Egy Facebook-csoportban hétfőn közzétettek több olyan banki sms másolatát, amelyek a rendőrök valós decemberi fizetését mutatják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
No rendőrök most már tudjátok hová kell fordulnotok a könnygázzal !!!
papa.49
No rendőrök most már tudjátok hová kell fordulnotok a könnygázzal !!!
Hellcat
Nagy élmény lehet szarér hugyér az elnyomó hatalmat védeni. :) Hajrá rendőrök.
Nessy
Ebben az a gonoszság, hogy a királyi médiából tájékozódók Kontrát számait olvassák, hallják, és azt szentírásnak veszik.
Mint a milliós háziorvosi praxispénzt. Ahogy azt már nem mesélik el, hogy ebből kell fedezni a teljes praxis működtetését.
Eladott Ország
Nincsen ezzel semmi baj, a hazugság fél egészség. Alacsony fizetés, elvett nyugdíj miatt szerelnek le a rendőrök. A tömeges kilépések okait, sokan a legvalószínűbb indokot egy 2019. január 1-én életbe lépő (az Országgyűlés által 2015-ben megszavazott) törvénymódosításban látják. A jogszabály szerint jövő évtől a hivatásos állományúak – rendőrök, büntetés-végrehajtásban dolgozók, katasztrófavédelmisek – nem kaphatnak pénzt túlóráik után, kizárólag szabadnap jár majd nekik a többletmunka után.
168ora.hu/itthon/alacsony-fizetes-elvett-nyugdij-miatt-szerelnek-le-a-rendorok-153940
volvós
No elvtársak, itt az ideje, hogy ellenszélben is tudjátok a fegyvert kezelni. Csak 180 fokban kell megfordulni. Még a szavazáskor is !!! Példa az 1989-es karácsony Bukarestben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.