Összefogott Szombathelyen az ellenzék, és rendkívüli képviselő ülésen határoztak arról, hogy a város cégeinél nem vezetik be a túlóratörvényt. Hende szerint nevetséges az egész, és felesleges is róla beszélni. A Vaol.hu-n pénteken megjelent interjújában azért beszélt róla. Szerinte a "munka törvénykönyve módosítása csak mondvacsinált ürügy volt a Gyurcsány Ferenccel teljesen összenövő ellenzék számára, ami köré megszervezhette az agresszív, többfelvonásos botrányelőadását. Országosan és itt, helyben egyaránt. " Szombathelyről szólva elmondta, hogy bekérték az önkormányzati cégektől az adatokat és kiderült, hogy eddig sem túlóráztak azoknál, vagy csak alig. És Hende szerint ez a jövőben sem fog változni. Hogy miért nem, arra meglepő indokot hozott: "megjegyzem: a korábbi túlóraszámok emeléséhez szükséges többletforrások sem állnak az önkormányzati cégek rendelkezésére. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ha már itt tartunk, ennek a sajtfejű, levitézlett hadügyérnek és elmebeteg gazdájának közönhető a haderőnk jelenlegi állapotának Csuzimája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.