Az utóbbi években nőtt a forgalomban lévő készpénz mennyisége Magyarországon. Németh Dávid, a K&H elemzője szerint bár továbbra is népszerű a készpénz az országban, nem érdemes jelentős mennyiségben például bankban tartani a megtakarításokat, hiszen nagyon alacsonyak a betéti kamatok. Az egyik legbiztonságosabb befektetési formának az államkötvényt nevezte, hiszen így biztosan pénzéhez jut az ember, igaz a kamat is alacsonyabb. Arra a kérdésre, hogy Magyarországon mennyi pénzt tarthatnak az emberek maguknál, azt válaszolta, a forgalomban lévő készpénz nagy része a "párnacihában" lehet, ez összességében több ezer milliárd forint lehet.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ma délelőt szétszedtem a párnacihát hogy megkeressem a milliókat. De csak egy fecnit találtam benne a következő szöveggel:A pénzeden a Karmelita menzán vettem csülkös bablevest és somlói galuskát! aláírás O1G! na basszátok meg!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Csizmás Kond: Amiből ez a becsületes, tisztakezű kormány azért szívfájdalom nélkül kamatadót szed (semmit nem tett érte), EÜ-hozzájárulást von le (mert a trezorban még megfázik a pénz és gyógyíttatni muszáj) valamint mesterségesen olyan kamatot állít be, hogy az inflációt a cseléd KSH úgy hirdesse, higy nincs. Amiről bárki meggyőződhetett és győződhet, ha egy hónapon bslül kétszer veszi ugyanazt. Nem is kérdezzük meg, hogy az amit 4 héttel ezelőtt x forintért vettünk, az ma miért drágább 10-15 %-kal.
Yoda69
Ezt tudja meg a kuszafogu. Majd jol megvedi, mint a magangyugdij megtakaritast.
Annak azota is bottal uthetjuk a nyomat.
Csizmás Kond
@namihami: ..nem kell becézni, egyetlen kormány sem becsületes és nem is tisztakezű. Ők a te az én pénzemből élnek és sokkal jobban mint azok akik őket fizetik. Viszont folyamatosan fenntartom, hogy a bankok a legnagyobb csalók.
görbetükör
@csipetke: Hol élsz te? Tudod, mennyi a betett pénzre mostanság a kamat?
0,01% !!!
Ha nyernék a lottón,én sem idehaza tenném bankba!
csipetke
@görbetükör: 16:17 Jóvanna.Csak tippeltem. 0.01%? Namennyenekazannyukba a bankok.Fundamentám van csak,ami jövő novemberben jár le,ha addig nem történik semmi.Bár ebben az országban minden megeshet...
papa.49
Igaz, hogy a párnacihába NEM KAMATOZIK, DE NEM IS TŰNIK EL )))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.