Többen is életveszélyes sérüléseket szenvedtek a támadásban. Egy három éves kislány állapota a legsúlyosabb.

Egy 57 éves osztrák férfi támadt rá volt barátnője családjára Káptalanfán múlt csütörtökön. A férfi megölte barátnője apját, a 22 éves barátnőjével közös kutyáját, majd önmagát is. A támadás közben életveszélyesen megsebesítette barátnőjét, annak édesanyját és egy hároméves kislányt is.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosától a Blikk megtudta, hogy a kétszeresen meglőtt barátnő állapota stabil, de még nincs olyan állapotban, hogy a rendőrök kihallgathassák. A Bors szerint az édesanyát saját felelősségére kiengedték a kórházból, rokonokhoz költözött, mivel a vérengzés után lakhatatlanná vált a ház.

Súlyos fejsérülése miatt mélyaltatásban tartják az osztrák családirtó hároméves áldozatát

Fotó: MTI

A legaggasztóbb állapotban azonban a hároméves kislány van, őt mélyaltatásban tartják. A kislány, akit egy baltával vágott fejbe az osztrák férfi, nagyon súlyos fejsérülést szerzett. Folyamatosan vizsgálják a pupilláját, a reflexeit, amelyek szerencsére a sérült oldalon is kezdenek visszajönni, ugyanakkor az egyelőre kérdés, hogy működik-e majd az agya. A lövedék, ami a mellkasán érte és áthaladt a testén, nem okoz neki nagyobb problémát.

A Blikk idézi az osztrák Oesterreich24 értesülését, miszerint Wolfgang M. azután támadt rá O. Szabina családjára, hogy a lány elhagyta őt, és csődbe ment. A férfi, aki biztosítási ügynökként tehetősnek számított, beleszeretett a fiatal magyar lányba, azonban vele együtt a családját is megkapta, akik a lap szerint fejőstehénként bántak a férfival. A férfinek, akinek mindene megvolt, végül semmije sem maradt, ezért döntött a kegyetlen vég mellett.

(Index)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. June 18., 18:37
Nem mindennapi élmény egy repülőn – videó
Szórakozás - 2019. June 18., 18:21
Cinthya Dictatort hivatalosan is felvállalta új pasiját