Kósa Lajos az Echo TV műsorában többek közt arról beszélt, hogy a rendészeti bizottság miért nem foglalkozott azzal, mi történt az ellenzéki képviselőkkel az MTVA-székházban. A 444.hu beszámolója szerint a fideszes politikus szerint a tévészékháznál történt események csak ellenzéki színjáték volt, „az előadó-művészeti kérdés, így forduljanak inkább a kulturális bizottsághoz”. A január 19-re tervezett sztrájkkal kapcsolatban is kifejtette véleményét:Szombaton tüntetni? Sztrájkolni? Én meg meghirdetem, hogy az országot március 15-re munkabeszüntetésre hívom. 100 százalékos siker. Legalább a naptárat néznék meg. A fideszes politikus úgy véli, a szakszervezetek rájöttek, hogy a rabszolgatörvény ügyében teljesen értelmetlen sztrájkolni, hiszen „ha nem akarnak túlmunkát, akkor nem járulnak hozzá. Ennyi. Akkor nincsen”. Ugyanakkor hozzátette,volt a világon ismert rabszolgaság, Magyarországon nincs ilyen, és senki nem akar ilyet csinálni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mocskos állat Lala !! Neked már régóta a sitten lenne a helyed a buzik közt a cellában, majd ha kipihented magad, mehetsz dolgozni az anyád sertései közé, oda való vagy !!!
Qqberci
Kupaklala hozta a szokásos szintjét. Az gondosan elsumákolják, hogy nem a 450 óra a nagy probléma, hanem a 3 éves időkeret...
division
@Qqberci: Így van, amit jóformán senki nem fog alkalmazni, ahogyan én sem. Kicsit túl van ez már tolva.
colibri
Majd, ha Kósa plussz 400 órát ledolgozó kisember lesz, majd akkor pofázhat! Addig kussoljon! ...és főleg örüljön annak, amit eddig munka- és észnélül összelopott!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.