A Magyar Államkincstár felfüggesztette két ellenzéki párt, a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását.

A Népszavának a Párbeszéd pártigazgatója azt mondta: a párt legutóbb tavaly októberben kapta meg a támogatását, 23 millió forintot – ez nagyjából megfelel az első negyedéves támogatás összegének, amelynek már meg kellett volna érkeznie.

Felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását

Hasonló a helyzet a Momentummal is, a párt még októberben, alapítványuk pedig decemberben kapta meg a nekik járó pénzt. Idén az első negyedévben

körülbelül 12 millió forint állami támogatásra számítana a Momentum, és nagyjából 21 millió forintra az alapítványuk

Más ellenzéki párt sem lehet nyugott: a lap ugyanis úgy tudja, hogy a Jobbikot az Állami Számvevőszék újra jelentős összegre,

több mint 100 millió forintra készül megbüntetni.

A Jobbik büntetéséről végleges döntés még nincs, csak egy jelentéstervezet, amelyhez a megadott határidőn belül a párt észrevételeket fűzhet. A lap emlékeztet, hogy a 2018-as parlamenti választás előtt ugyancsak a Jobbikot több mint 660 millió forintra büntették meg.

Cikk- és címlapkép: MTI/Sóki Tamás

(Népszava)

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"volt valaki aki kérte"?Ha az "ellenzéki" pártok kötelesek!!!elszámolni a választási költségvetésükkkel-és ez ellenőrzést von maga után- akkor a fidesz "kamu" választási pártjainál miért csak akkor "köteles" ellenőrizsni az ász, ha valaki kéri? Nincs itt valamiféle ellnetmondás domokos úr?/fidesz csicska.
A MÁK lesz az állampárt ökle?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
@Shikari: Tisztelt Ex Piroskönyves Úr !
Megerősítem állítását,hogy én egy gondolkodó lény vagyok önnel ellentétben. Azon nem kell ám átsiklani,főleg nem nagyvonalúan,hogy a jelenlegi vezetés,az ön imádatának tárgya a levitézlett (szocialista?,kommunista?) pártrendszer odaadó ,oszlopos tagjai voltak,hogy ne mondjam gerincét alkották ! Természetesen olyan gerinccel amilyen gerinccel a boldogtalan csupasz csigáknak van.
Ön ugyanúgy tudja,mint én és minden jobb érzésű ember,hogy ezek a fazonok nemes egyszerűséggel (önhöz hasonlóan ) köpönyeget fordítottak azonnal,amikor ez előnytelenné vált.Fordultak 180 fokot,elkezdték köpködni azt a rendszert amiből éltek (mert ugyebár a munka büdös volt,dogozni egy másodpercet sem dolgoztak)Szóval ezek bizony odaszartak ahonnan korábban ettek,jókat ettek. Megtörtént a pálfordulás,de maradtak azok amik korábban voltak.Kitanultak a dolgozó nép és a hülye Soros pénzén,és most jótevőiket tapossák bele a sárba.
Na ehhez azért szilárd jellem kell ugye csikari uram?
De nehogy azt higgye,hogy a levegőbe beszélek,megemlítek néhány olyan tényt,ami valóban tény és jól mutatja ki kicsoda volt és mivé lett.
A " Szocialista Magyarországért Érdemérmet "kapták
-Orbán Viktor elvtárs
-Kövér László elvtárs
-Dr Schmitt Pál elvtárs
-Bakondy György elvtárs
-Tarlós István elvtárs
A Munka Érdemrend aranyfokozatát kapták:
-Semlyén Zsolt elvtárs
-Áder János elvtárs
a Munka Érdemrendezüst fokozatát kapták:
-Rogán Antal elvtárs
-Lázár János elvtárs
-Kósa Lajos elvtárs
-Szíjjártó Péter elvtárs
-Deuts Tamás elvtárs
-Matolcsi györgy elvtárs
-Selmeci Gabriella elvtársnő
- ...Csikari úr ! A lista nem teljes,csak szemléltető ! Nehogy azt mondja ,hogy ez is csak az ellenzék vinnyogása,hazudozása !
Kérdezem én ezek után: "nagyvonalúan " át lehet ugrani a vezetők előéletét.
Ön szerint ez nem számít semmit. nyaljon csak tovább!...nyalj ki tudja meddig nyalhatod,mikor lesz szaros nyelvedből bot...
Shikari
@bakcsubakka: Fáj valamid idióta?
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"csak a ász. nak nem tetszett a papír amin benyújtották"

