Rájöttem, mi a baj. Alapvető félreértés van köztünk és az állam között. Mi úgy tudjuk, az állam arra való, hogy az adónkból pl. rendszeresen elvigyék a szemetet, időben kifizessék a nyugdíjat, a kórházakban gyógyítsanak, az iskolákban tanítsanak, ne mászkáljanak patkányok a városokban, viszont működjenek a nyilvános WC-k.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Csizmás Kond: Értelmi kérdés: hol írtam azt, hogy az esély az segélyt jelent? Pontosan tisztában vagyok a magyar szavak jelentésével. Te viszont azt látsz bele az írásomba, amit akarsz, mivel úgy tűnik, nem érted.
0rbán és csapata elveszi az esélyt emberek számos csoportjától, százezrektől, sőt millióktól, hogy azok ne tudjanak segíteni magukon. Ő meg úgy gondolja valószínűleg, ahogy te, hogy neki nem kötelessége segíteni azokon, akik önhibájukon kívül, netán az ő segítségével belerugdosódtak az árokba. Egy igazi államférfi nem rekeszt ki semmilyen indokkal embereket a nemzetből. 0rbán nemhogy nem igazi államférfi, 01G!
Csizmás Kond
@menekült: ...tudsz példát vagy csak agitálsz ?
kitől mit vett el, miben gátolta, miben nem engedett fejlődni bárkit is aki akart ?
menekült
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond: Persze, ha te nem Magyarországon éltél az elmúlt 8-9 évben, akkor nem tudhatsz 0rbánék disznóságairól. De segítek neked okosodni.
A teljesség igénye nélkül párat felsorolok, ennek nagyonsokszorosát követte el ez a hatalom a regnálása alatt.

Drasztikusan lecsökkentette, sokuktól el is vette a korábbi rokkantsági ellátásukat, és esetenként megalázó felülvizsgálatra kötelezett olyan mozgássérültet is, akinek nem várható az állapotákban javulás. A hajléktalanokkal való bánásmódról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy emberséges, és segít a szerencsétleneknek kikerülni az ördögi körforgásból.

Vállalkozók tízezreinek esélye sincs közbeszerzési pályázatokon nyerni, mivel ezek mind előre le vannak zsírozva, csak fideszes vagy fideszhez köthető nyerhet, függetlenül attól, hogy alkalmas-e a pályázat feltételeit teljesíteni. Ennek siralmas eredményeivel rendszeresen találkozhatunk a hányszor átadott Várkert Bazár, a miniszterelnök vejének elsötétítő világításberuházása, az e-jegyrendszer kínosan kudarcos nembevezetése, az online számlázási rendszer és az e-személyi siralmas indulása, a stadionok beléptetőkapuinak hűlt helye, az új nyugdíjkifizetési rendszer kudarca esetében, és még hosszan sorolhatnám. Ezek a kontár megoldások nem csak pénzkidobások, hanem amellett, hogy egyik céljuk érdemtelenül hatalmas pénzekhez jutni a klientúrának, elveszik a lehetőséget más vállalkozóktól, tehát nem a legmegfelelőbb, hanem a leglojálisabb nyer.
Mára legyen elég ennyi.
Csizmás Kond
@menekült: A pontosítás kedvéért én konkrét adatokkal is tudnék szolgálni a rokkantság megvonása esetében sőt arról is, hogy aki tényleges rokkant miért kell felülvizsgálatra menjen...de amit látom téged csak a propaganda érdekel...
...hajléktalanság...hát az tényleg nem leányálom...de mindenki egyéni joga az életét úgy élni ahogy akarja, viszont van törvény amit mindenkinek be kell tartani, még annak is aki hajléktalan.
...vállalkozás...ha tudnád hány vállalkozó van ma Magyarországon, és ténylegesen hányan végzik azt amire vállalkoztak nagyon meglepődnél...de van arra lehetőség hogy utántudakolodj...tedd meg mielőtt jobban elvágnád az amúgy is vékonyka ellenzéki hazugságon alapuló cérnaszálat.
...és pénzkidobás...navazzeee...ma mindenki pénzügyminisztert kezdett játszani...ez valahogy úgy van mint amikor a kölök kezdi megmagyarázni az apjának hogy kell gyereket csinálni...
A pénzvilág nem lojalitáson alapul, és ezt épp ti kéne a legjobban tudjátok akik úgy játszátok az ellenzékit mint aki nem egy kommunistaszocialista rablópolitika szülöttje lenne. A bban igazad van, hogy ma a pénzvilág a legnagyobb rabló de elkerüli a figyelmedet, hogy minden pénzmágnás épp a baloldali gazemberkormányok alatt alapozta meg a pozícióját és szerte európában mindenütt ugyanazok a baloldali erők támogatják egymást a kizsákmányoló politikában...
menekült
@Csizmás Kond: Az biztos, hogy jól betanultad a fideszes gazemberkormány által megrendelt hazugságot. Ehhez csak gratulálni tudok, de nem vagyok vevő rá.
Csizmás Kond
@menekült: ...tudod ott ahol valamilyen képet, avatart lehetne kirakjon mindenki a saját elképzelése szerint de pl te még azzal is a gecizést reklámozod, hát nem sok képzelő erőt rejt az ilyen megjelenités...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.