Késnek a nyugdíjak. Az utalással érkező összegeknek már meg kellett volna érkezniük a bankszámlákra, de az érintettek hiába várják. Sok nyugdíjas nagyon nehéz helyzetbe került emiatt, mert a pénzük fillérre be van osztva. A 24.hu egy nyugdíjas olvasója, akinek éppen életmentő gyógyszereket kellene sürgősen kiváltania, felhívta a Magyar Államkincstár hozzá legközelebb eső veszprémi fiókját, hogy érdeklődjön. Amikor elmondta, mennyire nagy szüksége volna most a pénzre, az ügyintéző így reagált: „Úgy látom, azért telefonálni még van pénze. "

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én meg úgy látom az ,,ügyintéző,, egy igen méretes tetű !!!
Na az ilyeneket kell jól pofán vágni !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Én meg úgy látom az ,,ügyintéző,, egy igen méretes tetű !!!
Na az ilyeneket kell jól pofán vágni !!!
nevemnick
@papa.49: nagyszerű, ez a MÁK alkalmazott elnyerte az ,,O2.G" nagyvalag érdemrendet.
kereső
A "szolgáltató állam" -hivatalnoka megnyilvánult.Kedves!-ott abban a hivatali székben, a telefon mellett! Te azért vagy ott, mert mi ,állampolgárok vagyunk! Ha nem lennénk rád se lenne szükség ott! Mindamellett bebizonyitottad, hogy akinek az Isten hivatalt ád, észt azt nem ad mellé.Csak arroganciát,pöffeszkedő,a másikat lenéző úrhatnámságot. Mi a jó eget keresel te ott abban székben?
tudode
Meg kellene állni egy pillanatra!
.
A mindenkori állam EGYIK FŐ FELADATA a köznyugalom fenntartása:
.
Sokunknak bevillant, amelyről az eGYIK közjogi méltóságnak csúfolt lefetyelt:
.
---- Orbán Viktor szerint újabb válság közeleg (2018. november 9.)
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban-szerint-ujabb-valsag-kozeleg.673026.html
.
Fusztrált az ország, köztük a NYUGDÍJAS, és a belét kimelózó ÜGYINTÉZŐ ebben a kiszámíthatatlan bizonytalanságban!
.
Előfordulhat az, hogy amiatt BUZERÁLTÁK meg a szervert, hogy NA NE MÁ azzal foglalkozzanak, aki CSÜTÖRTÖKÖT mondott, kiállíotta a SAJÁT BIZONYÍTVÁNYÁT arról, hogy arra a feladatra, amelyet KIHARCOLT MAGÁNAK, .. a l k a l m a t l a n .. KERESZTAPUKÉNT!
papa.49
Én viszont most megkérek minden nyugdíjast akivel sikeresen kibaszott ez a tetű kormány, hogy TUDJA HOVÁ NEM SZABAD MÉG VÉLETLENÜL SE TENNI AZ X T
Meg természetesen a többieket is akik postán kapják a nyugdíjukat !!!
Qqberci
Normális országban egy ilyen gennyláda már álláskereső lenne...
papa.49
@tudode: Sokkalta prózaibb az ok mint gondolod egyszerűen nem tudták, hogy ha szombatra, vasárnapra esik a ,,12.,, akkor péntekre kell indítani az átutalást !!!
Hogy miért ilyen ,,képzetlen, tapasztalatlan,, munkaerő ül ott az már bizony az államapparátus hibája !!!
Amit nagyon hiányolok az a tények, tényszerű elmondása, és nem a nép hülyítése !!!
Most nem volt egyetlen szabad ,,szófosónia,, sem !!!
papa.49
@Qqberci: A többi hozzáhasonlóval együtt !!!
kereső
@papa.49: decemberben, a nagy spórolási hajcihőben 8000 főt küldtek el a nyugdijfolyósitótótl,egbizt.-tól...etc. Tiz-negyven év közötti gyakorlattal rendelkezőket. De a végső ok szerintem nem ez volt. Hanem,hogy fedezetlen átutalásokat inditottak.Egyre inkább ez következtetés a történésekből.
Mert ha van fedezet, akkor mindenki egyszerre kapja meg a jóváirást- itt meg időben nagyon szétszóródott a teljesités, még azonos bankon belül is. Valami nagy disznóság történt-ezért hallgat az "illetékes elvtárs" rétvárikenetteljes bence.
volvós
@papa.49: 10:51 Idősebbek emlékeznek még a MANYUP 3000 (!)milliárdos vagyon selmecykiflicsücsök szenátorasszony vezetésével ellopott pénzre ??? Nos a mostaninak is ilyen szaga volt, bár az ország nyugdíjasai résen voltak. OV igy félemlíti meg a társadalmat, és ebből adódóan utált személy válik belőle ( már most is az ) Nem tudom elképzelni, hogy pár nyugdíjas, aki a rendvédelemből ment nyugdíjba,elment volna a MÁK épületéhez és ott vállukon a Kalasnyikovval bekopogott volna...Tudom extrém, de elképzelhető lett volna...Úgyhogy fideszes horda igy pókerezzetek a NÉP pénzével !!
papa.49
@kereső: Már csak az a kérdés honnan kapartak elő hirtelenjében vagy 30 milliárdot a fedezetre ???
papa.49
@volvós: Vagy nem jól adták meg a végzős napot a lekötött pénzeknél, amiért aztán nem volt fedezet !!!
wpym
Nagyon jo beszolas volt, bearanyozta a napom. lol
tudode
@papa.49: .
Már 2018 nyarán szó volt arról, hogy ÁTÁLLNAK az éjszakai GIRO átutalási rendszerről az azonnali átutalási rendszerre!
.
Kórozs Lajos nyilatkozata, és a nyugdíj kifizetések körüli 14-én, meg NINCS FENNAKADÁS az átutalásban az is történhetett, hogy TESZTELÉS NÉLKÜL az ÚJ GÍRÓ átutalási rendszer zavara is lehetett ez a KÁOSZ:
.
www.facebook.com/mszpfb/videos/364644077424278/
..
Előző hsz-emben a megpróbáltam BELEKÉPZELNI magam azok helyébe, akik MÉGIS MEGOLDOTTÁK, hogy estére minden nyugdíjas folyószámláján megjelenhetett a jogos járandóságuk!!!
tulipan
Ez is csak olyanpofátlan szemét volt, mint a banda minden TAGJA!
papa.49
@tulipan: Egy rendes pofán vágást megérdemelne !!!
papa.49
@tudode: Persze tudom de az se működik mindig, volt rá példa telefonon jött az értesítés, hogy most utalta, a számlán meg csak másnap reggel jelent meg, viszont volt olyan is hogy szinte a telefonnal egy időben, ez nem technikai probléma, hanem kezelői ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.