Egyik kedves ismerősöm is elmesélte a napokban, hogy milyen korrekt és független az ÁSZ:

Csongrád-megye, nem fityeszes önkormányzat. December utolsó heteiben, mikor mindenhol kiadják a szabadságokat, az önkormányzatok félgőzzel működnek, pénteki napon megérkezett a levél az ÁSZ-tól, hogy most, de azonnal, bizony ÁSZ ellenőrzés lesz. Online, adatok feltöltése, határidő 5 nap (következő hét péntek).
Doksik előbányászása után az elektronikus úton kapott jelszóval nem lehet belépni az ÁSZ oldalára. Két nap után, 8-9 órai telefonálás után megkap új jelszó, belépés iker!!!
Ekkor jön a következő probléma. Nem lehet feltölteni a kért doksikat! Nem működik a feltöltés!
Újabb két nap, 10-12 órányi telefonálások után, péntek 18 órás leadási határidőt 4 órával túllépve nagy nehezen, de siker kíséri az adatszolgáltatást.
Ennyit az ÁSZ-nál folyó munkálatokról, az ÁSZ korrektségéről és függetlenségéről.
papa.49
@F_Viktor: Te egyetlen rövid mp elhitted hogy ezek a szarjancsik ÉRTENEK AHHOZ AMIT ÉPPEN ELBARMOLNAK ???
Megmondom őszintén nekem még a 2011. ben volt gondom a nav. vagy apeh. már a fene se emlékszik rá a folyószámla osztállyal, a Kresz Géza utcában lakoznak, a lényeg akkor volt ,,revizori vizsgálaton,, a könyvelésem, mert ők hibát találtak benne .. Két nap alatt a revizor hölgy kiderítette nem én hibáztam, telefon a folyószámlára, elfogadták, majd 1 hónap múlva bünti mert szerintük még se jó. Na nem nyújtom még 3 alkalommal jártam a revizornál, mire nagy nehezen megértették hogy NINCS HIBA A KÖNYVELÉSBEN. Végül a ,,svédcsavar,, 2012. kaptam egy 250 ezres büntit az előbbiekért, megint felebezés, megint vizsgálat, megint elfogadták, a következő évben 120 ezret követeltek, már tele volt a zacskóm velük befizettem, erre visszautaltak 56 ezret, majd 2014. visszakövetelték kamattal együtt. Én tulajdonképp ezért adtam vissza a váll.ig. mert már szabadulni akartam ezektől a barmoktól !!!
Szóval gondolod hogy most más a helyzet, akármelyik ilyen un. PÉNZÜGYI SZERVNÉL ???
Mint látható SEMMI NEM VÁLTOZOTT, CSAK ROMLOTT !!!
Még egy a Kresz Géza utcába fel se mehettem az irodákban a porta mellett egy félig nyitott helyiségben beszélhettem az ügyintézőkkel, a revizorhoz meg telefonon bejelentkezés után lejött értem !!!
F_Viktor
@papa.49: Igen, az egy dolog, hogy nincsenek a helyzet magaslatán, de mikor a hülye gyerekek elvesztik függetlenségüket, miközben teljesítési kényszerben kell dolgozniuk, az már a káosz netovábbja.
evacica
Jellemző Orbán pitiánerségére! Ilyen az mikor valaki hiányos intelligenciával rendel! Nem tud mást adni csak mi lényege!Szomorú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. October 14., 10:14
Eltörte a diák kezét a tanár – vádat emeltek ellene
Szórakozás - 2019. October 14., 08:19
Megint megbüntették a Viszkist