Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke bocsánatkérésre szólítja fel Botka Lászlót Szeged polgármesterét, mert szerinte a szocialista politikus azt sugalmazza, hogy a Fidesz megvásárolta a Mi Hazánkat.

A pártelnök szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta:

elegük van abból, hogy azért, mert a Mi Hazánk nem hajlandó csatlakozni a balliberális tömbhöz, szocialista, DK-s és jobbikos politikusok folyamatosan a Fidesz csatlósának nevezik őket.

Közölte:

amennyiben Botka László nem kér nyilvánosan bocsánatot tőle, illetve a Mi Hazánktól, jogi úton vesz elégtételt.

A politikus szerint Botka egy novemberi HVG interjúban azt állította, hogy a Fidesz milliárdokat öntött Ásotthalomra. (Ennek a településnek a polgármestere Toroczkai) Ezzel sugallta azt, hogy a Mi Hazánkat megvásárolta a kormánypárt – vélekedett.

Ezzel szemben az az igazság – folytatta –, hogy az elmúlt öt évben összesen egymilliárd forint fejlesztési pénz érkezett Ásotthalomra, aminek a nagy része uniós forrás.

Ezzel szemben, ugyanezen időszak alatt Szegednek 308 milliárd forintnyi, nagyobbrészt a magyar költségvetésből származó fejlesztési forrás jutott.

Ez Ásotthalom esetében fejenként 250 ezer forintot, Szeged esetében viszont, több mint 1,9 millió forintot jelent – sorolta az adatokat a politikus.

Kérdésre válaszolva azt mondta: azzal, hogy a Jobbik csatlakozott a balliberális tömbhöz, kizárttá vált, hogy a Jobbik országgyűlési képviselői közül bárki csatlakozzon a Mi Hazánk mozgalomhoz, mert a Jobbik mára visszavonhatatlanul balliberális párttá vált.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Magyarországnak pedig elege van a fasisztákból. A hatalmon lévők ből és az őket kívülről támogatókból is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Magyarországnak pedig elege van a fasisztákból. A hatalmon lévők ből és az őket kívülről támogatókból is.
simmering73
Megjelent az illiberálfasiszta csőcselék.
tudode
Sok JÓ kis helyen is ELFÉRne, ha nem a BETYÁRSEREG alakított volna frakciót, v mi CIÓT!
.
------ “A magyarság egy harcos nemzet, győzelemre született!” – interjú Toroczkai Lászlóval
.
betyarsereg.hu/a-magyarsag-egy-harcos-nemzet-amely-gyozelemre-szuletett-interju-toroczkai-laszloval/
.
Tudatában van a BETYÁRSEREG azzal, amit mond, hogy a MAGYARSÁG GYŐZELEMRE SZÜLETETT, akkor, amikor MINDIG ROSSZ OLDALRA állt, és vesztesként jött ki mindenféle TÖRTÉNELMI buliból!
.
Szavak szintjén könnyű, de amikor BUM, BUM, bum
.
www.youtube.com/watch?v=Gbf6XL_yr_c
.
Játék a szavakkal: támadnak, lőnek, védjük meg a KI TUDJA MIT, csata, stb. stb.
Eladott Ország
Egy olyan ország épül ide körénk, ahol az általános gyűlölködés kockáit a Toroczkai-féle önjelölt nemzetmentők teszik le.Toroczkai-fideszes izomagy, itt rendeleteket hoznak a melegek ellen, a mecsetépítés ellen.Egy lerohadt, gazdaságilag versenyképtelen porfészekben, ahol már csak az ökölbe szorított kéz és a folyamatos propaganda a bizonyosság. Ásotthalmon pontosan ugyanannyi muszlim akar letelepedni és törökfürdőt meg mecsetet építeni, ahány Sopronkőhidán vagy Alsókővágóörsön. Egyetlen egy darab sem. Ásotthalmon egy pillanatig nem indokolta semmi ennek a buta, törvényellenes határozatnak az elfogadását, akárhogy is hülyít négyezer embert Toroczkai és akárhány elfogott migránssal döngeti a mellét a közösségi oldalán.
dr. prédikátor
torockai ! te is csak egy náci geci vagy.Nem kér a fajtádból senki!!!
justhpeter
Toroczkai csak ne ugráljon, Orbán és bandája lassan már a náci hőzöngésben is lekörözi. Pár nem lehet a fideSS partnere, legfeljebb csak a csicskája.
papa.49
Majd rádöbbensz faszikám mikor le leszel szalámizva te is kis köztörvényes tévé székház szétverető !!!
balos
Ej fiúk,ti balhézni akartok,megint,mint 2006-ban!Elfogyott a potya pénz?
solidedge
És akkor mi van ha elegük van. Hisztizni fognak és a földhöz verik magukat?
Eladott Ország
Zászlót bontott a mégjobbik. A legjobbik. A Mi Hazánk mozgalom. Már nem a fidesz szárnyai alatt megerősödött Jobbikban kapálgatják az ordas eszméket, hanem elérkezett az ideje, hogy átálljanak egy másik parcellába.Az ifjú nemzetmentők az öreg nácik tapsvihara közben elmondták, hogy fehér szigetet akarnak létrehozni Európa közepén. Akkor is, ha megmarad az Unió és akkor is, ha felbomlik. Itt rend lesz, fegyelem, hazaszeretet és fajvédelem. Szaporodnak és sokasodnak. Nemzeti rockra vigadnak sírva. A cigányság lélekszáma megduplázódott, miközben a fiatalok elhagyják az országot, hüppögik a zászlóbontók. Előkerült hát megint a cigány-kártya és volt lelkes közönség, az ilyesmire mindig van. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken.Megint lesz kitől-mitől rettegni. A cigányság tömött sorokban rohan a fideszre szavazni, mert csak Orbán Viktor védheti meg őket az árpádsávos lobogó alatt lengedező kakastollaktól. Akiben még maradt egy hangyányi jó érzés, az legjobb meggyőződése ellenére is az egyetlen olyan pártra fog szavazni, amelyik meg tudja akadályozni, hogy bakancsok masírozzanak a kert gyepén.Addig is, Dúró Dóra megkapja a fizetését a köz pénzéből, a pártnak is bizonyára csurran-cseppen valami módon, a propagandisták tolják majd a szekeret – tessék csak már most szétnézni a kormánymédiában -, miközben hangosan óbégatnak, hogy ők éppen megállítani akarják és a végén, amikor dönteni kell, hogy hova húzza az ember az ikszet, kiderül, hogy bizony Orbán Viktor az a legnagyobb humanista, aki képes megakadályozni az elvakultan szélsőséges eszmék teljes térhódítását. A végén behúzza a negyedik négyharmadot a fidesz és az ország megkönnyebbülten borul le a nagy ember szaros gumicsizmája elé. Mindenkinek megéri. Legfeljebb az ország népe jár rosszul, de a politika már csak egy ilyen agyafúrt játék.
Cicamama55
LMP helye úgy látszik gazdára talált...
tudode
Na ez az!
.
Finnyáskodunk, finnyáskodunk, miközben a falusi "vásott kölök" zsibizik a jogainkkal, a cuccainkkal, az ORSZÁG KITETTSÉGÉVEL, adnak vesznek akkor, amikor a KÖZJÓ SZOLGÁLATA, és a KÖZNYUGALOM FENNTARTÁSA lenne a fő feladata, mint aktagyárnak
.
Hogy is mondta az ÖREG KIS?!
.
mandiner.hu/cikk/20180308_itt_megnezheti_orban_viktor_nonapi_koszontojet
.
Kincstári virággal!
papa.49
@tudode: Kilopta a vázából a virágot !!!))))))))))))))))))))))
anima
Toroczkai László, mégis minek-kinek az alternatívája?
Valaki el tudja képzelni - de tök komolyan - ezt a hulladék nácit, Magyarország élén?

