Rátámadt élettársára és családjára egy osztrák férfi Káptalanfán. A lövésekben a nő édesapja a helyszínen életét vesztette, édesanyja súlyos, míg a nő és 3 éves kishúga életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az osztrák férfi tettét követően saját magával is végzett.

Továbbra is életveszélyes állapotban van a káptalanfai lövöldözésben megsérült nő és gyermekkorú testvére.

Családi mészárlás Káptalanfán – továbbra is életveszélyben van két sérült, köztük egy 3 éves kislány

Rendőrségi útzár 2019. január 11-én a Veszprém megyei Káptalanfán, a Petőfi utcában, ahol egy embert megölt, három másikat megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi. Az 57 éves férfi január 10-én este jelent meg hazaköltözött élettársa szüleinek otthonánál, ahol szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra. A nő édesapja a helyszínen életét vesztette, az élettárs és egy húga életveszélyesen megsérült, édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik lánytestvér a tűzben sérült meg. MTI/Varga György

A Veszprém megyei településen élő családra csütörtök éjjel támadt rá a nő osztrák élettársa, aki a lelőtte a családfőt, majd önmagával is végzett.

A támadásban a 22 éves nő anyja és másik húga is megsebesült.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének pénteki tájékoztatása szerint az 57 éves bécsi férfi csütörtök este jelent meg tőle hazaköltözött élettársa szüleinek káptalanfai otthonánál, ahol előbb szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra.

Aradi Virág elmondta:

a támadásban a nő 52 éves édesapja a helyszínen meghalt, az osztrák férfi 22 éves élettársa és 3 éves húga életveszélyesen megsérült, 40 éves édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik, 6 éves lánytestvérük a tűzben sérült meg, őt a mentők a helyszínen ellátták.

Tamás László János, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója az MTI kérdésére közölte:

a 3 éves kislányt életveszélyes koponyasérüléssel szállították intézményükbe, ahol koponyacsonttörés, agyzúzódás és koponyaűri vérzés miatt operálták. Jelenleg a gyermekintenzív osztályon gépi lélegeztetés mellett kezelik, állapota továbbra is életveszélyes.

A 22 éves élettársat a mentők a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték. Káldy Zoltán orvosigazgató péntek délelőtti tájékoztatása szerint

a nő állapota súlyos, életveszélyes, de jelenleg stabil, az intenzív osztályon ápolják.

Dávid Gyula, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója péntek délelőtt azt mondta:

a Veszprémbe szállított 40 éves nőt az éjszaka folyamán megműtötték, jelenleg stabil állapotban, az intenzív osztályon kezelik, de lőtt sérülései miatt további műtétekre lesz még szükség.

Az ügyben a rendőrség emberölés bűntett miatt indított eljárást.

Csordás Gáspár, Káptalanfa független polgármestere arról tájékoztatta az MTI-t, hogy

a tizenegy gyermekes család Káptalanfán élt.

Forrás: MTI, veol.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
"Az ügyben a rendőrség emberölés bűntett miatt indított eljárást"
És ki ellen mikor ez a nyomorék is megölte magát!? Bár jobban járt mindenki !
Evhiraenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
gazdag dezső
@rokker33: Nem is volt ám ez az ember nyomorék ,hanem feldühödött a minden jogalap nélküli lakás elfoglalókra !Más országokban a jog sokkal jobban védi a magántulajdont .Nálunk megtehetnek emberek sok olyat mint azok akikről szó van .Más tulajdonát nem tartják tiszteletben !Kívácsi lennék ,ha az Őn lakását foglalnák el mig távol van .mit tenne elkeseredésében .,és hirtelen dühében !
F_Viktor
@gazdag dezső: Hogyan is van dezső?
Az osztrák férfi élettársának családja, anyós, após, sógornők elfoglalták önkényesen a lakását?
A falú egyik végéből a másikba költöztek önkényesen?
rokker33
@gazdag dezső: hát egy ingatlanért biztosan nem lövöldöznék emberekre és magamat sem ölném meg még hirtelen felindulásból sem! Van rendőrség ha tudta volna bizonyítani hogy övé a lakás a családot kilakoltatták volna ez 100% ! Olyan nincs még Magyarországon sem hogy önkényesen valaki egy házat elfoglal és nem teszik ki onnan! 2 ártatlan KISGYEREK sérült meg életveszélyesen az őrjöngése miatt plusz 1 ember meghalt 2 ember súlyosan megsebesült erre nincs mentség!! Gondolom a fegyverre se volt engedélye szóval ha nem öli meg magát akkor súlyos büntetés elé nézett volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.