Nagy úr a szükség, biztos nem volt kéznél egy minimálbéren foglalkoztatott fideszes sem, mert épp dolgozott, vagy túlórázott.

Az ugytudjuk.hu cikke szerint a kormány a napokban elkezdte megint a "Magyarország jobban teljesít" kezdetű kormánypropaganda reklámozását, és ebben tűnt fel Ajtai Péter Békés megyei milliomos vállalkozó is, aki nagyon örül annak, hogy idén a minimálbér (bruttója) már "több mint kétszer annyi, mint 2010-ben" volt. 

Minimálbéresként dicsérte a kormányt a reklámban a milliomos fideszes vállalkozó

Ajtai Péter a kormányreklámban

Fotó: ugytudjuk.hu

A lap szerint Ajtai 2014-ben a Békés megyei Bélmegyer polgármesteri székéért indult el fideszes színekben, ám nem nyert a választáson. 

"Ajtai szereplése azért is külön érdekes, mert úgy dicséri a minimálbér emelését a hétköznapi munkavállaló szerepében, hogy egyébként jól menő milliomos vállalkozóként ismert a megyében, többek között sütödében van érdekeltsége. Abban a Békés megyében, ahol a legtöbb ember él egyébként minimálbérből, a munkavállalók 60 százaléka" – hívja fel a figyelmet a lap.

(Romániában egyébként vásárlóerő-paritáson mérve többet ér a megemelt minimálbér, mint Magyarországon.)

Ajtainak nem ez az első kormányreklámbeli szereplése: tavaly "jómunkásemberként" dicsérte a Fideszt egy "Magyarország erősödik" kiadványban, ezt még anno az Alfahír vette észre.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
félre lett értve: minimál béren adózik!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
félre lett értve: minimál béren adózik!!! =))
papa.49
Fütyisz seggnyaló ,,szopok, nyalok, gombot varrok,, mást miért várnánk !!!
kereső
@Shikari: agyhalottka! Nem az a probléma, hogy örül a minimálbér emelkedésnek- hanem az, hogy ezt "más bőrébe" bújva teszi, megtévesztve mindenkit aki olvassa a propagandát! Hazudik na! Persze abban igaza van, hogy ha a kormány-és a fidesz hazudhat lépten-nyomon, akkor ő miért ne tehetné?Kiváncsi lennék, hogy a dolgozóit hogyan fizeti? Csökkentette-e a "hivatalos" munkaidejüket a minimálbér emelés miatt? Na majd kikeresem.
Nessy
Már a régebbi hasonló plakát kampányban is olyanok zengték a dicshimnuszokat, akiknek közük nem volt az adott témához, sőt!
Azért van egy olyan érzésem, hogy a képen szerepló milliomos jobban örül a túlóra törvénynek, mint a minimálbér emelésnek. Igaz, így az aszály és a bérnövekedés "alapos indok" lesz a sütödei termékek árának az emeléséhez.
nevemnick
Gyurcsányék bevallották, hogy hazudnak.
Getcziék nem vallják be, ráadásul mellette még félrevezetik a nyájat, mert ,,A kormány jól teljesít!"
Ez a vállalkozó legalább abban különb, hogy ő milliomos, és nem szorul rá a vállalkozás mellett a mindennapos trollkodásra, mint egyeskék és ketteskék. :D
Sámannus
Addig pofátlankodnak, amíg elő nem kerül egy jégcsákány.
colibri
Szaros nyelvű, hazug hájfejű dagadék. Száradjon el ott Bélmegyeren!
kereső
@Shikari: nem mondtam,hogy csal!!!,mert ez nem csalás- ezt simán hazugságnak!hijják jobb helyeken.
Hellcat
Hááháháh pont ezen röhögtem mikor először megláttam ezt a fost a TV ben...örvendezik az idősödő kövér segg egy építkezés mellett az emelkedő minimálbérnek. Mondtam is egyből, ez tuti nem minimálbérért dolgozik mert ha igena kkor kurva nagy baj van :D Erre nesze hát csak nem egy fideszes milliomos vállalkozó :D
Eriksson
Teljesen mindegy, hogy kicsoda, micsoda. Minimálbéres-e, vagy milliomos. Amit mond, az igaz:
" Ajtai a hirdetésben éppen arról beszél, hogy a minimálbér idén már több mint kétszer annyi, mint 2010-ben."
Ez pedig cáfolhatatlan.
Nessy
@Eriksson: Továbbá, addig adó mentes volt, most adózik.
Eriksson
@Nessy: A lényeg a lényeg. Még így is több marad.
cikicakk55
Na most cseszte el az életét ez az idióta. Mivel nyilvánosságra került,hogy ki is Ő, foshat,hogy mikor repül a levegőbe valamelyik üzemegysége,esetleg mikor tesznek kárt az autójában,lehetőleg úgy,hogy ne tudjon megállni mikor fékeznie kéne. Békés megyében elég morcos emberek is élnek. Szerencsére nem ott lakom,hanem Csongrád megyében,de anyósom ott élt,így elég gyakran jártunk Békéscsabára. (Nem szívből,de mennem kellett.) Szóval ott is van az a határ,amit nem kéne túl lépni.Ez a hájfej túllépte úgy érzem. Ezentúl nézzél hátra öregem sötétedés után.
kereső
@Nessy: 12:22

