A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tavaly év végén hozott rendkívüli intézkedéseket a nehéz likviditási helyzetbe került NHB Banknál. A bank Szemerey Tamásé, Matocsy György jegybankelnök unokatestvéréé.

Bezárják a Matolcsy-unokatestvér bankjának vidéki fiókjait

Az Index NHB-s forrásoktól úgy értesült, hogy nem tapasztaltak ügyfélrohamot, így látnak esélyt a helyzet rendezésére. Egy reorganizáció keretében a bank minden vidéki fiókját bezárja.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Miert lenne ugyfelroham? Egy ilyen bankba csak fideSS birkak teszik a penzuket, azoknak meg ugyis mindegy ha elveszitik a megtakaritasukat igy is ugy is imadni fogjak orbant.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Yoda69: Elindulni látszik valami és ez most nagyon jó. Az már csak hab lenne a tortán, ha az ellenzéki összefogás kitartana ezzel a lendülettel, akciózással, mert nagyon sok támogatót tudnának maguk mellé állítani. Kár, h 2017-ben nem jutottak el erre a színtre, akkor '18-ban pofán lehetett volna verni ezt rühes bandát. Még ha nem is legyőzni, de a 2/3-tól meg lehetett volna fosztani őket. Most bizakodó vagyok.
kereső
@papa.49: Az MHB-nak ,gondolom minden eshetőségre számolva,van egy kft-je, aminek a jegyzett tőkéjét a tulaj 2018 januárban emelte meg - csekélyke 736 millióra!A bank pénze a kft-ben.A bank akár be is dőlhet.
cikicakk55
@lampa laz: Az utolsó bő egy hónapot látva én is egy kicsit pozitívabbnak látom a helyzetet. Persze sajnálom,hogy nem április 8 előtt jöttek rá,hogy csak összefogással érhetnek el bár mit is,de nagyon remélem,hogy a nép reakciójából letudják szűrni,hogy erre van szükség. Ezt kértük tőlük már mióta? be kell vonni a vidékieket is és a vidéki ellenzéknek is segítenie kell az embereket. Össze kell fogniuk,hogy minden városban egyszerre legyenek a megmozdulások. Az emberek ne a pártokat ekézzék és ne egymást,hanem a kormányt,mert minden pártnak ugyan az az érdeke ami az embereknek is. Élhető országot szeretnénk és azt hogy a gyerekeink és unokáink ne több ezer km-el arrébb kelljen dolgozniuk,hogy élhessenek.
Lepényleső
Az országból az utolsó lét is kicsavarják,aztán a préselők illa-berek,többé őket nem találják?
papa.49
@kereső: Valami ilyesmi lehet a háttérben, hiszen a suska nem vész el, csak gazdát cserél !!!
Hogy a dögvész pusztítaná el őket !!!
Desischado
Na kérem! Így kell kimosdatni a közpénzt magánvagyonná! De meddig még???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.