Komjáthi Imre december 17-én zárta le többedmagával a rbszolgatörvény elleni tiltakozul a bánrévei határátkelőhelyhez vezető út egy részét.

A Mérce cikke szerint az edelnyi rendőrkapitányság szerdán beidézte Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét, miután több társával tavaly december 17-én a rabszolgatörvény elfogadása elleni tiltakozásul lezárták a bánrévei haátrátkelőhelyhez vezető út egy részét.

Beidézte a rendőrség az MSZP alelnökét

Fotó: Facebook/Komjáthi Imre

Komjáthit a rendőrség a gyülekezési jog megsértése kapcsán idézte be. Komjáthi a Facebook-bejegyzésében leírta, szerinte az akciója belefért a polgári engedetlenség tárgykörébe, azt előre, mint ilyen akció hirdette meg eleve.

Még annyit írt a bejegyzéshez, hogy vállalja tettei következményét. Komjáthit a rendőrség csütörtök reggel 9-től gyanúsítottként hallgatta meg a gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

Komjáthi Imre volt az, aki december 8-án a szakszervezeti tüntetés után többedmagával benyomult a lezárt Kossuth térre, a rendőrökkel való dulakodás közben a lába is kificamodott.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Csodálatosan demokratikus, ha húsz(?) embernek joga van lezárni egy utat, ahol több ezren akarnak közlekedni.
nezelodo
@Pegero: 56-ban is lett egy kis kalamajka, amikor aztán kijöttek a Rákosi pajtás kedvencei a sittről! Jó párat felakasztatott aztán a Papp János belügyér a marhára ismerős nevű szárnysegédjével megtámogatva 1957-ben. Remélem nem folytatódik a családi hagyomány, bár nem vennék rá mérget.
Gauntlet
Az egész országnak kéne ilyeneket tenni, hogy visszakozzon a kabinet. Sajnos már a rendbontás se érdekli őket! Még az országot se érdekli a 400 óra túlóra - pedig mind szívni fognak. Igaza volt Antall Józsefnek:
Tetszettek volna forradalmat csinálni!
papa.49
Mert ott akkora határforgalom van óránként 5 személykocsi, meg kb. 30 kamion !!!
anima
Én még gondolkodom, hogy lezárok egy egész kereszteződést egyedül.
Valószínűleg börtönbe kerülök, de leszarom!
Az igazságért szenvedőkre hősként emlékezik az utókor.
nezelodo
@Pegero: Jól raereztel az ő nevében, meg a Viktor orosz baratai nevében akasztattak az ismert nagy emberünk felmenői. El is halmozták a felmenői familiajat szochazas plecsnivel. Nehogy azt hidd, hogy irigy vagyok, égő lett volna így felvételt nyerni egy felsőoktatási intézménybe. Pláne kommunistázni szar lehet, utána meg leülni a családi asztalhoz. Persze ezeknek minden a pofajahoz fer.
Nessy
@Shikari: Ne viccelj! Három ürge, meg két munkagép, egy jó nagy tábla: "útfelújítás miatt lezárva"! Ennél csak az a hatásosabb, amikor pl. az M0-s felújítása közben a kijelölt kerülő utat is lezárták.
A fővárosban a nyáron ezt magas szinten abszolválták!
nezelodo
@Pegero: Vagy ötször elküldted már, O is az említett példaképed harcostársa volt, azokban a vérzivataros idokben, ahogy ők beszéltek azokról az időkről, és komcsi barataikrol.
nezelodo
@Pegero: Elég lapos a fantáziad, mint a tehenlpeny. Vagy tízszer elküldted már. Kerj tanecsot a fiúktol, vagy olvass Gobbelst, hogy naprakész legyél, az legalább tanult ember volt, más kérdés, hogy mire használta.
nezelodo
@Pegero: Ez a másolás semmi! A 4-es körzet fideszes jelöltje tavaly 28 mp-enkent produkált egy aláírást. Alighanem az egész gimije parancsra hamisította az aláíró íveket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.