Bttó Nettó
2008 69.000 56.190
2009 71.500 57.816
2010 73.500 60.237
2011 78.000 60.600
2012 93.000 60.915
2013 98.000 64.190
2014 101.500 66.483
2015 105.000 68.775
2016 111.000 73.815
2017 127.500 84.788
2018 138.000 91.770
2019 149.000 99.085
Nessy
@kereső: Nem baj ha nem igaz, de jól hangzik!
justhpeter
@staro2: Ezen a betokosodott férgen már a féreghajtó sem segít. Örökálomba lőni, oszt' Jónapot !
balos
@justhpeter: Annyit kapsz érte,mint egy Emberért!
Lepényleső
Lelke rajta,ha van hozzá orca,-aminek hiányától ezek nem szenvedtek soha?
Borsodi
Nem véletlenül milliárdos.Jó színész ez is !,Orbán rendezte?
Evhiraenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
Desischado
Mit vár bárki is egy gerinctelen fidesznyik csókostól?
szép új világ
@Shikari: Azt hiszem most a lényegre tapintottál - ha nem is akartál! A korpás hasonlatod nagyon jó! És ennél maradva kérdezem, láttál már olyan sampon reklámot ahol tényleg korpás hajú volt a reklám alanya? Vagy olyan bőr regeneráló csodakrém reklámot, ahol a terméket nem 20-30 éves - egyébként tam-tam dob feszes bőrrel rendelkező személy reklámozta? Nem! Miért nem? Mert akkor kiderülne, hogy szart sem ér a sampon és a csodakrém, az egész csak parasztvakítás. Na erről van szó itt is!
Eladott Ország
Ha viszont a trendeket nézzük, a legdinamikusabb emelkedést a kelet-európaiak produkálták. 2008-hoz képest Bulgáriában és Romániában megduplázódott a minimálbér, és jelentős emelkedés volt Szlovákiában (80%) és a Balti államokban (60% felett). Magyarországon ez a szám 51%. Következésképpen nem kell sokáig örülni, mert lassan Bulgáriában is több lesz és utolsók leszünk.
Eriksson
@Eladott Ország: Nem értem, hogy Bulgária miért olyan szegény, hiszen az Európa Unió tagja immár 12 éve, 2007. január 1-je óta.
division
@Shikari: @Eriksson: Újabban kritizálom elég sokat a Fideszt, csak amikor látom ezeket az aljaskodó hozzászólásokat olyan emberektől akik nem is ismerik ezt az embert (én ismerem, elvégre Békés megyei üzletember), elgondolkozom azon vajon van e értelme.
Eriksson
@division: Ajtai nem most kezdte a szakmát, nem lehet semmiképp ráfogni, hogy a Fidesz adta neki a teret. Úgy tudom, hogy sok embert foglalkoztat a boltjaiban.
vacsi
Most mit vagytok úgy oda? Ez a mellékese!
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:51; Bulgária az EU legszegényebb állama volt és jelenleg is az. A lényegi kérdés az, hogy a többi régiós versenytársak , beleértve a Baltikumot is elhagytak bennünket, holott a csatlakozáskor Csehország mögött álltunk. Mi nem hogy felzárkóznánk, hanem Bulgáriához konvergálunk. De ha így haladunk, hamarosan Magyarország lesz az EU legszegényebb állama. Csak emlékezz vissza a csatlakozáskor Szlovákia általunk a lesajnált országok, Baltikum kategóriájába tartozott és jelenleg jóval előttünk vannak minden szinten.
Kutyaur30
Hú..., de undorító ez a hízott fideszes disznó!
division
@Eriksson: Nem keveset, ráadásul tisztességes bérért. A többit meg hagyjuk meg a látatlanban gyűlölködőknek, meg azoknak akiknek nem jött be az élet (természetesen a szomszéd hibájából).
SystemError
A pofájára van írvi a helikopteres vadászat és az urozálás. Tényleg találhattak volna egy kicsit hihetőbb pofájú tetűt. :)
Eriksson
@Eladott Ország: Éppen ez az. Jó volt a rajtvétel, aztán valami történt. 2010-re szinte csődbe ment az ország.
