Nincs sztrájkhangulat az országban, nem jön össze a kritikus tömeg, "először a szakszervezeti lufi fog kipukkadni" - mondta Kiszelly Zoltán politológus az M1 aktuális csatornán kedd reggel. Az elmúlt hetekben nem növekedett a demonstrációk támogatottsága, az emberek nem állnak a szakszervezeti követelések mögé ...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hála a túlfizetett közmédiának, csak a kurvára büdöset érezni, mert lapítanak mint szar a fűben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
annyit kapnátok a soros pénzéből mint én
akkor a király a templom egere lenne,
csak mondom még egyszer mondom hogy érthető legyen.
de az egymás elleni uszítás az itt pénzért divik és ráadásul közpénzből.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 11:24 Te hülye elmebeteg vagy b@zdmeg. Engem nem támogatott Soros György, nem voltan Soros ösztöndíjas, és Kordás Lászlót a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökét sem, kivéve a jelenlegi maffiaállam képviselőit, akik Soros ösztöndíjasok voltak és az anyjukat is eladnák a pénzért, olyan rohadt politikai kurvák. Rajtad már az elmeorvos sem tud segíteni, te baromállat!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/soros_b%C3%A9rencek.jpg
Eladott Ország
@Shikari: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele.Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.