Megyesy Jenő 1956-ban, a forradalmat követően vándorolt ki az Egyesült Államokba.

Év végével visszavonult Megyesy Jenő, Orbán Viktor külpolitikai főtanácsadója. Erről Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója számolt be a Facebookon – vette észre a 24.hu.

Ezzel a miniszterelnök három külpolitikai tanácsadójából (Gottfried Péter, Czukor József és Megyesy) már csak egy maradt, miután Czukor József ősszel az Információs Hivatal főigazgatója lett.

Megyesy 1956-ban, a forradalmat követően vándorolt ki az Egyesült Államokba, ahol politológusi és jogi diplomát szerzett. Beállt az USA hadseregébe és többek között Vietnamban is harcolt.

Már csak egy külpolitikai tanácsadója maradt Orbánnak

1973 és 1975 között a Coloradói Főügyészség helyettes főügyészeként, 1975-től 1978-ig az USA Környezetvédelmi Hivatala helyettes tanácsosaként, 1978-tól 2010-ig ügyvédként dolgozott.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(24.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Az lesz az igazi hír amikor azt írják, h már csak 1 birkája maradt orbánnak.
tudode
Mint egy MÁGNÁS, vonzza magához az 56'-osokat, és nem tanult semmit a 2001. szeptember 11-ből!
.
Ami azt illeti a Budai Várba telepítette, tőle függetlenül, az ÁLLAM legfelsőbb szerveit!
cikicakk55
Az lenne jó,ha azt írnák az újságok,hogy Orbánnak már csak egyetlen napja maradt hátra a megbilincselésig,de írhatom úgy is,hogy a meglincselésig.Így a második megfogalmazás szimpatikusabb is és jobban meg is érdemli. Jó lenne nagyon figyelni a családot,mert kezdenek körülötte fogyni a dögevő legyek. Vigyázni kell,mert ha érzi,hogy nincs több lépése itthon,akkor az utolsót már repülőn teszi meg.Bízom azonban abban,hogy egyetlen ország sem fogja befogadni.
Rockxy
Csóró majom.
Még nem is több tanácsadóm van, és egy részük itt van a Propelleren.
justhpeter
@cikicakk55: Mindenféle erőszakot elutasítok Viktorunk meglincselését is. Egyébként is szükségtelen, gazdaságilag pedig kifejezetten negatív. Az életfogytig tartó kényszermunka - valódi munkatapasztalat megszerzése végett is - teljes vagyonelkobzással megfelel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.