December közepén hosszú cikkben számoltunk be a vadászszenvedélyéről híres miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt régi álmáról, a 2021-ben Magyarországon rendezendő vadászati világkiállításról. A szimbolikusan az 1971-es nagyszabású, budapesti világkiállítás 50. évfordulójára tervezett eseményről írásunkból akkor többek között annyi derült ki, hogy a hozzá kapcsolódó infrastrukturális beruházásokkal alsó hangon 50 milliárd forintba kerül majd (egy decemberi kormányhatározat csak 2019-re hétmilliárd forintot rendelt az előkészítésre), cikkünk megjelenése után viszont az is, hogy a horribilis rendezési költségek ellenére hivatalosan tulajdonképpen nem is számít majd világkiállításnak. Ez utóbbira egy az esemény szervezésére rálátó olvasónk hívta fel a figyelmet, aki informális csatornákon úgy értesült, hogy a világkiállítások nemzetközi irodája nem vette fel a rendezvényt a világkiállítások hivatalos sorába.

(Forrás: hvg.hu, Északi által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Vajon ezt miért írják meg hetek óta már isten tudja hanyadszor? Sokakat bosszant ez a dolog is, de jobban már nem fogjuk útálni semjént, mint amennyire már kivívta magának minden! tettével, kenetteljes, álszent pofájával, a szartól rohadó nyelvével a közútálatot.
division
Horgász, vadász kiállítás...Meg sem merem említeni a gyerekeimnek hogy ilyen is lesz, mert minden nap azt kérdeznék mikor megyünk már megnézni:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.