Nem csak keleti, nyugati régióink, sőt a központi is a legrosszabb tízben szerepel a mintegy 300 európai régió közül az Eurostat 2015-re vonatkozó adatsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Emlékszünk még Kövér László 2 évvel ezelőtti kijelentésére a magyar egészségüggyel kapcsolatban? Aki esetleg elfeledkezett volna róla, annak álljon itt az idézet:
"A magyar egészségügy képes világszínvonalú teljesítményre."
kolozsvaros.com/rovidek/a-magyar-egeszsegugy-tovabbra-is-a-csucson/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@Nessy: egy baráti jótanács én a mutató ujjammal jártam hasonlóképpen, bal kezemen ez viszont nem fontos félig ugy forrt össze hogy mint aki lazán ökölbe van hajlitva
Mindenben zavart mert 77 + 1 x bevertem ráadás bal kezes vagyok. kádban 10-15 percet ki kell birni addig viz alatt tartva majd a végefelé hajlitgatni kicsit fájjon addig és körömkefével surolni pár percig viz alatt és fölött egyaránt.Majd kezdeni és egyre tőbbször az egyanasedésre hajtogatni napjában szárazon is meg megkinozni és majd visszajelez ha kiegyenesedett mert ki fog 3-4 hét alatt szép estét / és megtérül mert olyan lesz mint aminek lennie kell orvost el lehet felejteni derékfájdalommal orditani tudtam volna de minek , 8,5 hónapig jártam KANOSSZÁT ezalatt egy nő lebabázik de itt ez nem érdekel senkit fő hogy családbarát a kor ... morán is vége vállránditás nem tudják.. akkor én?
Lepényleső
Na ugye,jobban teljesítünk! Példát erre a rezsim adhatna nekünk?
anima
@kissé felnőttem: reiki
Kicsit sátánista a cucc, de működik. Még rákos megbetegedést is lehet gyógyítani vele, sőt, kopogó szellemet is ki lehet űzni vele - meg ilyesmik.
Néha Sátán is elbassza, és akkor ki lehet használni a "jóságát", amivel elfedi a gonoszságát.
tulipan
A "jól" működő 10 Parancsolat-kezelés eredménye!!!
Eladott Ország
@tulipan: Az előző miniszter Balog Zoltán irgalommal gyógyított/sterilizált, Kásler Miklós tízparancsolat gyógyító erejében hisz. Ehhez képest ott tartunk a 21. század Magyarországán, hogy a sok embernél az egészségügy még betegebb.Korszerű betegellátás nem csak a tizenkét milliós karórában feszítő, luxus kastélyokban élvezkedő, magángéppel röpködő, közpénzt betakarító burzsujoknak jár.Tiszteletben tartva a miniszter és mások hitét, azt gondolom, Isten nem gyógyít egyetlen kórházban sem, Isten nem viszi a beteg alá az ágytálat és nem is panaszkodik a kőkorszaki betegellátás körülményeire. Földi szakértelemmel nem megy? A kínokkal görcsbe rándult beteget például nem érdekli Kásler professzor őstörténeti kutatása sem. Hanem egy szem fájdalomcsillapítót szeretne. Az nincs, csak ha vitt magával.
tulipan
@Eladott Ország: Elfelejted, hogy Isten, a karesztény tanítás szerint valóban SOHASEM gyógyított, hanem elhatározta, hogy jó, vagy rossz legyen a sorod, azaz beteg legyél, vagy sem!! A gyógyítás, mint olyan, már az ettől eltávolodó, felvilágosodott ember teremtménye!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.