Nincs könnyű pénzügyi periódusban a magyar gasztronómia legendás étterme, és a miniszterelnöki menza magában nem fogja kirántani a gödörből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem is a menza, hanem a mellekes ami meg esik nekik orbanektol
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nem is a menza, hanem a mellekes ami meg esik nekik orbanektol
namihami
Akkor vége a Gundel szűk esztendeinek. Ezeknek a 400-600 forintos gigabevételek révén abszolvált extranyereségek néhány héten belül mészárosi magasságokba fogják röptetni a céget.
Jövőre a 3, 4 Michelin csillagos nyugati sztáréttermek fognak harcolni a lehetőségért, hogy ők legyenek a beszállítók. Még alá is igérnek ezeknek az áraknak, mert akkor is fantasztikus lesz a képződő nyereségük.
menekült
Vajon miért kell az ország legjobban kereső közalkalmazottainak a legolcsóbb menzát működtetni (ráadásul az egyik legdrágább étteremtől)? Nem tudják a miniszter és államtitkár urak megfizetni a drágább étkezésüket a többmilliós fizetésükből?

Persze, gondolom, a Gundel a cateringen akarja majd behozni azt a veszteséget, amit az a napi 200 potom pénzes menü okoz.
verőce21
A magyar nép presztízsének érdekében, Orbán és kabinetje a Gundel menüjét fogyasztja a Budai Vár területén lévő volt Karmelita kolostor 21 milliárdért felújított épületében. Kisegítik a Gundelt, hogy folyamatos legyen az étterem raktárkészletének forgása, így olcsóbban tud mindig friss alapanyagokból ételt felszolgálni a betérőknek. Ez vélhetően meg fog látszódni az áraik mérséklődésében és a nagyobb vendégforgalomban, mely nemzeti ereklyénk további fennmaradását is szolgálja..
Láthatjuk, hogy a nemzet érdekében falatoznak az aktázó és könyökvédős hivatalnokok a Karmelitáknál, a népakarat jogán.
desiro
@verőce21: Anyád mennyiből állítana elő egy jó menüt köcsög???
kereső
Ez a hülye duma! " A magyar nép prsztizsének érdekében" költözött orbán a várba, csakis azért alakitották ki a dolgozószobáját / tényleg mekkorra? olyan kispályás focipálya méretű/ 4 milliárd forintért, azért főz a Gundel, mert a magyar nép presztizse úgy kivánja! Komolyan? Meg várkapitányság,mint a török időkben? A korona mikor kerül fel orbán fejére a magyar nép presztizse érdekében? Hülyére veszik az egész országot.
CsipkeRózsa
@Pálinkafőző Rézüst: A McDonald's-ra gondoltál a "meki" szóval?
verőce21
@desiro: (18:44) És a te anyád "Dezső"?
sokanvagyunk
@Horizont: Nem reklámnak szánták... - talán beetetésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.