Leszúr­tak egy ter­hes nőt a né­met­or­szági Bad Kre­uz­nach kór­há­zá­ban. Az ál­do­zat ba­bája nem élte túl a tá­ma­dást, az anya éle­tét azonban si­ke­rült meg­men­teni, az afgán szár­ma­zású el­kö­ve­tőt pedig őri­zetbe vet­ték.

A kór­ház­ban szúr­ták le a vá­ran­dós kis­ma­mát

Fotó: Pixabay.com

Múlt pénteken történt az eset Bad Kreuznachban, ahol egy kórházban lévő terhes nőt szúrtak le. A 25 éves lengyel asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kisbabája életét már nem sikerült megmentenie az orvosoknak. Őt azonnal megoperálták, így sikerült a nő állapotát stabilizálni.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, de nem sokkal később a helyi pályaudvaron sikerült elfogni. A rendőrség közlése szerint egy 25 éves afgán migránsról van szó.

Szemtanúk szerint a lengyel nő és az afgán férfi kiabált egymással, majd a bevándorló kést rántott és szúrt. A nyomozók még vizsgálják, hogy milyen kapcsolatban állt egymással az elkövető és áldozat.

Ripost

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Á ez nem számít, elszigetelt eset, az afgánoknak különben is jól áll az ilyen csínytevés.
Borsó
Kőkemény büntetést érdemel: integrációs tanfolyamra kell küldeni, ahol elmagyarázzák neki, hogy ejnye-bejnye, ilyet nem csinálunk itt Európában, Ahmed..
toniszalai0
--_[[---Itt találsz mezteleen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
namihami
Meg kell büntetni az afgánt, de...
Semmit nem tudunk az ügyről, se mi és még a németek se. Most vizsgàljâk. Nem ismert sem az ügy háttere, sem a szereplők, az àldozat tevékenysége. Ami, bármi is volt az, tdrmészetesen nem menti fel fel a gyilkosságot.
Lehet, hogy a nője, felesége és ez egy családi veszekedés eredménye. Nem msnti a bűnét a gyerek és anyja ellen, de még az is lehet, hogy az övé. Lásd a hazai elkövetőket és a most éppen német lövöldözőnket. Arról valahogy kevesebb a komment. Az is migráncs--itt. A saját dolgainkról ilyenkor valahogy szó se esik. Pedig a magyar áldozat méginkább fájdalmas kéne hogy legyen számunkra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.