A Fidesz a Magyar Távirati Iroda Országos Sajtószolgálaton (MTI – OS) keresztül üzente, hogy Gyurcsány, miután a DK két politikusa bejelentette, hogy az iskolai menzát is hozzák ki abból az árból, amennyiért Orbánék ehetnek a Gundel menzáján a Várbeli Miniszterelnökségen.

Gyurcsányék fizetőssé akarják tenni a kórházi étkezést – Reagálás a DK közleményére

- ezzel a címmel adott ki közleményt az MTI Országos Sajtószolgálaton keresztül a Fidesz.

Reagált a Fidesz a DK-ra: szerintük Gyurcsányék fizetőssé tennék a kórházi étkezést

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

"A minisztériumi fizetős menzáktól eltérően, ma a kórházakban ingyenes az étkezés, az óvodákban és az iskolákban szintén több mint félmillió gyermek eszik ingyen. Gyurcsányék törvényjavaslata tehát azt jelenti, hogy fizetőssé akarják tenni a kórházi étkezést és meg akarják szüntetni az ingyenes gyermekétkeztetést. A Fidesz ezt elutasítja, továbbra is fenntartjuk az ingyenes étkezést a kórházakban és a rászoruló gyermekek esetében"

- olvasható a kormánypárt közleményében.

"Jár-e a Gundel-menü mindenkinek?" – ez történt, miután a DK két politikusa ételhordókkal csöngetett be a Miniszterelnökségre, hogy ebédet kérjen – videó

"Érdeklődnénk, hogy jár-e a Gundel-menü mindenkinek?" – ezzel a kérdéssel kereste meg a Miniszterelnökséget kedden a DK két politikusa. Egy menü ugyanis 850 forintba kerül a Budai Várba költöző Miniszterelnökség menzáján. Fotó: DK/Facebook A Demokratikus Koalíció (DK) törvénymódosító javaslatot nyújt be annak érdekében, hogy a kórházakban, iskolákban és óvodákban is ugyanannyiért lehessen étkezni, mint a Miniszterelnökségen.

(MTI – Országos Sajtószolgálat)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Pegero: "A DK ennyire nincs tisztában az ingyenes iskolai és kórházi étkeztetésekkel?"

De igen, tisztában van vele, hogy az "ingyenes" csak annyit jelent, hogy nem a gyerekkel/beteggel fizettetik ki közvetlenül, hanem a TB-ből meg az oktatási keretből fizetik.

A DK azzal is tisztában van, hogy O1G-t a piaci ár töredékéből hízlalják fejedelmi módon. Csak egy hétig kellene magyar - nem grazi - kórházi koszton élnie, mindjárt be tudná gombolni a zakóját...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Pegero: Na meg, végletekig BUTA NARANCSOS, szokásotok szerrint, keveritek Mohácsot 1848-al!!!
szaboria1
@Pegero: 2 szeres nyitott szív műtőt Városmajor + Szeged
nezelodo
A nagyapám meg ha élne, úgy vágná pofán az ilyen nemzethy hazudozókat a lapáttal, hogy még a nagy gyakorlatot szerzett kecskeméti állkapocs reparátorok sem tudnák összerakni nekik a pofázmányukat.
tudode
Meg bepisiltak csecsemőkorukban!
.
Közzététel: 2007. máj. 22.
---- Emlékszünk még? (Orbán Viktor jóslatai)
www.youtube.com/watch?v=CLCokYTDNnU&t=7s
.
No oszt' VAN HIVÁ VISSZAVONULNIUK, hátrálniuk 2018-ban!
.
Ez a recept!
szaboria1
@Pegero: Őt még dr. Szabó Zoltán vezetése idején dr. Szabolcs Zoltán és csapata műtötte. 1991-ben Engem meg dr. Laczkó Ágnes érspecialista kezelt.
Édesanyámnak 87 évesen leszakadt a szívbillentyűje és sem a férjem orvosa sem dr. Papp Lajos nem merte vállalni viszont Szegeden dr. Bitay docens vállalta és neki köszönhetően 95 évig élt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.