Még mindig nem sikerült megállapodni a kutatóhálózat finanszírozásáról, de az ezzel járó károk már most érzékelhetők. A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöksége levélben kérte Palkovics László minisztert és az Innovációs és Technológiai Minisztériumot (ITM), hogy sürgősen intézkedjen a jogszabályoknak megfelelő kutatóhálózati finanszírozás helyreállítása, valamint a kutatások zavartalanságának biztosítása érdekében.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hatékonyság és eredményesség

ez a szlogenje az MTA ledózerolásának

A mókás nevű Innovációs és Technológiai Minisztériumot (ITM) vezetése élen az egyre ócskább pártkatonaként tobzódó Palkó(sajnos nem)vicc az új évben újabb lendülettel folytatta az MTA megrendszabályozását. Mint tudjuk az akciók fedő szlogenje: a hatékonyság és az eredményesség. Ami vonatkozásában jelenetős az eltérés a miniszter és az akadémia értékelésben.
A témát jól árnyalja tény, hogy ártunk és qurmányunk éppen most talált elegendő pénzt, amiből Magyarság-kutató Intézetet rittyentettek! =))
justhpeter
Palkovics csak egy ostoba csicska. Őt a gazdaállata mozgatja. Az egyetlen akadémikus, akinek semmi helye nem lenne az Akadémián.
RonaGyuri
@justhpeter: ne ess túlzásokba, vannak ott még többen is (alkalmatlanságban és csicskaságban egyaránt)! =))
csipetke
Ez a genyó banda mindent tönkretesz maga körül.Valaki valahol azt írta,hogy orbán amihez hozzányúl,az sz@rrá változik.Palkovics csak egy olyan izééé,aki a gazdája parancsait teljesíti.
Még az is lehet,hogy orbán azért lehetetleníti el az MTA-t,mert ott található az ország értelmiségének színe-java,akik okosak,lehet,hogy még elegánsan,és jól is öltöznek,a puhos vidéki,szotyiköpködö suttyóval ellentétben.Lássuk be,ezzel az MTA-sok hátrányos helyzetűek lettek. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.