Több – politikai, közéleti értelemben – megdöbbentő kijelentést is tartalmazó interjút adott a Magyar Narancsnak a Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt mar b@szhatod, Adika, de most itt az ujabb lehetoseg - ezt el ne kefeljetek, oszt annyi, A toroczkainak meg adjatok egy jo kis muszajkabatkat, oszt jonapot...:o)))))
karma1
Ezt mar b@szhatod, Adika, de most itt az ujabb lehetoseg - ezt el ne kefeljetek, oszt annyi, A toroczkainak meg adjatok egy jo kis muszajkabatkat, oszt jonapot...:o)))))
kereső
Én elszabtam,
te elszabtad,
ő elszabta,
mi elszabtuk;
ha elszabtuk,
hát elszabtuk,
utólag már szabhatjuk./Hofi/

Bizony,bizony...
papa.49
@kereső: Erre mondják ,,késő bánat, eb gondolat,, akkor még kurvára bíztak magukba, meg a megvezető prognózisokban, a végeredmény meg ismert ...
desiro
A két birkapárt (LMP, Jobbik) azt hitte ők találták föl a spanyol viaszt, pedig csak a nevüket harapták bele.
Sziszifusz
Az elkövetett hibákat, bűnöket, utólag meg nem történtté tenni nem lehet, de a tanúságokat levonva tovább menni igen.
Pozitív dolognak tartom azt, hogy valaki az elkövetett hibákat belátja, elismeri. Ez a bűnbánat , mea culpázás, az üdvösséghez még kevés, de az önkritika gyakorlása, a jövőre gondolva biztatónak tűnik.
karma1
@Sziszifusz: Csak aztan nehogy az tortenjen, hogy mirkoczki most hamut szor a fejere latvanyosan, aztan szepen visszasomfordal ugyanoda, ahol a jobbik volt a valasztasok elott, es tovabbra is koti majd az ebet a karohoz, hogy nem is kell olyan komolyan venni az egymas javara valo visszalepest... Ezt az ellenfel gyanujanak az elaltatasa cimszo alatt szoktuk kezelni.
Sajat tapasztalatom szerint kutyabol max. kutyaszalonna lesz...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.