Hirtelen el kezdte szeretni a Fidesz Toroczkait, de ez a bumburnyák, tényleg nem érti, hogy ha túlságosan megerősödne ő, vagy a pártja, egyből hazavágják a Mi hazánkat (mármint az ővékét)?!
Hogy lehet ennyire hülye valaki?
anima
Vaaaagy, Troczkai, nagyon is tisztában van a lehetőségeivel, a Fidesz erejével, és tudatosan csapja be a választóit, az embereket.
Akkor viszont más a kérdés:Hogy lehet ennyire geci valaki?
ittott
foslék. van ilyen, úgy hívják torockai. igen kiSS betűvel
laja70
Pofáznak a fideszcsicskák!!! Újabb hülyéket és követőiket használ a fideszkdnp a céljai eléréséhez, utána eldobja őket, mint Deutsch a használt kotont!!!
csak úgy....
@anima: Csak nem ,ennek a toroczkainak volt a hírhedt öse a vérbíró torockai?
Kezd összeállni a kép...
Zeta
Inkább Móricz Zsigmond jutna eszébe az embernek Ásotthalomról, mint ez a hőbörgő niemand , ócska fidesz szekértoló, náci.
Apetirassa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
F_Viktor
Mondja az eszelős:
"...az elmúlt öt évben összesen egymilliárd forint fejlesztési pénz érkezett Ásotthalomra, aminek a nagy része uniós forrás."

Amit orbán oszt szét!
De arra is kíváncsi lennék, melyik nem fityeszes porfészeknek osztogattak még ki 1 milliárd forintot?
Desischado
Úgy látszik a sz@r nem fogy el. Most éppen ezek a toroczkaiék személyesítik meg.
laja70
Menjetek, verjétek szét ismét a "nemzeti" TV-T!!! Vagy csak pofáztok???!!!
bencemacska
@laja70: ma, 12:09
Ők már megmutatták, hogy fel is tudják gyújtani, rendőröket tudnak véresre verni, be is tudnak törni a TV székházba, ki tudják fosztani a büfét, visznek mindent, ami mozdítható...
És ezt ki is vezényelte?
bencemacska
@csak úgy...: tegnap, 19:01
Felvett neve van. Hogy mi volt az eredeti, halvány gőzöm sincs, és az egész ember nem ér annyit, hogy megkeressem!
kereső
@bencemacska: 14:11 Tóth- de az nem volt elég matyaros,meg nemesi.
bencemacska
@kereső: ma, 14:20
Ő volt az "üveges tót"?
De hanyatt is eshetett volna.
A Toroczkai nevet ott vette, ahol a 64 vármegyét!-:)))
anima
Toroczkai, Toroczkai, te cselszövő.
A jobb oldalt támadtad meg, az új náci (újnáci) pártoddal, te baromarcú !!!
Azt a betyár kurva életbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.