Földiák András, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke szerint most olyan indulat és cselekvési kedv feszíti a dolgozókat, amilyen korábban sosem. Mire lehet elég egy sztrájk?

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Már a szocializmusban megtanultuk, hogy három felesleges dolog van a világon:
- a férfiak mellbimbója
- a pápa nemi szerve
- és a szakszervezet
Változott valami ?
karma1
Hulye kerdes. EGY sztrajk szarra sem lesz eleg, es a szakszervezet a teljesen felesleges dolgok legfeleslegebbike Magyarorszagon. Sztrajk eseten nem fizetnek munkabert a dolgozoknak (amire vegulis az egesz szakszervezet megalakult annakidejen).

Felejtsek mar el a "torvenyesseg" logot ezek a szerencsetlen szakszervezeti vezetok, mert pont nem errol szol a munkasok duhe!

Ha be akarjak tartani a torvenyesseget. - azokat a torvenyeket, amiket mar 2010 ota atvarialgatott a puhos - , azzal a vilagon nem tesznek mast, mint amit tettek tavaly a valasztasok utan az oriasi tomegek megsetaltatasaval, a vegen meg a mobiltelefonok meglengetesevel. A vilagon semmit nem ertek el vele, es amig arra gondolnak, hogy nehogy megszegjek a polgari engedetlensegrol szolo torvenyt, akkor addig Magyarorszagon semmifele valtozas nem lesz, csak orban hatradol , ker meg egy kavet, es jot rohog az egesz rabszolgava tett magyarjai folott.
Minden diktator azt tiltja meg legelsonek, hogy ellene a nep szervezetten fellepjen: ezert mar kitalalta a gyulekezesi torvenyt. (ami mar onmagaban is a legnagyobb baromsagrol szolt, hogy mar ket ember sem beszelhet vagy mutatkozhat egyutt az utcan, mert ez mar a gyulekezesi torveny hatalya ala esik), meg kitalalta ezt a "polgari engedetlenseg" fogalmat,...
Ha Petofi annakidejen ilyen torvenyeken pocsol, vagy eppen a francia forradalomban Robespierre gondolkodik azon, hogy nem szep dolog az embernek az isteni kegyelembol felszentelt kiralya ellen fordulni, akkor most meg mindig azon gondolkodna az emberiseg, hogy melyik okrot fogja be az ekeje ele, mert nem lett volna a felvilagosodas kora, meg a tobbi elorevivo" harc es azok eredmenyekepp egy felszabadultabb, jobb vilag. (Minden sz@r ellenere a vilag normalis reszen az emberek demokraciaban elnek, es annak kellene lennie mervadonak, nem a csuti potrohos vizioinak a horthy korszak ujraeleszteseben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.