A budai várbeli kormányzati beruházásokat is felügyelő Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft., valamint a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. összeolvadásából a Miniszterelnökség felügyelete alatt az év végén létrejött a Várkapitányság Nonprofit Zrt., írja a Céginfó adatai alapján a Napi.hu. A lap megemlíti, hogy a Várkapitányság igazgatóságának tagja 2023 végéig Fodor Gergely, akit 2018 nyarán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nevezett ki a budai Várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházások koordinálására. A háromtagú igazgatóság tagja még Koltay András (Koltay Gábor filmrendező fia) és Sepsey Balázs (Sepsey Tamás volt MDF-es képviselő, az ÁSZ egykori főigazgató helyettesének fia) is. A Várkapitányság nagy költségvetéssel gazdálkodhat: a budai vár és a várnegyed megújítását célzó tervre a 2019-ben is 10,63 milliárd forintot szánt a költségvetés.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
:))) várkapitányság... :)))))))) DDDDDD :)))))) muhahahaha-ha-ha...DDDD :)) Lassan már megértem,,hogy miért adnak ennek a Kreténnek 300 ft-ért gulyást ,,a Gundelből..DDDD :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Várkapitány: mint pl. Dobó volt?! Vicces, és egyben szánalmas!
csipetke
@Clavigo: 15:15 Ezeknek úgy szaporodnak a jó kis zsíros állások,mint a tehénsz@ros pocsolyában a baktériumok.
kokopelli
@Clavigo: Kik lesznek az budai "egrí nők"? A fideszmatrónák:? Ki lesz a Dugovics Te-
tanusz,és kik fognak ki-be rohangálni? Jelmezek,jelmezel,jelmezik,jelmezünk...?
Clavigo
@kokopelli: Ott van a " Lányok -Asszonyok Orbán Viktorért " ...nevű-című független civil társaság...:))))DDDDDD :))))))
kokopelli
@Clavigo: ,,,és ha az "ellen" egerek százaival ostromol,akkor lesz visítás,és "szoknya nyak-
ba"rohanás,amig kirojtosodik a bugyi ? (;-))
tudode
Onnan kiindulva, hogy a Budai várnegyed a II. vh után egy romhalmaz volt, ahány kormány működött, mind hozzáadta a forrásait ahhoz, hogy a FÉLRESIKERÜLT O1G, Á1BSZ, ki úgy, ki amúgy ELFOGLALJAm ki a Budai Várat, ki a Béla király u-i rezidenciát!
.
Ami a bukÉJA ennek a HONFOGLALÁSNAK, ez az AKÁRMI a VÁRBAZÁRT, és Sánor Palotát, és a Kolostort újíotta fel, TÖBBNYIRE SAJÁT HASZNÁRA .. e l s ő ... várkapitánysággal:
.
ad.1. A vásott kölök 1993-ban 63 milláért kispórolta a 32.500 Ft-os tiszteletdíjából a Czinege u-i kulipintyót ... www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
ad 2. 12.kerulet.ittlakunk.hu/arcok/130129/ader-janos-bekoltozott-bela-kiraly-uti-elnoki-rezidenciaba
(...)
ad 6. Stadion kapitányság MÉG VÁRAT MAGÁRA amely közel FÉLBILLÁRDUNKAT bánja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.