Orbán Viktor február 10-én, várhatóan a Várkert Bazárban tartja 21. évértékelőjét, amelyen ismerteti a kormány legújabb családtámogatási döntéseit, és az európai parlamenti választás tétjéről is beszélni fog. Az évértékelőt követő héten, február 13-14-én rendezi szokásos kihelyezett frakcióülését a Fidesz-KDNP, az Országgyűlés tavaszi ülésszakát megelőzően – írta szombati számában a Magyar Idők. A miniszterelnök a csütörtöki kormányinfón tett bejelentése szerint az évértékelőn fogja egyebek mellett ismertetni a családok védelméről szóló, tavaly november-decemberi nemzeti konzultáció kapcsán meghozott kormányzati intézkedéseket – emlékeztetett a lap. A kormánypártok kihelyezett frakcióülése Orbán Viktor zárt ajtók mögötti értékelőjével indul február 13-án este.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
El kell ismerni, családtámogatás terén kitesz magáért ez a kormány, az már más kérdés hogy a saját családtagjaikat is nagyon támogatják:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.