A jelenleginél szigorúbb szmogrendeletet szeretne megválasztása esetén a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje. Karácsony Gergely pénteken a zuglói Bosnyák téren tartott sajtótájékoztatóján elmondta: Budapest az egyik legrosszabb levegőjű nagyváros egész Európában, egyes légszennyezettségi mutatók rendszeresen az egészségügyi határérték felett vannak.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
A megoldas egyszeru: le kel durvan csokkenteni az autok szamat, pl. ugy, hogy a varosnak csak egy meghatarozott reszere engedelyezni az szemelyauto forgalmat.
gulyasgyula
. NA Bpestiek vége az autózásnak ha Karácsony nyeri a választást ...Lehet menni busszal , villamossal , metróval és TAXIVAL ...STB Nem mászkálunk autóval mindenhová , a gyereket se kell oviba kocsival vinni stb .. Ne hogy már vasárnap csak úgy beülünk a kocsiba és megyünk aki a Normafához egy kicsit kikapcsolódni ...Még mit nem ..Ott a tömegközlekedés vagy a TAXI :...
gulyasgyula
@wpym: A szomszédod is a családod is így gondolja ...
wpym
@gulyasgyula: Meg vagyok nyugodva. xd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.