Eriksson
@division: Ismeretlenül zúdítani valakire vagy valakikre a gyűlölet igen egyszerű dolog, de nem tisztességes. Mindenki a maga hozzáállásából és ítéleteiből, a maga jelleméről ad bizonyítványt.
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 20:22; Annyira jó volt a rajtvétel, 2010-től ,hogy azóta még jobban leszakadtunk és már Románia is megelőzött bennünket. Nem azért szégyen, hogy Románia befog és Szlovákia leköröz, mert nem vagyunk erős és büszke ország a mindennapokban, hanem azért, mert egy tisztességesen melózó ember nem tud elmenni nyáron a gyerekeivel nyaralni, ha ki akarja fizetni a beiskolázást. Ez pedig nem erős és büszke országok védjegye, hanem a legszerencsétlenebbeké. Ne kelljen addig várni, ameddig a rangsorban Bulgária is elhagy minket, és utolsók leszünk a régióban. kettosmerce.blog.hu/2017/06/22/eros_es_buszke_tavaly_a_szlovak_berek_eloztek_meg_most_a_roman_eletszinvonal_fogta_be_a_magyart
Eriksson
@Eladott Ország: Szigorúan nézve Mo. sosem volt gazdag ország. Mindig csak annyi volt, amennyi az éhenhaláshoz sok, a gazdagsághoz kevés. Annyi van most is, amennyit a "nagyok" meghagynak nekünk.
De van egy jó hírem: A megelégedettség nem pénz kérdése, az fejben dől el.
Eladott Ország
@Eriksson: "A megelégedettség nem pénz kérdése, az fejben dől el." A tiéd már eldőlt.
kokopelli
@Eladott Ország: A pénz nem boldogít,de ha van az nagyon megnyugtat! Ezeket már
gyerekként halottam a Kádár-szócsövekből!!...nem a fejben dől el,de a gyomor jelentke-
zik sokaknál! Az ország jobban teljesít! Miben is???
Eriksson
@Eladott Ország: Bizony el. Hallasz egyszer is panaszkodni, hogy ez a rossz meg az a rossz? '90-ig egy, azóta több kormányt túléltem. Hidd el, jobb, ha az ember csak saját magában bízik és nem az államtól várja az üdvösséget.
Eladott Ország
@Eriksson: Nem is várok semmit sem ettől a bűnöző, politikai prostituált fideszes szarházi bandától csak azt, hogy minél hamarabb a börtönben rohadjanak meg.
illuzio.blogcdn.p3k.hu/files/2017/04/hofi-3.jpg
Eriksson
@Eladott Ország: Sem ettől, sem mástól.
Emlékszem, a Kádár-időkben rengeteg kedvezmény a dolgozó elé volt tolva, adómentesen. A szakszervezetek a topon voltak, a dolgozónak csak dolgoznia kellett, más gondja nem volt. Mégsem volt jó. Piacgazdaság kellett.
'90 óta piacgazdaság van és öngondoskodás, de ez sem jó. Kellene hozzá a kádári rendszer szociális hálója is, melyet a Boros csomag végérvényesen lebontott.
A kettő nem megy együtt. Ha megfeszül a kormány, akkor sem tud eleget tenni mindenkinek. Sem ez, sem a következő. Sőt! Minél előbbre megyünk az időben, egyre rosszabb lesz. Ez a tendencia az egész világon.
Eladott Ország
@Eriksson: Ez nem kormány, hanem maffiaállam!
Eriksson
@Eladott Ország: Mert ezt mondták neked. Az előző kormányra is azt mondták, és az azt megelőzőre is. Ha az ember minden lóra felül amit alá adnak, az csak jól feltöri a bársonyos seggét.
simmering73
Ezek szerint nem találtak egy minimálbéres fideszrajongót sem? Mondjuk nem csodálkozom.
anima
Alsó harapású baromarc. Busójárásban ne vegyél fel maszkot. Neked nem kell.
kokopelli
@anima: ...nekem az előember képe ugrott be még a suliból,az állkapcsa miatt!!
A fotós még mindig röhöghet rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.