Egész biztos, hogy a bevándorlás témakörét is napirenden tartja.

Jön Orbán évértékelője, ezek lesznek a fő témák
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Az elmúlt évhez képest korábban, február 10-én, vasárnap tartja 21. évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök, jó eséllyel a Várkert Bazárban – tudta meg a Magyar Idők.

A beszéd fő témakörei a családtámogatások és az EP-választás várható tétjei lesznek.

A miniszterelnök az évértékelőn fogja egyebek mellett ismertetni a családok védelméről szóló, tavaly november–decemberi nemzeti konzultáció kapcsán meghozott kormányzati intézkedéseket, illetve az európai parlamenti választás tétjéről is beszélni fog. 

Magyarország célja, hogy az EU minden intézményrendszerén belül, minden intézményben kerüljenek többségbe a bevándorlásellenes erők, az EP-ben, utána a az Európai Bizottságban, majd a nemzeti parlamenti választások eredményeként az Európai Tanácsban is

- jelentette ki Orbán a Kormányinfón.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A jelenlegi állás tehát az, hogy száguldunk, egye jobban élünk és általában jajdejó, közben Soros megtámadta hazánkat már megint, az ellenzék haldoklik, Orbán okos, mint a Nap és ma megérkezett a nyugdíj akkor is, ha nem érkezett meg. Az a helyzet, hogy miközben minden nagyon szép, minden nagyon jó, és csak a szépről, meg a jóról, meg a fantasztikus teljesítményekről esik szó reggeltől estig, mert hátha az idők végezetéig (de legalább a soron következő választásokig) működik az, hogy az emberek nem a szemüknek, hanem a propagandának hisznek, kicsit más a helyzet a való világban. Akárhány fizetett hirdetésben gyalázza is Kovács Zoltán a Sargentini nevű haza ellenségét, akárhány propaganda fércmunka készül arról, hogy a rabszolgatörvénybe foglalt 400 túlóra valójában nem is létezik. Akárhányszor csapkodja az anyaföldhöz magát Szijjártó azért, hogy az ENSZ migrációs csomagja miatt mindmeghalunk. Mindeközben a való világban egyetlen hónap alatt csaknem egymillió ember közérzete romlott, a populáció csaknem kétharmada – 64%-a a korábbi 53%-hoz képest – úgy gondolja, rosszul mennek a dolgok az országban. És lehet olcsó poénokkal lekicsinylően gúnyolódni az ellenzéken, amelyik a saját sírját ássa és az elvetélt kocajogásznak nem feladata ebben megakadályozni őket, lehet tagadni az idők végezetéig a valóságot, naponta névtelen propagandisták szájába adni, hogy nincs társadalmi támogatottsága az Orbán-kormánnyal szembeni utcai elégedetlenségnek, lehet további milliárdokat kiszórni a közösből azért, hogy mindenkit túlüvöltve rettegésben és függőségben tartsák az országot, de egyre nehezebben fog menni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@division: Orbánisztánra gondoltam... Vagy nem így hívják ?,,Ja,,még nem.
RonaGyuri
Egy érdekes fogalmazás

sokan már a címben is, míg mások csak leadben fogalmaznak így

Az „irányadó” persze egyértelmű; naná, hogy a derék MTI, bár esetünkben az eredeti forrás a párt központi napilapja is így fogalmazott.
Nos hogy miről van szó? Orbán Viktor évértékelőjéről, jaj hogy el ne felejtsem természetesen a várva-várt, sőt remélt! =))
Ami február 10.-én lesz és, és … most fijjej Wazze: VÁRHATÓAN (hogy nem utasításról van szó,azaz nem arról, hogy nekünk kötelező várni) el is magyarázzák „jó eséllyel” a Várkert Bazárban!! =))
toniszalai0
[-_[Itt találsz meeztelen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
Eospinnta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.