Kérni kellett volna, így szól a jogszabály. A kampánytörvény előírásai szerint az Állami Számvevőszék az április 8-i országgyűlési választást követő egy éven belül ellenőrzi a jelöltek és jelölőszervezetek választásra fordított pénzeszközeinek felhasználását, más jelölt vagy jelölő szervezet kérelmére.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez is olyan, mint a nyuszi listája

Hogy ki számít valakinek, akinek kérni lehet nem szól a fáma

A derék ÁSZ újabb nagyot húzott. Tudta közölni, hogy azért nem szankcionálják az un. kamu-pártok jelölőszervezetként választásra fordított pénzeszközeinek felhasználását, mert ezt nem kérte tőlük senki. A visszafizetési kötelezettség meg nem az ő asztaluk.
Lehet rosszul emlékszem, de mintha az egyik ellenzéki pártoz majdnem kicsinálták a közelmúltban. Persze lehet azt kérte valaki! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak a rend kedvéért; persze tudom, hogy a viccben maci-listája, de mint tudjuk az is egy nyúl! =))
szaboria1
Kedves Ász akkor kikérte az ellenzéki pártok elszámolását? A kamu pártokat jobban kellene vizsgálni mert csak olyan szavazatokat vesznek el ami épp a fidesznek kedvezett.
Desischado
Bezzeg a többi párttal nem bánt ilyen kesztyűs kézzel az ász! Rohadt fidesz csicskák ők is!
RonaGyuri
Nem közvetlenül tartozik a témához, de megosztanám némely gondolatomat veletek:

Ba-ga-tel-li-záció

az igazi matyaros ellenzékietlenkedésről

Az elmúlt napok legnagyobb tanulsága a megmondó és megmondogató emberek aljassága. Túl azon, hogy folyamatosan ekézik az ellenzék kényszer-együttműködését, hol ezért, hol azért. Azonban az utóbbi pár napban igazán demonstrálták …. Nos azon gondolkodom, hogy minek is nevezzem, hisz még az indokát/mozgató rugóját sem tudom, butaság, önzés, vagy aljas benyalás Orbánéknak.
Nevezzük egyszerűen bagatellizációnak.
A két legfrissebb:
Gundel-botrány amortizálása, egyesek odáig mentek, hogy „a Gundel-botrány nagyon félrement, mind a politikai elit, mind a felháborodók szempontjából. ”. Sőt pitiáner dolognak nevezték „a fordított késes” képen való poénkodást. Pedig a kép egy nagyon fontos dolgot rögzít. Túl azon, hogy Őfenesége egy műveletlen paraszt-suttyó, akit sem az MSZMP-KB, sem a Soros alapítványok nem tudtak megtanítani késsel-villával enni, az embereiről is árulkodik. Nem vették észre, pedig azért vannak ott, hogy észrevegyék!
Na és eljövel a tegnapi nap, a nyugdíjas gigszerrel (szerintük, ja és túl is van lihegve). Hic & nunc nem mélyedek bele, tegnap megtettem. Szinte mindenki megírta – sajnos idéző-jel és/vagy röhej jelek nélkül -, hogy „apró banális technikai hiba” történt!
„a MÁK véletlenül rossz értéknappal küldte be a tranzakciókat a GIRO éjszakai rendszerébe”!
Azt most ne fírtassuk, hogy ez mennyire igaz (nem ez a témám), vannak fenntartásaim, ahogy azt sem, hogy miképp lehet egy ilyen dolgot elnézni (erről is lenne mit pampogni). Azonban az igazi gond, hogy vannak ott szép számmal olyanok, akiknek az lenne a dolga, hogy ilyen ne lehessen, de nem vették észre!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: és még egy kapcsolódó gondolat menetem:
A Titanicon nem a kapitány bazsevált

Tegnap délelőtt a sajnálatos módón azóta sem lemondott Varga Mityuka sikerekről számolt be

Péntek délelőtt – egyébként délután is jó híreket mondott a hvg.hu-nak– az államháztartás ügyeivel büszkélkedett. Miközben ugye folyt a nyugdíjas nichil.
Igaz egy történet szerint a Titanicon a magyar cigánybanda az utolsó percekig muzsikált. De nem a kapitány volt a prímás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.