a köretek közé van sorolva. Ami lássuk be erősen véleményes, főleg az ott szereplő főételeket nézvést. Vetekszik a címet inspiráló klasszikus Gundel-bélszintokány pulykából esetekkel! =))
Azonban meg kell mondjam a dolognak sokkalta nagyobb, akár politikai vonzata is van. nem tudom, hogy őszinte vallomás vagy a gaz ellen aknamunkája. A köretek között ott virít, sőt az első: Burgonya főzelék!!!
Hogyan? Hogy az krumpli leves volt! Azóta besűrűsödött! =))
kokopelli
@Szeparepa2: A papírhiányos klotyó használata után tanácsolta neki a "kajafelvezető"
egyenruhás lakáj? Villát nem használ,mert az pazarol főleg a pörköltnél,meg a főzeléknél!
simmering73
Füstölt csülkös bableves. Nagyon szeretem. Egy egyszerű, puritán étteremben (ahová évente kétszer járunk) csészében 690 ft, tányérral 990 ft. Ezentúl a nyomottáras Gundelt választom. Ha személyesen térek be hozzájuk, talán még olcsóbban is megkapom, mint az urak a Várban.
Eriksson
Miért éppen a Gundel? A külföldi delegációknak nem hozathatnak kaját a sarki kifőzdéből...
evacica
Ha a majom frakkot ölt attól,még nem lesz úriember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.