A DK szóvivője, Rónai Sándor személyesen szeretett volna tájékoztatást kapni róla: miért késnek a nyugdíjak, azonban a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságon pénteken 13:00 órakor befejezték a munkát. Ők nem túlóráznak! A nyugdíjasoknak ma reggel kellett volna megkapniuk a járandóságukat, azonban sokaknak még kora délután sem érkezett meg a számlájára a pénz. Rónai...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A DK szóvivője, Rónai Sándor személyesen inkább nézett volna utána, hogyan működnek a dolgok: a NYUFI-nak semmi köze a dolgokhoz! =))
Cicamama55
Magyarország jobban teljesít! Itt a bizonyíték! :((((
Nessy
A Nyugdíjintézetnek ehhez a katyvaszhoz semmi köze! Ők elkészítették a listákat, átadták a MÁK -nak, ott meg elszabták az utalást, most már szabhatjuk!
lusta
Ha eddig jól értettem, utoljára Bencus gyerek regölt róla, itt föld-trafik ártunknak és qurmányunknak és különösen személyesen O1G-nek köszönhetően kegyetlenül jól élnek a nyugdíjasok.
Akkor haogy a fenébe lehet, hogy egy fél-1 napos késés egyszerűen földbe döngöl egy rahedli nyugdíjast?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.