A bruttó hazai termék (GDP) tavalyi növekedése 4,6 százalék lehet, az államadósság a GDP 71 százalékára csökkent 2018 végére, a tavalyi hiány pedig 2 százalékon megállt – közölte Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.

Orbán: Magyarország jobban teljesít

A kormányfő elmondta: a szerdai kormányülésen meghallgatták Varga Mihály pénzügyminiszter beszámolóját. Eszerint tavaly a háztartások fogyasztása 6 százalékkal nőtt, a bruttó bérek pedig átlagosan 11 százalékkal.

Orbán Viktor az adatokat úgy kommentálta, hogy a gazdaság stabil és ez várható idén is. "Magyarország jobban teljesít" – hangsúlyozta a miniszterelnök.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Orbán efftárs! Tudja, mit énekelt Katalin, az a Karády? Nem tudja? Mondjuk nem csodálom! " Hazudj valami elfogadhatót.." Ezt énekelte! Mintha csak önnek énekelte volna!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Orbán efftárs! Tudja, mit énekelt Katalin, az a Karády? Nem tudja? Mondjuk nem csodálom! " Hazudj valami elfogadhatót.." Ezt énekelte! Mintha csak önnek énekelte volna!!
Eladott Ország
A harsány cinizmusnak nincsen felső határa a NER-ben. Nem is volt, nem is lesz. Lenne miről csacsorászni és mire válaszokat adni, az kétségtelen, és a Várba költöző puritán flanc meg a túlóratörvény csak a jéghegy csúcsa. Ha kármentésnek szánják miután a milliárdul-csilliárdul nem beszélő, ellenben a 300 forintos bableves nyelvén értő istenadta enyhén felhördült a napokban, akkor hajrá, szurkolok, hogy a fénylő csillag nehogy az ólban árválkodó féldisznó sorsára jusson és eldőljön a kínos kérdések súlya alatt. Bátorság, fog ez menni, szemrebbenés nélkül kell hazudni, csak arra kell vigyázni, hogy a boldogkarácsonyozás ilyenkor már/még ciki. Igaz, hogy ez soha nem akadályozta meg az államnak Felcsúttól bűzlő pártját semmiben, úgyhogy. " Jelentősen nőtt azok aránya, akik úgy gondolják, hogy Magyarország a legjobb ország ahol élni lehet." Ezt a közvélemény kutatást hol rendezték? A fidesz frakcióban, vagy a Gundel menzán?
Rockxy
Egyelőre brüsszel teljesít jobban, ellenünk.
Eladott Ország
@Rockxy: Noha a soktízszázmilliárdos hazai propandaüzem hatásosan dezinformálja és manipulálja évek óta azokat a magyar embereket, akiket a saját pénzükön vesz hülyére és néz szellemi fogyatékosnak a kormány, ez nem elég, egy percre sem lehet hátradőlni. A nemzetközi sajtó és közvélemény ugyanis még mindig nem érti, hogy Soros. Ezért a magyar kormány és az ország jó hírét naponta sikerrel terjesztő Kovács Zoltán megmagyarázó és kioktató szakmunkás Párizsban tartott fejtágítót újságíróknak arról, hogy hogyan érdemes gondolkodni a magyar tüntetésekről, és miért ne higgyenek a saját szemüknek. Hiszen egyértelműen és nyilvánvalóan a Soros-hálózat akarja lerombolni az ország feddhetetlen imázsát. Nem tudom, mi a kifutási ideje ennek a földhülye zombikommunikációnak, de az egészen biztos, hogy recsegve ropog az egész kóceráj. Egyébként valaki tudja, merre kószál ilyenkor a miniszterelnök úr? Már teszteli a tökéletes bejgli receptjét, vagy készül a júliusban bekamuzott sajtótájékoztatójára?Egészen borzasztónak találom, hogy az egész világ arra szövetkezett, hogy a nemzeti kormányt és a felcsúti küldetéstudatot idegesítse. Semmi baj, ha egy kis szerencséje van, akkor január derekán mehet magyarázkodni az Európai Parlament színe elé, hátha ezúttal végre felismerik a kivételes zsenialitását. Csak arra kell majd vigyázni, hogy ne az Unió pénzéből szidott Brüsszelbe, hanem Strasbourgba érkezzen meg az a fránya honvédségi gép.
