Az újév első Kormányinfóját maga Orbán Viktor tartja meg.

A 24.hu cikke szerint Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófelelőse arról tájékoztatta a sajtótermékeket, hogy Orbán Viktor kormányfő tartja meg csütörtökön a 2019-es év első Kormányinfóját.

A lap szerint még tavaly a nyár folyamán ígérte meg Orbán egy nyilvános eseményen, hogy még 2018 vége előtt tart majd egy nagyobb sajtótájékoztatót – ez végül nem jött össze, pedig a Magyar Újságírók Országos Szövetsége is jelezte decemberben, hogy szívesen segít megszervezni az eseményt.

Ilyen is már rég történt: Orbán itthon tart sajtótájékoztatót

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az Antall József néhai miniszterelnök halálának 25. évfordulója alkalmából rendezett Küldetés és szolgálat című emlékkonferencián az Országház Felsőházi üléstermében 2018. december 11-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Illyés Tibor

Az RTL Klub idén év elején kereste Havasi Bertalant, aki szerint Orbán tartani fogja a szavát.

A Miniszterelnöki Kabinetirodában csütörtökön fél 11-től kezdődő esemény már csak azért is lesz rendhagyó, mert Orbán Viktor itthon a 2018-as parlamenti választás óta összesen kettő sajtótájékoztatót tartott – emlékeztet a 444.

Az Index cikke szerint amúgy Orbán jó 10 éve csak alákérdezős interjúkat szokott adni, az Indexnek utoljára 2007-ben nyilatkozott hosszabban.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ki lesz választva a kormányhűl(ye) sajtó amelyik részt vehet rajta !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Előre megírt kérdések, lakájmédia, ugyanaz a hazug, semmitmondó önfényezés lesz.
nezelodo
"még tavaly a nyár folyamán ígérte meg Orbán egy nyilvános eseményen, hogy még 2018 vége előtt tart majd egy nagyobb sajtótájékoztatót"
Húúú.. Ennyi idő alatt sikerült felkészíteni rá Orbánt? Bercike, fele ennyi idő alatt egy hatéves gyereket még a NER iskolában is megtanítanak írni, olvasni, a kiátkozott magániskolákban, (ahova a ti gyerekeitek járnak) meg fele idő alatt is!
papa.49
@namihami: Ezt elkerülendő BE SE ENGEDIK AZOKAT A HÍRPORTÁLOKAT AKIK ILYEN RÁZÓS KÉRDÉSEKET TENNÉNEK FEL !!!
Apetirassa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
Nessy
@papa.49: Állítólag mindenki meghívtak, legfeljebb nem kapnak szót! Vagy Havasi közli, hogy nem ide tartozó a kérdés, és szót kap a Magyar Idők, vagy az Origó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.