Egy átlagemberek által ritkán használt műszaki eszközt szerzett be Simicska Lajos az Orbán Viktorral folytatott háborúskodása utolsó hónapjaiban. Épp az üzleti birodalmának különböző cégeit irányító vezetőkkel tartott egy megbeszélést budai irodájában, amikor belépett egyik munkatársa, és átadott neki egy sárga készüléket. Simicska kézbe vette, és berakta a táskájába, miközben elmagyarázta a többieknek, hogy ez egy olyan mérőberendezés, amely jelzi, ha a környezetében túl nagy a káros sugárzás. „Látjátok? Már itt tartunk!” – mondta nevetgélve, de közben azt is jelezte, hogy komoly dologról van szó. Közölte, hogy olyan figyelmeztetést kapott, amely szerint fennáll a veszélye, hogy valamilyen káros sugárzást kibocsátó anyaggal próbálják őt kiiktatni. Azt nem mondta, hogy kik akarhatnak vele ilyet tenni, és azt sem árulta el, hogy konkrétan kitől kapta az erről szóló információt. Megjegyezte azonban, hogy először ugyan ő is nevetett a figyelmeztetésen, de olyan helyről érkezett,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Ha most visszagondolsz miért is állt le a simlicska, mert nem akarta, hogy ő vagy a családja bajba kerüljön !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@anka: Ebből az írásból kiderül, mi a baj Orbánnal.
Szóval az, hogy eltanulta a két zsidó agyafúrttól a zsidó gyűlöletpropaganda csínját-bínját, s azt használja fegyverként.
Az is kiderül, hogy mégsem született ördög, hanem "magának az ördögnek adta el a lelkét" amikor a világ két legmocskosabb emberének a retorikáját követte. " Elfogadta a legaljasabb módszereket, hogy szándékosan becsaphassa a magyar embereket, és uralkodhasson felettük."
S ez a legsokatmondóbb megállapítás: "Orbán arra vállalkozott, hogy elfogad és gátlástalanul felhasznál minden eszközt, amivel a hatalma alá hajthatja a magyar népet. A világ legaljasabb emberei adták Orbán kezébe a csodafegyvert, akik zsidó létükre adták át neki az antiszemita gyűlöletkeltés és a náci bűnbakképzés technikáját."

Talán a magyar nép ellen alkalmazhatja, de a zsidó nép ellen semmiképpen, hiszen zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen. Mégis nekik van vele a legtöbb bajuk. Nem is értem...
Eriksson
@Horizont: A magad lelkét te magad ismered legjobban. Ne éntőlem várj példákat.
Én legfeljebb azt hozhatom fel bizonyítékképpen, amit magad írsz ide végtelen számú gyakorisággal.
Eriksson
@Horizont: Kérdeztél, válaszoltam.
"Kezdjem el személyeskedve sorolni a hibáid?" Nem kértem, de írhatod.
csak úgy....
@Horizont: minö,megrázó események ! Kedves @Horizont: ! Sorold a hibáit és semmi esetre se fogd vissza magad! :)

www.youtube.com/watch?v=Gp4snyenNBw
csak úgy....
@Horizont: Nem voltál eléggé meggyözö és goroba! @Eriksson: egy szövevényes pókember és ebböl adódóan ,még kb. 100 féle képpen szeretne a dolgok végire járni... , vagy csak símán beléd zúgott, mint ló a gödörbe és ilyen furán udvarol! :)
csak úgy....
@Horizont: hát bizony, nagyon lompos gondolkodású a fazon ! tudod mit!? ne dicsekedj sehol se vele! csak egy szótfogadó közlegény lehetett egy munkás ör században,az elözö életében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.