kokopelli
@Eladott Ország: ...23% Fidesz? Jó mulatság férfimunka..! Mire hörögnek ezek? (;-)))))))))
Nessy
Játék a számokkal! Ha növekszik a GDP, ugyanazon nominálértékű államadósság alacsonyabb % lesz. Mint ahogy nőtt a "vásárlóérték", a maginflációhoz viszonyítva, de mennyi lenne egy teljes körű inflációs rátához képest?
kereső
Miben?"A humán fejlettség egy, az ENSZ által létrehozott, az emberi jólét fogalmát a GDP-nél tágabban értelmező mutató. Három érték számszerűsített átlagolásával jön létre: születéskor várható élettartam, iskolázottság, valamint az életszínvonal (amelyet a vásárlóerő-paritáson számított egy főre jutó bruttó hazai termék reprezentál). Ebben nemcsak, hogy sikerült jelentősen visszaesnünk, de minden V4-es régiós versenytársunk megelőz minket, pedig Lengyelország 2010-ben még mögöttünk volt."- ez egy 2016-ban készült felmérés eredménye: 2010-ben 36.hely, 2016-ban 44. hely.A helyzet azóta csak romlott.
tudode
Persze!
.
Ikertestvérek lettek a (közjogilag vitatható) VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY, és a SZTRÁJK TÖRVÉNY!
.
ad 1/ A az un. GYŐZTES MINDENT VISZ a győztes kompenzációval, amint az ábra mutatja 49%-ból lehet varázsolni 2/3-ot.
.
ad 2/ SZTRÁJK TÖRVÉN: az ELÉGSÉGES SZOLGÁLTATÁS több a keletinél és a nyugatinál
.
ad 3/ Két pletyiző is lehet GYÜLEKEZET
.
stb.
stb.
.
Marad azok számára, akik NEM FÉLNEK az ÁLLAMPOLGÁRSÁGI ENGEDETLENSÉG!
.
Mi a sikertelen SZTRÁJKNAK a k9vetkezménye: SIC, SIC,!
.
De azt az ÖREG KÓDIS nem tudja "még" felfogni, hogy a FIFTI, FIFTI kormányrud forgatása, és a kormányon lévők munkájának AKADÁLYOZÁSA .. m e k k o r a .. felelősség SZAMARA, amit már az Antal kormány fúrójával is elkezdett! .
.
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=356s
.
Kísérteties, hogy AKÁR MA IS ELMONDHATTA volna, mert .. M E G C S I N Á L T A/ ya!
.
Jöttek, mentek, és LEGYŐZTÉK AZ ORSZÁGOT!
namihami
Kinél?
A berbereknél, a nyasszáknál és hasonló feltörekvő gazdaságoknál?
Az EU tagországok százalékai talán csak azért alacsonyabbak, mert a mienket a KSH tette közzé--a Fidesz szája íze szerint. A KSH... ennyi.
És a kiindulás bázisa, mint kezdőadat se elhanyagolható.
CsipkeRózsa
@silber13: Szereztél nekem egy jó délutáni zenedélutánt, Karádi Katalint hallgattam.
papa.49
Magyarországon csak TE TELJESÍTESZ EGYRE JOBBAN A HAZUDOZÁSBÓL, DE ENNEK VÉGE LESZ VELED EGYÜTT CSUTIPATKÁNY !!!
ToniSzalai
**_Itt találsz meztelen lányok a városodban: My.Su/Meztelen
Borsodi
Magyarország jobban teljesít egyre többen vándorolnak egy élhető országba.Egyre többen veszítik el a házukat,menekülnek,halnak fagynak meg.A közbiztonság meg röhejes.

www.youtube.com/watch?v=uIe1O4SApvM Ez van ma Magyarországon.
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
Desischado
Igaza van a csuti O1G-nek. A hazudozásban, a lopásban korrupcióban hasítunk, szárnyalunk! Hogy rohadna beléd a gundel kaja te parazita!
szaboria1
Mit össze kotorászott a papírok között még azokat sem tudta kezelni. Kovács is csak azért volt ott, hogy súgjon neki.
nezelodo
@szaboria1: Na ugye, nem találta azt a papírt, amire meg az volt írva nagy nyomtatott betűkkel, hogy aszongya, "MAGYARORSZÁG MEG ÉN VAGYOK!". Majd szorul a kopaszkovács, hogy így elbaltázta a mondatot.
bence
"Magyarország jobban teljesít" Mondja orbán ! Hát ha te vagy Magyarország , akkor biztosan !
Mert ennyit lopni mint ti ! még a világ összes tolvaja sem lopott ! Hogy rohadnátok meg mind !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.