Évente 8-10 ezer ember korai halálozásához vezet a légszennyezettség Magyarországon – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) saját és az Egészségügyi Világszervezet számításaira hivatkozva vasárnap az MTI-vel.

Az NNK közleményében azt írta: a szálló por magas koncentrációja miatt változatlanul rossz a levegőminőség Északkelet-Magyarországon. A levegőhigiénés index alapján továbbra is veszélyes a levegő minősége Putnokon. Emellett Miskolcon egészségtelen, míg Kazincbarcikán és Sajószentpéteren kifogásolt a levegő minősége.

Népegészségügyi központ: több ezer ember korai halálozását okozza a légszennyezettség

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kiemelték: a légszennyezettség rövid távú hatásai mellett számolni kell a hosszú távú következményekkel is. A légzőrendszer, a szív- és érrendszer, az immunrendszer és a központi idegrendszer megfelelő működését is befolyásolja a rossz levegőminőség.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Úty van az ketves illibbant eftárskáim, hogy a szaros kétharmad csak a lopást támogatja, mert máshoz fingja sincs. Soxor mondtam má a a muszka még soha nem dolgozott, van egy kisebbségi rétegünk, akiket az a vád ér, hogy csak lopni tudnak,de akik hatalmat is szereztek ebben az országban egyenként is többet lopnak, mint ez a kisebbségük együttvéve. No ezeket okolom a magas káros anyag kibocsájtásért, nem azokat akik gumit égetnek.
toniszalai0
---_[Itt találsz meeztelen lányok a városoodban : My.Su/Meztelen
kissé felnőttem
EZ A KORMÁNYT NEM ÉRDEKLI 1-2 NYOMóS OKBÓL nekik van pénzük a számlákat kifizetni még akkor is ha uszómedencés is, Velünk bevezettették anno 1992-ben,
10 valamennyi volt tán kmétere és most? ez 140 ft / kméter és még pofátlanul tudatják velünk mennyit takaritunk meg a REZSI akárminek nevezzelek-kel.
persze van pedpalack kábel ,hungarocellt
NEKIK igy jó a nép meg vagy megfagya vagy füstől és még kolbásza sincs max bűz + meleg ha nem kitört ablakkal van megálldva
Csalásbarát vagy családbarát " Minek nevezzelek" meggondoltam az első had SÉRTŐDJENEK ha már nem fontos a társadalmi rétegeződés már ők úgy tudják SZEGÉNYSÉG az itt olyan nincs sőt Hawaay DIDZSI napszemüveg az is rózsaszin
Sámannus
A határokont úli magyarok sorsa a határon belüli magyarok sorsától függ. A fidesz üldözi a magyarokat szülőföldjéről, tehát a határon túli magyarokat is üldözi. Fideszes olyan mint a muszka soha nem dolgozott és csak romboláshoz értenek.
Lepényleső
...de leginkább a rabszolga munkahely,ahol semmilyen légszűrő berendezés nincs alkalmazva?
Eospinnta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.