Kitálalt egy svájci lapnak az egyik ötletgazda, a korábban elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársa, hogyan lett kampányelem és bűnbak a magyar származású amerikai milliárdosból, Soros Györgyből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@Csizmás Kond: 12:08 A helyedben figyelmesen átolvasnám a teljes cikket,hasznodra válik,megvilágosodsz.Nem a zsidókról szól a sztori
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Csizmás Kond: 7:45 Asszem te háttal ülsz a mozinak.Egyik ellenzéki sem harcol az ország ellen,viszont mindent megadnánk érte,hogy a fidesztől megszabaduljunk,hogy végre M.o.is el kezdjen fejlődni,utolérni Romániát,Szlovákiát,stb,stb,stb..Mert ameddig ez az agyatlan banda a külhoniaknak szórja a magyar adóforintokat,eu-s pénzeket,és urizálásra, rohadt-drága plakátkampányokra,költenek irgalmatlan nagy pénzeket,amit már most is tolnak mindenféle médiában,-"MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT". Remélem itt-ott aláfújják festékkel,hogy BULGÁRIÁTÓL.Mert Európában mindegyik ország elhúzott mellettünk.Miért?Na ezt magyarázd meg.
Csizmás Kond
@csipetke: ...kezdjük a plakátokkal, mert ugye ez az egyik legnagyobb fájdalmatok...nézz körbe a világban hány ország kormánya nem holmi molinókkal hanem elektromos izékkel hírdeti a saját akármijét...az miért nem bűn vagy ha z akkor miért nem látjátok ?
..megszabadulás...vazzzeee...bármitől meg lehet szabadulni, de mint most a ti esetekben mitől akartok ?...mert az egész programotok a o1g-ből áll, és még a legmegértőbb, legbutább, legakármibb félkegyelmű sem hiszi el, hogy ha ilyen programmal kezdtek el kormányozni az vezet valamerre.
...szeretnétek első lenni, megkerülve mindenkit...dolgozni kel, ahhoz kiscsibe nem az utcán hápogni...mert a folytonos kirajzás ugyancsak egy semmittevő tekergő viselkedésre utal nem a dolgos akarniakaró emberre.
...erre mondják, hogy sokat akar a szarka...
csipetke
@Csizmás Kond: 11:16 Arra még mindig nem válaszoltál,hogy M.o.miért van majdnem a legutolsó helyen Európában?(ha szerintetek a fidesz olyan marhajól csinálja,amit csinál)
Csizmás Kond
@csipetke: szerintem azért mert az ellenzéknek büdös a munka. A haladást mindig a szorgos munka által megteremtett jövedelem határozta meg...az utca, vagyis soros úgy látszik vékonyan fizet...
csipetke
@Csizmás Kond: 15:33 9.éve a fidesz "kormányoz",minek jössz az ellenzékkel?A fidesznek kéne eredményt felmutatni,de ezzel az utolsó előtti hellyel nem büszkélkedhetnek.Ne válaszolj,asszem te is egy agymosáson estél át,amitől megvakultál.
Csizmás Kond
@csipetke: ...szerinted egy ellenzék mit kéne tegyen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.