Öt-hat szarvas jár be Sirokra, hogy az óvoda udvarában álló tujákat legelje. Eddig riasztólövéssel és mással próbálták őket elzavarni, most viszont a rendőrség kiadta  a vadkárelhárító vadászati engedélyt.

Hiába a településtől nem messze lévő vadetető, több szarvas is bejár a siroki óvoda udvarába, hogy lelegelje az ott álló tujákat. 

A siroki polgármester, Tuza Gábor a kekesonline.hu-nak elmondta, eddig 350 ezer forintos kárt okoztak az óvodában a szarvasok. 

Sirokon öt-hat szarvas "garázdálkodik", kiadták rájuk a kilövési engedélyt

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A helyiek eddig próbálkoztak ultrahangos vadriasztással, körbekerítették a tujákat is, valamint az óvoda kerítését is megmagasították három méteresre, ám a szarvasok az óvodával szomszédos telekről még így is bejutnak legelni. 

A szarvasok a község fáit is legelték, azoknak a törzsét mésszel kenték le, hátha ez elriasztja a vadakat. De az sem volt hatásos eddig, hogy a helyi vadásztrásaság a település határánál riasztólövéseket adott le. 

Az illetékes vadásztársaság most engedélyt kapott a rendőrségtől, hogy január 10. és március 31. között vadkárelhárító vadászatot tartson.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Azt a vadásztársaságot, amelyiknek normális etetés helyett csak a kilövés jut eszébe azonnal bezáratnám, engedélyét, területét bevonnám.
A fővadász Tömjént pedig lője ki Harrach.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
Sámannus
Nyilván ez a módi illibáéknál. Az meg sem fordul a fejükben, hogy egy öl szénával eltereljék onnan, mert éhesek az isten barmai. Szép dolog amikor az óvoda mellett vérengzést rendeznek.
Borsodi
Semjén Zsolt kilövi,csak kérdés,hogy mit.
nezelodo
@Borsodi: Óvatosságból evakuálni kell a falut, nehogy a szent fővadász az óvodásokat, a dadusokat meg a polgit lője ki helikopterről. Visszaköltözni meg akkor lehet, ha Kovacs 12 tizedes a helikoptert szedi le egy vállról indítható csúzlival.
justhpeter
Azt a vadásztársaságot, amelyiknek normális etetés helyett csak a kilövés jut eszébe azonnal bezáratnám, engedélyét, területét bevonnám.
A fővadász Tömjént pedig lője ki Harrach.
Lepényleső
Gondolom a legnagyobb kereszténynek,s talán majd le is fogják szegénynek,lövése
legyen-találó,hogy milyen amikor nem téved el a golyó?
Evhiraenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
justhpeter
@durbincs: Nálunk sajnos nincs patkány, ezért ha patkányt szeretnék látni beülök a fideSS-kdnp frakcióba. Ott van bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.