Egy régi, kedves barátom hívta fel a figyelmemet egy interjúra, amely a nyugat.hu-n jelent meg a napokban. A portál kérdéseire, az a Markó Péter válaszolt, aki nyolc évig a Vas megyei közgyűlés elnöke volt, a Fidesz színeiben. A pártot már több mint 10 éve elhagyta, korábbi civil munkahelyén dolgozott, egy-két éve már nyugdíjasként. A kormánypárt volt tagjának, egykori Vas megyei arcának, igencsak lesújtó véleménye van a Fideszről, magáról Orbán Viktorról is.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy diktatúra soha nem áll meg félúton. Mindig veszélyben érzi magát, ezért az ellenség fizikai megsemmisítése felé halad.Orbán Viktornak küldetése van, nem esetleges az, amit tesz, és ezért soha nem fog visszavonni semmit. Nem érdekelte, hogy az EU és az IMF küldöttsége távozik, nem számított, mit ír neki az Európai Bizottság elnöke és az amerikai külügyminiszter, neki ezeknél magasabb szempontjai vannak. Ő olyan ideológiát vall, amely szerint a demokrácia gonosz dolog, idegen érdeket képviselő „csoport” eszköze arra, hogy rabságba taszítsák a nemzetállamokat. Ezért ő tudatosan számolja fel a demokráciát. Ezért az év végén statáriális jellegű törvényhozással átverte az összes antidemokratikus törvényt, és ezután úgy tesz, mintha engedne és kész lenne tárgyalni ezekről. De ezek a tárgyalások nem arról szólnak majd, hogy bármit visszavonnak, hanem a médiatörvényhez hasonlóan formai változtatásokat eszközölnek, és azt bizonygatják, hogy ezek megfelelnek az európai normáknak, és más országok gyakorlatához idomulnak. Kifárasztásra játszanak, és a manipulációra, a hazugság erejére építenek. Mivel államcsőd fenyeget, hazug ígéretekkel, manipulációval hozzá akar jutni a pénzhez, majd a kasszával távozni. Ha kell, kisöpri a Magyar Nemzeti Bank devizatartalékát, bevezeti az önellátást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.